سلام
من يك سوال دارم اما تاپيكي نديدم كه به عنوان يك پست توش بذارم. مجبور شدم يه تاپيك جديد باز كنم. اگه جايي هست راهنماييم كنين لطفا!
سوالم اينه كه شرايط تحصيل همزمان در دو رشته در دانشگاه هاي دولتي چيه؟
سلام
من يك سوال دارم اما تاپيكي نديدم كه به عنوان يك پست توش بذارم. مجبور شدم يه تاپيك جديد باز كنم. اگه جايي هست راهنماييم كنين لطفا!
سوالم اينه كه شرايط تحصيل همزمان در دو رشته در دانشگاه هاي دولتي چيه؟
من اطلاعات خیلی کمی دارم
ولی خب میدونم اونایی که نفرات برتر کنکور هستن میتونن تو دو رشته تحصیل کنن
فک کنم اونایی هم که المپیادی هستن شامل بشن
و برگزیدگان جشنواره خوارزمی !!!
در مورد دانشجو ها (دانشجوی ممتاز! ) من چند وقت پیش خوندم که اونایی که معدل دو ترمشون بالای 17 هست و یک ترم هم پائین 17 تو سه ترم اول و اینکه معدل بالای 17 توی دروس اختصاصی و عمومی هم داشته باشن توی دو ترم میتونن در 2 رشته تحصیل کنن که فک کنم از ترم 4 به بعد هم نوشته بود که اقدام کنن...!!
دانشگاه پیام نور هم میشه دو تا رشته با هم خوند...
Last edited by NiLGo0n; 17-07-2009 at 16:23.
تو امیرکبیر اگه تو چهار ترم اول 3 ترمش معدل بالای 17 بشه اون وقت هر رشته ای بخواینو میتونین وردارین
هم میتونین 2 رشته رو با هم بخونین هم انتقال به رشته جدید
هر رشته ای که دلت می خواد رو میشه ورداشت یا نه باید با رشته ای که خوندی سازگاری داشته باشه؟
هر رشته ای که میخوایهر رشته ای که دلت می خواد رو میشه ورداشت یا نه باید با رشته ای که خوندی سازگاری داشته باشه؟
مثلا میتونی با ریاضی محض بری تو بعد از اون مدت بری برق بخونی
فکر میکنم میشه ولی بستگی به قوانین دانشگاه هم داره. و این که دانشگاهی که میری رشته ی مورد نظرتو داره یا نه.مثلا دانشگاه ایران فقط رشته های پزشکی و پیرا پزشکی داره و تو نمی تونی انگلیسی بخونی.
موفق باشی![]()
اگه دانشگاه تهران باشی آره میتونی هم مترجمی بخونی هم پزشکی!![]()
شهید بهشتی هم میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)