سلام دوستان من مي خوام يك گوشي خوب بگيرم به نظر شما ان70 نوکیا بگیرم یا دبلیو 800 سونی اریکسون
[img]کمک[/img]
سلام دوستان من مي خوام يك گوشي خوب بگيرم به نظر شما ان70 نوکیا بگیرم یا دبلیو 800 سونی اریکسون
[img]کمک[/img]
من پیشنهاد میکنم N70 بگیر
به قول بچه ها گفتنی یه چیز دیگست![]()
اینجا رو هم یه نیگاه بندازه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی![]()
Last edited by Lucky Luck; 20-02-2006 at 15:59.
منم N70 رو پيشنهاد مي كنم. چون خودم دارم و ازش راضي هستم. اگه مي خواي سيستم عامل سيمبين داشته باشه توي خريد N70 شك نكن. چون w800 نداره.
فقط يكسري چيز ها رو نداره:
1- فوكوس اتوماتيك
2- عدم توانايي در ارسال picture massage البته sms تصويري كه برامون فرستاده شده رو ميشه forward كرد.
ولي قابليت هاي بالايي داره. حتي ميشه گفت كه به نوعي كامپيوتر جيبي هستش.
ولی من میگم اگه از امکانات سیستم عامل سیمبیان گوشی استفاده نمی کنی W800 بهتر و ارزونتره.سلام دوستان من مي خوام يك گوشي خوب بگيرم به نظر شما ان70 نوکیا بگیرم یا دبلیو 800 سونی اریکسون
اگه سیمبین می خوای n70
اگه mp3 پلیر می خوای w800
اينو هم بگم كه ان70 صداش خيلي خوبه
فقط N70 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من خودم N70 دارم و دوستم w800. اصلا هیچ رقم به پای N70 نمیرسه!
برای آهنگ هم بگم که کولاکه....! کافیه Ogg player رو N70 بریزی و کیفیت 64 ogg مثل mp3 128 بهت حال میده با حجم نصف.
خب مثل اينكه اينجا تاپيك نوكيا هست همه طرفداريه گوشي نوكيا را مي كنند اما به نظرم w800 هم از نظر دوربين و هم از نظر صدا خيلي عاليتر از ان 70 خوده مغازه دار وقتي برگرده بگه ان 70 فقط ژول اسمش را مي گيرد يعني هيچي درست سيمبيان نيست اما w800 برنامه اي هم كم نداره كه بخوايد بريزيد بازم ميل خودتونه اما اين دو تا عكس را ببنيد( البته دوربين ان 90 اما زياد فرقي با ان 70 نداره بهتر نباشه بدتر نيست)
w800= [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
n90=http://h1.ripway.com/matatas/n90-1.jpg
خودتون كيفيت را ببينيد و مقايسه كنيد
اينم ماله يه سايت معروف كه اين دو تا گوشي را با هم مقايسه كرده ببينيد بد نيست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئن باشيد كه هيچ وقت كيفيت دوربين N90 و N70 به پاي سوني اريكسون W800 و حتي K750 i هم نميرسه! من همشونو امتجان كردم و به نظر من هم N70 بهتره ولي در مورد كيفيت دوربين همونطوري كه گقتم سوني اريكسون حرف اول رو ميزنه!
از نظر امکانات نوکیا N70 در سطح بالاتری هستش اما کیفیت دوربین سونی اریکسون با وجودیکه هر دو گوشی 2Mega Pixel هستن بهتره یعنی سونی اریکسون 2MP 1632*1224 و نوکیا 2MP 1600*1200 هستن.
ولی خب یه برتری N70 میتونه وجود دوربین هرچند VGA در جلو باشه.
در ضمن تو سایت Zedge که دوست عزیزی برای مقایسه گذاشتن اومده که N70 رادیو FM نداره در صورتيكه اين گوشي مجهز به اين امكانه.
در پايان لينك مقايسه كلي اين دو گوشي رو ببينين :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)