سلام.....
این یکی را برای یه کار به نام ناله غزال ساختم..... می خوام خیلی توپ بشه .... حتما انتقاد کنید.... چون یه مخ یه نظر بیشتر نداره وقتی 10000 تا بشه می شه 10000 تا نظر و کار هم بهتر می شه......درسته؟
حالا اینم از عکس:
![]()
سلام.....
این یکی را برای یه کار به نام ناله غزال ساختم..... می خوام خیلی توپ بشه .... حتما انتقاد کنید.... چون یه مخ یه نظر بیشتر نداره وقتی 10000 تا بشه می شه 10000 تا نظر و کار هم بهتر می شه......درسته؟
حالا اینم از عکس:
![]()
برنامه: maya
مدلینگ:4 روز (!)(چقدر تنبلم)
رندرینگ:2-1 ثانیه
محتوای مخفی: ...
آفرین خیلی عالی کار کردی اما روی تکسچر ها بیشتر کار کن
چشم، حتما.آفرین خیلی عالی کار کردی اما روی تکسچر ها بیشتر کار کن
اینم یه نمای با رندر بهتر (رندر : mental rey مدت :5 دقیقه)
![]()
اوه ، یه چیزی ، به شدت دارم دنبال عکسهایی از روی پشت بام حرم می گردم .... جون من اگه کسی داره بزاره تا زودتر تمومش کنم...اگر قدیمی هم باشه که چه بهتر
سلام دوست عزیز.داری خوب پیش میری موفق باشی
فقط چند تا نکته
1.در رندر دومی کنتراست کارت کم شده و سایه نداری و تصویرت تخت به نظر می رسه.سایه بدی کارت بهتر می شه
2.کف سازیت به نظرم درست نیست.فکر می کنم از اولم کف حرم سنگ بوده.الان خیلی پراکنده شده
3.تو گوگل یه سرچ عکس بزنی کلی عکس برات میاد
4.توده های اطراف حرم هم به صورت شماتیک بزاری و opacity اونا رو کم کنی بنظرم از اون حالت خالی بودن پس زمینه در میاد
5.اگه خواستی من نقشه کد حرم رو دارم
6.شرکت عمران و مسکن سازان ثامن رو هم سرچ کن میتونی پلان های حرم و اطراف حرم رو گیر بیاری
7.یک نقشه قدیمی اسکن شده هم از بافت قدیم دارم.به سختی آپ میشه وگرنه برات آپ میکردم.بهم پی ام بده تا برات بفرستم
موفق باشی
سلام. من چند تا عکس داشتم.. برات آپلود کردم..
از لینک زیر دانلودشون کن.. چند تاش مال 70-80 سال پیشه (البته از بامش نیست).. الان یاد کتاب "آسمان ایران" افتادم که یکی دو تا عکس بزرگ از بالای حرم و کل مجموعه داشت.
موفق باشید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر نقشه دقيق دارين خوب بدين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)