چی بخرم در حد 70000تومان؟؟
چی بخرم در حد 70000تومان؟؟
با حدود 60 تومن بهترین انتخاب همون Skystar II ورژن 2.8 است...
اولويت اول رو بذار روي skystar hd2 خودم دارم عاليه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تحت ليسانس آلمان تو چين ساخته ميشه 140
دوم qbox اگه پيدا كردي امتحان نكردم ولي خيلي ازش تعريف ميشه در ضمن اصل اصل چينه 105-110
سوم skystar s2 شنيدم تو فركانس هاي s2 كانال هاي hd رو نميشه ديد ولي طبق گفته بعضي از دوستان با codec باز ميشه و خوب منطقا هم بايد بشه ديد ولي بايد اينم بگم كه در صورت ديدن كانال هاي hd مصرف cpu خيلي زياد خواهد بود 95-100
و چهارم skystar 2.8a هست كه خودم داشتم و به نظر من تك هست و شايد كامل ترين كارت باشه ولي حيف و 100 حيف كه s2 رو ساپورت نمكنه 55-65
قيمت ها رو هم واست نوشتم كه تو اين رنج بخري نكنن تو پاچت
دستتتون درد نکنه.جایی دیدم که نوشته بود s2 نخرید بنا به دلایلی.ولی دلایلشو ننوشته بود!!!!!!!!!!!
نظر شما چیه؟
ضمنا من سی پی یو e7300 دارم.رم 2 گیگ و گرافیک 512 جی فورس.مشکلی ندارم.
1 سوال دیگه:الان چند درصد کانال های ماهواره HD هست؟؟
براي چه كاري مي خواهيد؟دستتتون درد نکنه.جایی دیدم که نوشته بود s2 نخرید بنا به دلایلی.ولی دلایلشو ننوشته بود!!!!!!!!!!!
در آينده كانال هاي زيبا روي s2 خواهند رفت(به دليل نمايش با كيفيت hd و اين يعني پهناي باند بيشتر براي ارسال داده)
همچنين دانلود آفلاين نيز روي s2 خواهد رفت (اما حالا زوده - نظر شخصي)
من هم برا آفلاین می خوام و هم دیدن برنامه های ماهواره و البته ضبط فیلم.
کلا کانال هایی که فیلم پخش میکنند(می کردند) مثل:اکشن-ادجرا-وکس-مولتی ویژنها-ان1 و... جز کانال های HD هستند؟؟
بودجه من در حد 70هست.
راستی فهمیدم که s2 ریموت کنترل نداره!!!!این که خیلی بده
تو بودجه 70 تومن تنها گزينه همون SkyStar 2.8a هست كه اطراف 60 مي باشدمن هم برا آفلاین می خوام و هم دیدن برنامه های ماهواره و البته ضبط فیلم.
اين رو دوستان توضيح مي دهندکلا کانال هایی که فیلم پخش میکنند(می کردند) مثل:اکشن-ادجرا-وکس-مولتی ویژنها-ان1 و... جز کانال های HD هستند؟؟
اما در نظر داشته باشيد در آينده (حالا ممكنه سال بعد يا ممكنه 5 سال بعد) همگي بروند روي s2 - شايد هم نروند!
s2 چيه؟راستی فهمیدم که s2 ریموت کنترل نداره!!!!این که خیلی بده
كارتهاي ما اينها هستند كه از s2 پشتيباني مي كنند
SkyStar S2 PCI كه فكر كنم ريموت نداره
SkyStar HD2 CI كه ريموت داره و خشاب كارت هم مي خوره كه بايد اون خشاب را جداگانه خريد (خشاب خودش 70 قيمت داره)
QBox tbs 8920 كه اين هم از S2 پشتيباني مي كند و ريموت داره
يه چند مدل ديگه مثل twinhan و visionplus هم داريم كه فكر كنم ريموت دارند ولي زياد شناخته شده نيستند (براي آفلاين كارها)
دم همتون گرم.حال دادید.ولی دوستان من جواب چند تا سوالمو هنوز نگرفتم:
1-skystar2.8 کانال های HDرا باز میکنه ولی با فرمت mpeg2 می تونه ضبط کنه.این درسته؟؟؟؟
2- سی پی یو E7300core 2 dou 2.6 دارم.رم 2 گیگ و گرافیک 512 جی فورس. با skystar2.8مشکلی ندارم.
3-الان چند درصد کانال های ماهواره HD هست؟؟
4-کانال هایی که فیلم پخش میکنند(می کردند) مثل:اکشن-ادجرا-وکس-مولتی ویژنها-ان1 و... جز کانال های HD هستند؟؟
من آدم تازه کاری هستم (8 سیلندر) ببخشید اگر جایی سوالم نا مربوط از آب در میاد!!!!!!!!!!!!راستش تو این زمینه هیچ اطلاعی ندارم!!!
جزء خواص اصلي كارت نيست و اين امكان سخت افزاري روش نيست اما با codec و يه ترفندهايي باز مي كنه ولي cpu زياد مي گيره1-skystar2.8 کانال های HDرا باز میکنه ولی با فرمت mpeg2 می تونه ضبط کنه.این درسته؟؟؟؟
من خودم اين كار را نكردم و تو فروم هاي مربوطه مطالعه كرده ام
فرمت ضبط يادم نمونده!!!
عملا زياد هم هست. (براي ديدن hd با codec نمي دونم) ولي براي كارهاي عادي و دانلود آفلاين مناسبه2- سی پی یو E7300core 2 dou 2.6 دارم.رم 2 گیگ و گرافیک 512 جی فورس. با skystar2.8مشکلی ندارم.
در نظر داشته باشيد شما اگه cpu با 5000 هسته!! هم داشته باشيد حين دانلود آفلاين نبايد زياد با كامپيوتر كار كرد
اين صفحه ليست كامل كانال هاي HD را كه در ايران قابل دريافتند را داره3-الان چند درصد کانال های ماهواره HD هست؟؟
4-کانال هایی که فیلم پخش میکنند(می کردند) مثل:اکشن-ادجرا-وکس-مولتی ویژنها-ان1 و... جز کانال های HD هستند؟؟
شما اگه آينده نگر هستيد يا براتون دانلود آفلاين از s2 مهمه كه بريد سراغ كارتهاي جديدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اگر محض تماشا نمي خواهيد مي تونيد همون 2.8a را بگيريد (كه من توصيه نمي كنم)
Last edited by zahedy2006; 20-07-2009 at 01:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)