تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 26

نام تاپيک: backup و restore در SQLEXPRESS

اگه نباشه جاش خالی می مونه CHAPTER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    -_-

پيش فرض backup و restore در SQLEXPRESS

سام خدمت دوستان
    من کلی در اینترنت جستجو کردم اما هیچ راه دقیق و کاملی رو برای گرفتن backup و restore از دیتابیس attach شده به برنامه به من ارائه نکرد تمام نمونه کدها رو امتحان کردم ولی نشد از smo هم استفاده کردم فایده ای نداشت حتی یکی گفته بود مثل یه فایل کپی پیست کنم
    کانکشن استرینگ هم به صورت زیر هست که به وقتی بانک رو توی برنامه add می کنیم به صورت خودکار تولید میشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فقط دوستان اگر یک sample بزارند عالی میشه از همه تقاضای کمک دارم
    ممنون از لطف همه

پروفشنال bad_boy_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سام خدمت دوستان
    من کلی در اینترنت جستجو کردم اما هیچ راه دقیق و کاملی رو برای گرفتن backup و restore از دیتابیس attach شده به برنامه به من ارائه نکرد تمام نمونه کدها رو امتحان کردم ولی نشد از smo هم استفاده کردم فایده ای نداشت حتی یکی گفته بود مثل یه فایل کپی پیست کنم
    کانکشن استرینگ هم به صورت زیر هست که به وقتی بانک رو توی برنامه add می کنیم به صورت خودکار تولید میشه

کد:

فقط دوستان اگر یک sample بزارند عالی میشه از همه تقاضای کمک دارم
    ممنون از لطف همه
    دوست من احتمالا شما کاربر اکسس بودید
    اگر میخوای از دیتابیس SQL به راحتی در شبکه هم استفاده کنید باید دیتابیستون رو به بانک اتچ کنید و در سری های بعدی صرفا نام بانک اطلاعاتی رو بدید نه آدرس فایل دیتابیس که شیوه صحیحی نیست (کار میکند ولی روش خوبی نیست)

از دستوری مشابه دستور زیر جهت اتچ استفاده کنید و سپس مجدد سعی کنید از SMO استفاده کنید :

کد:
    و کانکشن جدید برنامت هم باید یه چیزی شبه به این بشه :
    کد:

اگه نخواستی از SMO استفاده کنی کوئری ای مشابه کوئری زیر عمل Backup رو میگیره :
    کد:

3. این کاربر از bad_boy_2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    -_-

پيش فرض

باور می کنید اصلا نمی تونم از بانک Access تو C# استفاده کنم
    ولی در مورد موضاعاتی که مطرح کردید دقیقا حق با شماست
    ولی من نمی خوام کاربر نهایی رو درگیر نصب SQL Server و Attach کردن بانک بکنم.

یعنی راهی نداره توی MSDN هم جستجو کردم چیز درست درمونی پیدا نکردم

از کد ارائه شده تو این مقاله هم استفاده کردم

کد:
    کد:
    ولی توی این خط خطا می ده

کد:
    در هر صورت لطف کردید دوست عزیز
    Last edited by CHAPTER; 15-07-2009 at 00:19.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    -_-

پيش فرض

انتظار سخته

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    ولی در مورد موضاعاتی که مطرح کردید دقیقا حق با شماست
    ولی من نمی خوام کاربر نهایی رو درگیر نصب SQL Server و Attach کردن بانک بکنم.
    1- همانطور که دوستمان جناب bad_boy_2007 اشاره ای کردند، بدون attach این نحو پشتیبان گیری اصلاً جواب نمیدهد.
    2- کی گفته باید کاربر را درگیر attach کنید؟ اگر هم به صورت عادی بخواهید برنامه کار کند و شبکه ای نباشد، بدون درگیر کردن کاربر میتوانید sqlserver-express را هم با setup خودتان نصب کنید.
    (فراموش نکنید که در هر صورت روش AttachDbFilename فقط و فقط در نسخه رایگان express وجود دارد و کار میکند)

3- شما که از روشهای اتصال غیر استاندارد sqlserver (و بیشتر شبیه access) استفاده میکنید، خوب backup تان را هم مثل access بگیرید !!!!
    کل فایل Database1.mdf را برای backup به محل جدیدی کپی کنید، ضمن اینکه میتوانید آن را فشرده هم کنید و نسخه فشرده شده آن را با فرمت GZIP به عنوان backup تحویل کاربرتان بدهید!

4- ولی در کل attach کردن و سپس backup گیری رسمی با SMO و یا با BACKUP DATABASE (دستورات پست 2 همین تاپیک) بهتر است.

7. 5 کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bad_boy_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    (فراموش نکنید که در هر صورت روش AttachDbFilename فقط و فقط در نسخه رایگان express وجود دارد و کار میکند)
    سلام استاد
    نکته خوبی رو متذکر شدید که نمیدونستم ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    -_-

پيش فرض

شما که از روشهای اتصال غیر استاندارد sqlserver (و بیشتر شبیه access) استفاده میکنید، خوب backup تان را هم مثل access بگیرید
    ممنون از جوابتون دوست عزیز
    اگر این روش اتصال غیر استاندارد هست (منم قبول دارم) چرا همچین امکانی فراهم شده

کی گفته باید کاربر را درگیر attach کنید؟ اگر هم به صورت عادی بخواهید برنامه کار کند و شبکه ای نباشد، بدون درگیر کردن کاربر میتوانید sqlserver-express را هم با setup خودتان نصب کنید.[
    میشه راهنمایی بیشتری کنید , یعنی وقتی توی سیستم مقصد همراه ستاپ sqlserver-express نصب شد بانک رو از طریق برنامه توش Attach کنم

من توی سیستم خودم VS 2008 نصب هست
    sqlserver-express هم که نصبه ولی من در All program در SQL Server 2005
    SQL Server Mangment ندارم
    Last edited by CHAPTER; 15-07-2009 at 20:44.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    چرا همچین امکانی فراهم شده
    طبیعتاً برای یک نوع اتصال سریع و بدون attach مثل access و در جهت برنامه های کوچک، مثل یک دفتر تلفن که قرار نیست نه شبکه ای باشد و نه حجم قابل توجهی تراکنش را مدیریت کند.
    و دقیقاً به همین دلیل هم این قابلیت در نسخه های پولی sqlserver اصلاً وجود ندارد و فقط و فقط در نسخه رایگان express (که محدودیتهایی نسبت به نسخه های پولی دارد) این قابلیت گنجانده شده.

یعنی وقتی توی سیستم مقصد همراه ستاپ sqlserver-express نصب شد بانک رو از طریق برنامه توش Attach کنم
    شما میتوانید sqlserver-express را به راحتی در طی setup برنامه خودتان و بدون دخالت خاصی از طرف کاربر نصب کنید سپس امکان attach دیتابیس در طی فریند setup و نیز در داخل برنامه وجود دارد.

نمونه ای از attach در داخل برنامه را میتوانید در کد زیر مشاهده کنید:
    support.h02.ir/fwlink/?LinkId=1001158667

البته کد فوق mixedmode را فعال نمیکند که میتوانید با کمی کد این قابلیت را هم اضافه کنید ...
    کافی است در رجیستری و مسیر زیر
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Microsoft SQL Server\MSSQL.1\MSSQLServer
    مقدار LoginMode را 2 قرار دهید.

من توی سیستم خودم VS 2008 نصب هست sqlserver-express هم که نصبه ولی من در All program در SQL Server 2005
    SQL Server Mangment ندارم
    این ابزار به صورت خودکار با نسخه express نصب نمیشود ولی نسخه express خودش جداگانه قابل دانلود و نصب است.

Microsoft SQL Server Management Studio Express Service Pack 3
    microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=5D76230D-580D-4874-8C7D-93491A29DB15

11. 2 کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    -_-

پيش فرض

ممنون از لطف تون
    اگر اماکن داره لینک زیر رو ببینید

کد:

میشه در مورد روش گفته شده در لینک بالا هم یه کم برام توضیح بدبد

یه موضوع دیگه چطور می تونم فایل اجرایی Microsoft SQL Server Management Studio Express رو همراه ستاب برنامه نصب کنم
    . یعنی کاربر خودش به صورت جداگانه نصب نکنه

با تشکر

Last edited by CHAPTER; 17-07-2009 at 10:50.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    نقل قول نوشته شده توسط CHAPTER
    میشه در مورد روش گفته شده در لینک بالا هم یه کم برام توضیح بدبد...
    همانطور که گفته بودم ...
    نقل قول نوشته شده توسط _H2_
    ... امکان attach دیتابیس در طی فریند setup و نیز در داخل برنامه وجود دارد ...
    کد آقا نیما نمونه ای از attach در طی فرآیند setup است که در طی مراحل setup به کمک یک Custom Actions دیتابیس را به بانک الحاق میکند.

یه موضوع دیگه چطور می تونم فایل اجرایی Microsoft SQL Server Management Studio Express رو همراه ستاب برنامه نصب کنم. یعنی کاربر خودش به صورت جداگانه نصب نکنه
    اولین مسئله قابل توجه ان است که Management Studio ابزاری برای کاربران نهایی نیست و برای توسعه دهندگان و مدیران شبکه های بانکهای اطلاعاتی عرضه شده و در حالت عادی و استاندارد باید برنامه شما نیاز کاربرتان را بر آورده کند و کاربر برای کارهای دیگر نیازی به اجرای این برنامه نداشته باشد.

و اما جواب ...
    1) Bootstrapper
    برنامه نصب msi میتواند برنامه ها و setup های مختلف را همراه خودش نصب کند.
    برای این کار کافی است یک Bootstrapper برای پکیج مورد نظر بسازید، این Bootstrapper ها حاوی فایل نصاب و سایر اطلاعات مورد نیاز msi برای نصب خواهد بود.

برای اطلاعات بیشتر و ساخت یک Bootstrapper دلخواه به لینک های زیر مراجعه کنید:
    msdn.microsoft.com/en-us/magazine/cc163899.aspx
    msdn.microsoft.com/en-us/library/ms165429.aspx
    msdn.microsoft.com/en-us/library/6ae39a7c.aspx

برای دیدن Boostrapper های موجود خودتان (که یک سمپل هم باشد) میتوانید به مسیر زیر مراجعه کنید:
    X:\Program Files\Microsoft SDKs\Windows\v6.0A\Bootstrapper\Packages

2) Custom Actions
    برنامه نصب msi میتواند یک dll را به عنوان فرامین پکیج نصب در خود جای دهد و آن را اجرا کنید.
    نتیجتاً شما به سادگی و با وراثت از System.Configuration.Install.Installer میتوانید عمل و دستور دات نتی مورد نیاز خود را طی فرآیند نصب و لغو نصب اجرا کنید

msdn.microsoft.com/en-us/library/d9k65z2d.aspx
    msdn.microsoft.com/en-us/library/system.configuration.install.installer.aspx

14. 2 کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •