تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: تکه تکه وسیاه شدن پنل های ویندوز

داره خودمونی میشه alfamix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض تکه تکه وسیاه شدن پنل های ویندوز

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه عزیزان ......من و چند تا از بچه های کلاسمون به یه مشکل عجیب که شیه ویروسه برخوردیم...گه گاهی که توی بعضی از پوشه ها میریم یه هو پنل های سمت چپ ویندوز یه جورایی مشکی میشه یعنی تیکه تیکه میشه و سریع آیکون هایوشه ها یا بی رنگ میشه یا کلا پاک میشن و از این جور مشکلا....من آنتی ویروس نود رو سیستمم نصبه هر روز هم آپدیته ولی چیزی نمیشناسه....یه اتفاق عجیب دیگه که توی سیستم می افته اینه که هون درایوی که احساس میکنم مشکل داره از پنل سمت چپ گزینه Make New folder نداره ..یه بار آنتی ویروس avira نصب کردم اینو به عنوان ویروس X pack شناخت ولی نتونست پاکش کنه..
    یه مورد مشکوک دیگه این که هر وقت وارد پوشه هایی که بصورتThumbnails هست میشم ویروس فعال میشه...حتی سی دی هایی رو که به صورت Thumbnails رایت کردیم هم همین مشکل رو داره...و بازم یه مشکل دیگه با Thumbnails اینه که بعضی وقت ها درایو هایی پوشه های اون بصورت Thumbnails هست اسمشون پاک میشه ....ولی وقتی پوشه ها رو به حالت های دیگه ای مثه icons در میاریم اسمشون برمیگرده.....همه این مشکلا یه جورایی یکی هستن.....فقط هم وقتی که از taskbar گزینه explorer رو end process میکنم و دوباره explorer رو فعال میکنم مشکل حل میشه اونم فقط تا زمانی که دوباره وارد اون درایو ها یا پوشه ها نشم سالم میمونه....تورو خدا هر جوری میتونین راهنماییم کنید که خیلی وقته گیرش هستیم.....خیلی از زحمتاتون ممنونم..

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

شما به تاپيك زير سر بزنين :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •