سلام
من توی کارت حافظه موبایلم سه تا فایل Amr که تگ هم نداره حذف کردم با نامهای rp1 , rp2 , rp3 .
چه طوری میتونم اونها رو ریکاوری کنم؟ چون برنامه های ریکاوری نام رو تغییر میدن
سلام
من توی کارت حافظه موبایلم سه تا فایل Amr که تگ هم نداره حذف کردم با نامهای rp1 , rp2 , rp3 .
چه طوری میتونم اونها رو ریکاوری کنم؟ چون برنامه های ریکاوری نام رو تغییر میدن
از نرم افزار R-Studio استفاده کردی؟
البته توی این جور مواقع نمیدونم جواب بده یا نه ولی خوب به امتحانش می ارزه
بهترین نرم افزار در این زمینه نرم افزار Get Data Back for Fat & NTFS هست که از سایش هم می تونی دانلود کنی خود من باهاش تا 98 درصد اطلاعاتم رو ریکاور کردم
می تونی با نرم افزار Get Data Back for Fat & NTFS این کارو بکنی که بهترین نرم افزار در این زمینه هست استفاده کنی
چه جوری باهاش کار کنمگزینه ای به نام ریکاوری نداره.... فقط یه گزینه هست به نام اسکن ، اونم زدم اتفاق خاصی نیوفتاد : دی
با اینم نشد
دوست عزیز
اگه over write کرده ای ریکاورو بی خیال شو چون جای اطلاعات قبلی رو با اطلاعات دیگه ای پر کرده ای و اگر over write نکرده ای
recover my files رو هم امتحان کن ضمنا برای ریکاور کارت حافظه ات باید فرمت fat رو انتخاب کنی و گرنه هیچی بر نمی گرده
انشاء الله مشکلت حل شه
نه ، بعد از پاک شدنش هیچ چیزی رو کارت نریختم ، این recover my files هم خوب نیست چون توی اونجایی که فرمتها رو انتخاب میکنی فرمت 3gp رو نداره
برادر به نظر من بهتره از یکی از نرم افزار های زیر استفاده کنی ، اگر این دو نرم افزار جواب ندادند بیخیالش شو چون کاملتر از این دو نرم افزار هنوز ساخته نشده.
Recover My Files
Flash Recovery
نرم افزار اول توصیه می کنم :پسورد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
به آدرس زیر برو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)