سلام به همگی
من می خوام گوشی omnia i900 بگیرم. ولی یکم شک دارم.در موردش خیلی توی اینترنت خوندم.تعریف بدی ازش نشده ولی بازم می خوام نظر کسایی که خودشون این گوشی رو دارن بدونم. این گوشی چه مشکلاتی داره؟
فقط لطفا بدون تعصب روی برند و مدل بگین.
مرسی
سلام به همگی
من می خوام گوشی omnia i900 بگیرم. ولی یکم شک دارم.در موردش خیلی توی اینترنت خوندم.تعریف بدی ازش نشده ولی بازم می خوام نظر کسایی که خودشون این گوشی رو دارن بدونم. این گوشی چه مشکلاتی داره؟
فقط لطفا بدون تعصب روی برند و مدل بگین.
مرسی
شما بگين چه چيزهاي براتون مهم هست
تا پيشنهادي بهتون داده بشه
همه گوشيهاي ايراداتي دارند
و امنيا هم مثل بقيه
يا نه اگه فقط ميخواهي مشكلاتشو بدوني برات بگم
من همه چیز واسم مهمه. می دونم هر گوشی بالاخره یه مشکلاتی داره. فقط می خوام مشکلات اینو بدونم.
من الان p990 دارم. شما الان omnia دارین؟
این سوالات رو هم جواب بدین خوبه:
1- هنگ می کنه؟ اگه آره، چقدر؟
2- بلندی صدا و کیفیت؟ (البته اکثر جاها نوشتن خوبه)
3- سرعت گوشی واسه بازکردن قسمت های مختلف؟
اگه مشکلای دیگه ای هم داره بگین
مرسی
نه من xperia دارم
باشه ايرادهاي omnia را ميگم
1- نداشتن كيبرد
2- نداشتن جوي استيك
3- نداشتن باطري قوي
4- نداشتن محلي براي نگه داشتن قلم در خود گوشي
5- پائين بودن رم با توجه به ويندوز موبايل بودنش
6- مشكل در تاچ اسكرينش كه هر طور كاليبره كني بايد قلم را يه زره مايل به راست و بالا بزني
7- ايمن نبودن بلوتوث
8- نداشتن سوكت 3.5 ميلي متري
9- پائين بودن كيفيت LCD نسبت به رقباي خود (مخصوصا رزوليشن)
فكر كنم اينا هستند
البته دوستان ميگند گزينه 3 و 6 با اپديت حل ميشه
ولي نوشتن تنها ايرادات خوب نيست
چون گوشي نداريم كه ايراد نداشته باشه
واسه همين مزيتهاش را هم ميگم
1- صفحه 3.2 اينچي
2- حافظه داخلي 8يا 16 گيگ
3- سيستم عامل ويندوز موبايل
4- طراحي خوب و با كيفيت
5- دوربين خوب (البته مثل 5 مگا پيكسليهاي تخصصي نيست مثل ان95 نوكيا ولي در كل خوبه)
6- موس نوري
7- سي پي يو خوب
8- خروجي TV
9- قيمت مناسب
اليته مزيتهاي خوب ديگه اي هم داره ولي در اينجا ايرادات و مزايايي كليشو گفتم
بازم سوالي داشتي بپرس
Last edited by golmohammadi; 15-07-2009 at 16:16.
جواب سوالاتت را هم اينجا ميگم
1- تمام گوشيهاي داراي سيستم عامل كمو بيش هنگ دارند امنيا هم بله داره اما نه زياد
2- صداش خوبه كيفيتش هم خوبه البته در بلندگو ولي در هندز فري قوي نيست
3- سرعتش خوبه
مرسی از جوابت
ایرادایی که گفتی خوب بودنیعنی واسه من مهم نیستن. شاید بتونم اینجوری جواب بدم:
1-بهتر که نداره. سبکترمیشه و قطرش هم کمتر میشه. البته یه کیبورد تاچ داره که مثل کیبورد qwerty هست
2- مگه گوشی های تاچ هم جوی استیک می خوان؟! اینو نمیدونم
3- اگه با آپدیت حل بشه خوبه
4- اینو قبول دارم ولی دو تا تئوری واسه این مشکل میگن:
الف) قلم با بند به گوشی وصل میشه
ب) خود سامسونگ windows mobileی که روی این گوشی هست رو دست کاری کرده و جوریش کرده که بشه با انگشت از اون استفاده کرد. اسمش رو هم گذاشته touchwiz
5- 256mb هست. نمیدونم کمه یا نه. ولی خوب میگی سریع هست که!
6- اگه اینجوری باشه خیلی بده. امیدوارم با آپدیت حل بشه
7- متوجه نشدم!
8- واسه من مهم نیست.بقیه رو نمیدونم
9- قبوله
مزیت هاش رو که زیاد خوندم. حالا اگه یکی پیدا بشه که خودش این گوشی رو داشته باشه و یه نظر بده بد نیست.
در هر صورت مرسی، لطف کردی
با توجه به حرف های شما ای900 گزینه ی مناسبی برای شما میباشد.البته با توجه به مواردی که گفتین براتون مهم نیست.
ولی یه چیزایی هم بگم.
در مورد گزینه ی اول بگم که هیچ وقت کیبرد مجازی نمیتونه جای کیبرد سخت افزاری را بگیره.شما یه بار با کیبرد سخت افزاری اس ام اس بده یا یه متنی بنویس......خودت دیگه متوجه میشی
در مورد گزینه ی دو هم که در مورد جوی استیک میباشد این طوری بگم که وقتی به وجود جوی استیک پی میبری که داری رانندگی میکنی و به کار کردن با گوشی نیاز داری یا داری داخل یه جای شلوق راه میری که بازم جوی استیک باید به دادت برسه........
در مورد گزینه ی 4 که در مورد قلم میباشد اینو بگم که شاید بشه تا حدودی با دست با این گوشی کار کرد ولی اینو مد نظر داشته باشید اون چیزی که سامسونگ طراحی کرده(touchwiz)ان چنان اش دهن سوزی در مقابل بزرگانی چون تاچ فلو نیست البته به نظره منم برای کار کردن با دست تا حدودی بهتره.
دوست عزیز در مورد گزینه ی 5 هم این طوری بگم تا متوجه بشین شما اگه با پی990 کار کرده باشین متوجه میشین که یکی از مهمترین ایراد هایی که داشت حافظه ی داخلیه کمش نسبت به پی1 بود که در این جا هم ای900 یکی از ایراداش داشتن حافظه ی داخلیه کم نسبت به ایکس1 و دیگر رقبا میباشد
Last edited by merikh_merikh; 16-07-2009 at 06:34.
سلام ، من هم مدت زیادی تحقیق کردم و میخواستم امنیا بخرم ولی الان رایم عوض شده و میخوام دایموند 2 بخرم اگه میتونی یه خورده بیشتر پول بذاری به نظرم دایموند 2 بهتره
ولی یکی از مزیت های بزرگ امنی این هست که هیچ کس به فکرش نرسید این گوشی برای زیاد کردن صداهای مختلف در هنزفری و بلندگو میشه با دادن کد بدون نصب برنامه صداشو جوری زیاد کرد که ضمن کیفیت بلندی راضی کننده ای مثل دبلیو 810 داشته باشه
ولی گوشی های ویندوز موبایل مثل x1 , htc این امکان رو ندارند که بشه صداشون رو زیاد کرد
چرا من به فكرم رسيد !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)