سلام دوستان .من یه سونی DCR-SX30E دارم که میخواستم نظرتونو درموردش بدونم و آیا با خریدش ضرر نکردم و بدرد بخور هست؟.ممنونم .
optical zoom:60X digital zoom:2000X 4GB ram +memory stick 2.7 inch tuch screen oخیلی کوچیک و سبک
![]()
سلام دوستان .من یه سونی DCR-SX30E دارم که میخواستم نظرتونو درموردش بدونم و آیا با خریدش ضرر نکردم و بدرد بخور هست؟.ممنونم .
optical zoom:60X digital zoom:2000X 4GB ram +memory stick 2.7 inch tuch screen oخیلی کوچیک و سبک
![]()
Last edited by nono-san2; 15-07-2009 at 22:40.
خيلي دوربينه خوبيه. فقط بگو چند گرفتي؟ اگه گرون داده باشه نمي ارزه.
بعنوان یه دوربین واسه شروع خوبه ... حافظه اش مثلا باب میل من نیست و کمه ... جمع و جور بودن و زوم خوبش هم در مقابل پایین آوردن کیفیت بدست اومده ...
به نظر من واسه کارای خانوادگی که اولا قرار عمری بمونه و ثانیا حجم زیاد لازمه بعضاً شاید کم بیاره ... خانواده من سفر اخیرشون به شمال ، حدود 6 گیگ ضبط کردن (کیفیت خوب که بمونه) .. سفر 5 روزه
بهرحال حالا که دوربین رو داری ، خوب یا بد بودنش اولویت نداره .. مگه اینکه واقعا روی عوض کردنش فکر بکنی ... موفق باشی
مايشون مي تونن از مموري استفاده كنن. زومش ماشالا خيلي زياده. 60 برابر خوبه بابا. خوبيش اينه كه كوچيكه. من اينو تا حالا ديدم خوبه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)