تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: صداي هيچ فايل صوتي را پخش نميكند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

14 صداي هيچ فايل صوتي را پخش نميكند

سلام
    مشكلي در سيستم هست كه صداي هيچ فايل صوتي را پخش نميكند ولي صداي ابتدايي خوشامد گويي ويندوز را پخش ميكند هنگام playكردن هم خطاي directory sound seting not availeble ميده
    در taskbar هم اخطار ميده كه:
    windos corrubt file
    the file are directory system volum information /restore

pleas run CHKDFE160.....
    چاره چيست
    در ضمن SYSTEM RESTOR هم كار نميكنه

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

سلامم.. بخش sound and audio device را از کنترل پنل باز کن و سربرگهای Audio , Hardware را یکی یکی جزئیاتشنه چک کن.. این اشکال بیشتر ویندوزی باید باشه نه سخت افزاری.. صدای های داخل ویندوز را از همون قسمت چک کن و اجرا کن.. اگه دیدی جوابی نمیده درایور کارت صدا را پاک کن و ریستارت کن و دوباره درایورش را نصب کن.. اگه تونستی آخرین درایورش را از سایت مادربوردت بگیر و بایوس را هم آپریت کن
    آخر سر بازم جواب ندادش ویندوز را هم یه ویندوز از روی یه CD متفاوت دیگه نصب کن

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلامم.. بخش sound and audio device را از کنترل پنل باز کن و سربرگهای Audio , Hardware را یکی یکی جزئیاتشنه چک کن.. این اشکال بیشتر ویندوزی باید باشه نه سخت افزاری.. صدای های داخل ویندوز را از همون قسمت چک کن و اجرا کن.. اگه دیدی جوابی نمیده درایور کارت صدا را پاک کن و ریستارت کن و دوباره درایورش را نصب کن.. اگه تونستی آخرین درایورش را از سایت مادربوردت بگیر و بایوس را هم آپریت کن
    آخر سر بازم جواب ندادش ویندوز را هم یه ویندوز از روی یه CD متفاوت دیگه نصب کن
    سلام وقتی صدای خوش آمد رو داری مشکل سخت افزاری نیست!ویندوز ریپیر + درایور جدید کارت صدا

پروفشنال khark11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

سلام

سلام درايور كارت صدا رو حذف كن و وقتي ريست كردي اينبار سي دي كارت صداتو بذار تو سي دي رام و برو تو Device Manager رو آيكن علامت سوال زردي كه مال كارت صداته راست كليك كن و گزينه آپديت رايور رو بزن و بذار ويندوز اتوماتيك درايورش رو پيدا كنه و نصب كنه و بعدشم ريست و تمام!

حالشو ببر

اگه نباشه جاش خالی می مونه pc_hex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    GONBAD

پيش فرض

سلام بنظر من بهتره ویندوز و سی دی درایور رو عوض کنی چون برای من زیاد پیش اومده که هم فایل های سیستمی و هم خش دار شدن و درست نصب نشدن درایور(مخصوصا صدا)باعث چنین مشکل عجیبی بشه . در مادر بورد های elitegroup من زیاد برخورد کردم .
    فقط ASUS

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •