سلام دوستان
من برای دانلود مطالب سایت مشکل دارم هر وقت که خواستم یه چیزی دانلود کنم اخطار میده
"this veb page coud not be saved"مشکل از چیه ؟
ممنون
سلام دوستان
من برای دانلود مطالب سایت مشکل دارم هر وقت که خواستم یه چیزی دانلود کنم اخطار میده
"this veb page coud not be saved"مشکل از چیه ؟
ممنون
چي رو دانلود كنيد ؟؟ مثلا چه فايلي ؟؟
فايل هايي كه توسط مديران و همكاران ضميمه شدن مستقيم قابل دانلود نيستن بايد رو لينك كليك كنيد تا هدايت بشيد به لينك دانلود
ممکنه اون پستی که برات اخطار داده رو اینجا برای ما هم بفرستی؟
شاید مدت زمان دانلودش تموم شده!
شاید بعضی از مظالب توسط مدیران زیر امنیت باشه و نشه سیوشون کرد!
ئر این صورت باید به ادمین ها بگی که مشکلتو حل کنند!
می تونی بری به ادرس های زیر و بهشون پیغام خصوصی بدی
یکیش ادمین
یکیش ناظم یا سوپر مودراتور
A d m i n i s t r a t o r
Super Moderatorکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این سوپر مودراتور اقا شاهین هست و بیشتر انلاین میشه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ای بابا شماها چی دارید می گید .
بابا این دوستمون میخواد یک صفحه را به صورت html ذخیره کنه اما نمیتونه
دوست عزیز برای ذخیره صفحات کافیه به منوی File بری و سپس گزینه save as را بزنی و از صفحه باز شده در قسمت save as type گزینه سوم یعنی web page html only را انتخاب کنید و یک نام انگلیسی در قسمت File name بنویسی و روی دکمه save کلیک کنی .
موفق باشی![]()
اِ وا
چه جالب
ما نمیدونستیم
مرسی![]()
غریب مدت 2 سال و اندی با این سوالات زندگی کردیم
یادش بخیر![]()
ولي اين روش اشتباهه !!! اين روش فقط يه صفحه ي سفيد رو ذخيره مي كنه ! ايشون احتمالا مي خوان ذخيره كنن كه بعدا بخونن كه بايد با استفاده از همون روشي كه شما بالا كفتي ! ولي Web page Compelete دانلود كنن !!! تا عكس ها و بقيه مواردش هم سيو بشه !
اولا این روشی که گفتم یک صفحه سفید ذخیره نمیکنه . بلکه فقط عکسها را ذخیره نمی کنه ولی مطالب صفحه کامل ذخیره میشه . به شرطی که همون طور که توی پست بالا گفتم اسم صفحه html که ذخیره میکنید فارسی نباشه .
این دوستمون هم روی Web page Compelete کلیک میکنند و نمیتونند صفحه را ذخیره کنند .
در صورتی میشه یک صفحه را با تصاویر ذخیره کرد که از گزینه Web page Compelete استفاده کرد . وقتی نشه از این گزینه استفاده کرد ناچارا باید از گزینه ای که گفتم استفاده کنید .
شما توجه نکردید که گزینه Web page Compelete اون ارور پست اول را میده . البته من با IE امتحان کردم . با مروگرهای دیگه امتحان نکردم .
موفق باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)