!Dance Fabulous out now
بالاخره دومین کاره شرکت Digital Legends هم ریلیز شد...
با حجم 31 مگ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشاد شاد شاد باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
!Dance Fabulous out now
بالاخره دومین کاره شرکت Digital Legends هم ریلیز شد...
با حجم 31 مگ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشاد شاد شاد باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by Legend; 17-07-2009 at 07:27.
آموزش گرفتن کد فعالسازی 30 روزه
نکته مهم : فقط گوشی هایی که رسما" از N-Gage پشتیبانی میکنند میتونند کد دریافت و بازی رو فول کنند.
اگه نمیتونید کد بگیرید اینجا جای درخواست دادن نیست...!!!
با مرور گر گوشی برید به این آدرس:
nokia.mobi
روی Here & Now بزنید و
در صفحه بعد رو تیزر بازی کلیک کنید،
سپس روی 30day free pass کلیک کنید
در صفحه بعدی ازتون شماره رو میخواد که بهش به این صورت شماره گوشیتونو بدید:
00989xxxxxxxxx
احتیاجی به ایمیل نیست...اون 2 تا تیک رو هم بزنید و اون کد امنیتی رو هم وارد کنید و Send رو بزنید.
نکته:
اگه تو مرحله اول آیکون Here & Now رو ندید روی آیکون Navigate here در پایین صفحه کلیک کنید.
و در صفحه بعد وسطای صفحه Nokia Here & Now رو خواهید دید و باقی مراحل هم مطابق بالا هست..
===================
من که امروز نشستم رفتم تو نخش خیلی بازی جالبیه...نظرتون چیه؟ قلق رقصش فقط یه نمه سخته...!
شاد باشید![]()
Last edited by Legend; 23-07-2009 at 19:56.
من که نتونستم کد فعال سازی بازی رو بگیرم باید صبر کنم تا کرک بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستی بازی نسخه سیس نداره؟؟؟؟
....................
ویرایش:
مهلت ثبت نام و گرفتن کد تمدید شده بازم میشه کد بگیری !!!!!!!
Last edited by dr.vampire; 17-07-2009 at 23:16.
من درخواست کد فعال سازیشو دادم ولی فعلا خبری نیست![]()
من تریلش رو هر روز بازی میکنم.....چیکار کنیم دیگه.....یه بار تویه تریل اون ستاره طلاییه رو گرفتم.....بعد یدفعه سر گیجه گرفت...باید به موقع دکمه 5 یا Center رو فشار بدی تا سبک رقصیدنش عوض بشه.....راستی تو که فول بازی میکنی آهنگ چی میذاری برای رقص؟...با داریوشمن که هنوز کدش رو نگرفتم...راستی هنوز کد میدن؟
سلام
ممنون از نظرات
ديگه كد نميدن...يعني من گمان نميكنم...من فرداي روزي كه ريليز شد كدش برام sms شد...
تريلش خيلي مسخرس...خيلي كوتاهه...من ركوردمو تا 30000 امتياز بالا بردم...
آهنگاي خودش از همه چي بهتره...يه چنتا هم آهنگ عروسي زير خاكي دارم...با اونا هم ميرم...!
===========
بديش اينه تو اين تريل 30 روزه پوينت نميده... :( وگرنه من تا الان تمومش كرده بودم...بايد فعالش كنم...
شاد باشيد![]()
سلام .... یونس مطمئنی دیگه نمیده ؟ من دیروز درخواست دادم و قبول هم کردولی هنوز خبری نیست
راستی وقتی اون کد30 روزه تموم شد ... میشه یکی دیگه گرفت ؟
والله من قبلا" که آمارشو گرفته بودم میگفتن تا قبل ریلیز شدن باید درخواست بدی...فعلا" هم که gprs قطع شده...نمیتونم فعال دائمیش کنم.. :(
کد دوباره رو هم گمان نکنم...! چون قانونیه...احتمالا" IMEI ثبت میشه...ولی میخوای تست کن...: دی
شاد باشی![]()
ببخشید این قضیه کد چیه؟میشه منم درخواست بدم؟
اگه هنوزم جواب بده...!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)