تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: نگرشی بر فرمتهای ویدیویی

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedhashemee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض نگرشی بر فرمتهای ویدیویی

Analog Formats

VHS: 240 Scan Lines, Mono or Stereo در سال 1976 jvc این فرمت را معرفی کرد که با فرمت معرفی شده سونی (betamax) مبارزه کرد و در آخر برنده شد. هر چند که کیفیت تصویر پایین تری ارایه میکرد.(علت را توضیح میدهم) vhs-c نسخه کوچک شده این فرمت برای دوربینهای قیلمبرداری و مصارف دیگر بود. همچنین فرمت S-vhs و S-vhs-c با 420 خط تلوزیونی که باعث بهبود در صدا و تصویر میشد برای مصارف نیمه حرفه ایی پس ار آن تولید شد.دستگاه های پخش S-VHS هر دو فرمت را قابلیت پخش دارند ولی در دستگاه پخش VHS فقط نوارهای VHS را قبول میکند. Betamax: 250 Scan Lines, Mono or Stereo بتامکس در سال 1975 بوسیله سونی معرفی شد که با نوارهایی کوچکتر در سال 1980 به نبرد با VHS برخاست. در ابتدا نوارهای betamax قابلیت ظبط یک ساعت فیلم را داشتند که سبب میشد مصرف کننده ها برای تنلشای یک فیلم دو ساعته از دو نوار استفاده کنند ولی نوارهای VHS قابلیت ظبط دو ساعت را بر روی یک نوار داشتند که هم هزینه را پایین میاورد و هم مصرف کننده را از تعویض نوار در طول تماشای فیلم بی نیاز میکرد. بعدها سونی با پایین آوردن سرعت چرخش نوار و نازکتر کردن قطر فیلم داخل نوار باعث اقزایش پخش و ظبط تا 3 ساعت شد.ولی متاسفانه در این زمان دیگر خیلی دیر شده بود و VHS بطور زیادی در دنیا به خانه های مردم راه پیدا کرده بود. بدین سبب بود که حتی با کیفیت پخش بالا تر و نوارهای کوچکتر سونی بازی را باخت.البته در کشور ما تا اواخر 1995 وضع طور دیگری بود.متاسفانه این فرمت در اخر بخاطر کیفیت ضبط و پخش محدود به استفاده حرفه ایی شد. Video8/Hi8, 270/400 Lines, Mono or Stereo کوداک در سال 1984 video 8 را که در حدود 20 درصد سایز VHS بود معرفی کرد.سونی هم پس از آن Hi 8 را بر مبنای همان نوار معرفی کرد که بعلت سایز بسیار کوچک و کیفیت بالای تصویر مورد استفاده در دوربین فیلمبرداری Handycam قرار گرفت. Digital formats Digital 8: 500 Lines of Resolution سونی با اقتباس از نوارهای Hi 8 در سال 1999 به معرفی Digital 8 پرداخت. که دارای وضوحی به مراتب بالاتر بود.از همان نوارهای Hi 8 استفاده میکرد ولی سرعت چرخش نوار دو برابر بیشتر بود.کیفیت تصویر مشابه با نوارهای mini DV بود. ولی با عدم پذیرش دیگر شرکتها این فرمت در حال حاضر به پایان خط رسیده است.دارندگان این نوع فرمت می توانند در دستگاه هایشان نوارهای آنالوگ Video 8 و Hi 8 را پخش کنند ولی عکسش مصداق نیست. DV و زیر مجموعه هایش در سال 1995 سونی اعلان کرد که دو دوربین فیلمبرداری که از نوارهای فرمت دیجیتال بجای آنالوگ استفاده میکنند تولید کرده است.که سبب 25 درصد بهبود در افزایش وضوح تصویر (500 خط تلوزیونی) و ثبات 100 درصدی کیفیت تصویر در عملیات کپی و نسخه برداری میشود. تولید کننده های دیگر نظیر jvc و Panasonic هم به تبعیت برخاستند که در آخر سبب پیدایش سه نوع فرمت ویدیویی شد. Mini DV: 500 Lines فرمت Mini Dv با داشتن سایز بسیار کوچک(65x48x12mm) و قابلیت 60 تا 90 دقیقه ضبط و پخش فوق العاده محبوب در دوربینهای شد. DVCAM: 500 Lines سونی DVCAM را برای استفاده های حرفه ایی معرفی کرد و از همان نوارهای Mini Dv استفاده میکند ولی سرعت گردش نوار 33 درصد در دوربین سریع تر است که سبب گنجایش اطلاعات بیشتر در نوار میگردد.این فرمت استفاده نیمه حرفه ایی دارد. (آین مبحث ادامه دارد)

2. 4 کاربر از saeedhashemee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من نمیدانم چرا زمانیکه دکمه ارسال را میزنم نظم نوشته هایم بهم میریزد . مرتب نوشته بودم بهم ریخته شد. همه سر نوشته های انگلیسی که نوشته بودم در میان نوشته های فارسی پشت سر هم قرار گرفت. همچنین اجازه تایپ بیشتر بهم نداد مجبور شدم یک قسمت را برای بعد بگذارم

4. این کاربر از saeedhashemee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

okt

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

دوست عزیز کاشکی مینوشتی که اوایل که ویدیو اومده بود به عنوان یه وسیله ممنون ازش نام برده میشد درست مثل ماهواره!

اگه میشه یه کمی هم درباره LP یا تکنولوژی ای که باهاش روی نوار معمولی دوبرابر ضبط میکنن توضیح بده.

6. این کاربر از BLACK-BLACK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

okt

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من به مرور این تایپیک را کامل میکنم.ولی برای برای پاسخ شما باید بگویم در ضبط LP چرخش نوار در دستگاه به نصف حالت SD و در EP به نصف حالت LP میرسد.همزمان سرعت چرخش هد به دو و در حالت EP به سه برابر افزایش میابد.در دوربینهای آنالوگ کیفیت فیلم بطور قابل تشخیصی کاهش پیدا کرده و عمر نوار بطور چشمگیری کاهش میابد.(همانطور که میدانیم بس از هر بار پخش در ویدیوی آنالوگ نسبت به کیفیت ساخت نوار و جنس آن کیفیت فیلم کاهش میابد که در حالتهای LP و EP این افت شدت میگیرد) ولی در حالت دیجیتال کیفیت فیلم تغییری نکرده ولی عمر نوار کوتاه میگردد.(در ویدیوی دیجیتال زمان پخش در هنگام پایان رفتن عمر نوار تصویر همانند ماهواره ایی که دیشش تنظیم نباشد شطرنجی میگردد. در حالت LP تعداد دفعات باز پخش مطلوب فیلم به سه برابر کاهش میابد ولی همانطور که عرض کردم به روی کیفیت تصویری فیلم تاثیری ندارد

8. 3 کاربر از saeedhashemee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه okt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    http://okt.blogfa.com/

پيش فرض

تصاوير LP از SP كيفيت پاينتري داره حتي توي ديجيتال
    من هر روز با اين نوارها سرو كار دارم و اگه شما يك تصوير رو LP بگيري و دوباره در همونجا دوربين رو روي SP بزاري و ضبط كني اختلاف رو مي بيني

SP= STANDARD PLAY LP = LONG PLAY

10. این کاربر از okt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

نه عزیز جان کیفیت lp اصلا در اون حد که شما میگی پایین نیست و اصلا با چشم در مانیتور های زیر 30 اینچ به زور مشخص میشه
    lp یک فرمت خاص است
    همونطوری که mp3 حجم خیلی کمتری نسبت به audio cd داره
    ولی کیفیت اصلا پایین تر نیست

12. 2 کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست عزیز فرمت دیجیتال مانند هارد درایو کامپیوتر عمل میکند هیچگونه اطلاعاتی نباید از دست برود.همانطور که میبینیم پس از کپچر فیلم به کامپیوتر هیچگونه افت کیفیت تصویر نداریم.بدان علت که اطلاعات دیجیتال است.در دوربینهای دیجیتال اطلاعات رسیده از ccd دوربین بس از تبدیل از آنالوگ به دیجیتال بروی فیلم به همان کیفیت ضبط میگردد.هر گونه از دست رفتن اطلاعات سبب شطرنجی شدن تصویر میشود نه افت کیفیت تصویر.در حالت LP در دوربین دیجیتال سرعت چرخش فیلم 50 درصد کم میگردد و دور هد افزایش میابد.اینکار سبب میگردد گپ ها بر روی فیلم با فاصله کوتاهتری ضبط شوند.ولی چونکه اطلاعات دیجیتال است حتی اگر بینهایت بار عمل کپی را انجام دهیم کیفیت آخرین فیلم با نسخه مادر یکی است.البته بعلت آنکه هد با نوار تماس فیزیکی دارد(بر خلاف هارد کامپیوتر)در حالت LP بعلت کاهش سرعت نوار و تماس بیشتر نوار با هد سبب فرسوده شدن سریع تر نوار میگردد.در جواب آقای masoudrejae باید بگویم که ضبط آنالوگ در حالت LP فشرده سازی نیست بلکه بعلت کاهش سرعت نوار (100 ذرصد) و افزایش سرعت هد فاصله گپ ها به 100 درصد کاهش میابد.بسته به کیفیت نوار هنگام پخش این فاصله کوتاه تر سبب تداخل الکترومغناطیسی جزیی در خواندن گپ ها بوسیله هد میگردد.البته اگر نوشته مرا مرور کنید من هم گفتم قابل مشاهده .و نه خیلی زیاد.

14. این کاربر از saeedhashemee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

okt

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

دوست عزیز فرمت دیجیتال مانند هارد درایو کامپیوتر عمل میکند هیچگونه اطلاعاتی نباید از دست برود.همانطور که میبینیم پس از کپچر فیلم به کامپیوتر هیچگونه افت کیفیت تصویر نداریم.بدان علت که اطلاعات دیجیتال است.در دوربینهای دیجیتال اطلاعات رسیده از ccd دوربین بس از تبدیل از آنالوگ به دیجیتال بروی فیلم به همان کیفیت ضبط میگردد.هر گونه از دست رفتن اطلاعات سبب شطرنجی شدن تصویر میشود نه افت کیفیت تصویر.در حالت LP در دوربین دیجیتال سرعت چرخش فیلم 50 درصد کم میگردد و دور هد افزایش میابد.اینکار سبب میگردد گپ ها بر روی فیلم با فاصله کوتاهتری ضبط شوند.ولی چونکه اطلاعات دیجیتال است حتی اگر بینهایت بار عمل کپی را انجام دهیم کیفیت آخرین فیلم با نسخه مادر یکی است.البته بعلت آنکه هد با نوار تماس فیزیکی دارد(بر خلاف هارد کامپیوتر)در حالت LP بعلت کاهش سرعت نوار و تماس بیشتر نوار با هد سبب فرسوده شدن سریع تر نوار میگردد.در جواب آقای masoudrejae باید بگویم که ضبط آنالوگ در حالت LP فشرده سازی نیست بلکه بعلت کاهش سرعت نوار (100 ذرصد) و افزایش سرعت هد فاصله گپ ها به 100 درصد کاهش میابد.بسته به کیفیت نوار هنگام پخش این فاصله کوتاه تر سبب تداخل الکترومغناطیسی جزیی در خواندن گپ ها بوسیله هد میگردد.البته اگر نوشته مرا مرور کنید من هم گفتم قابل مشاهده .و نه خیلی زیاد.
    سلام عزیز جان ممنون از توضیحاتت
    منم نگفتم فشرده سازی مثالی که زدم در مورد mp3 برای روشن شدن موضوع بود
    چون اون دوستمون میگفت کیفیت خیلی پایین میاد چون زمان بیشتر میشه که گفتم اینجوری نیست

16. این کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

okt

داره خودمونی میشه okt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    http://okt.blogfa.com/

پيش فرض

نه عزیز جان کیفیت lp اصلا در اون حد که شما میگی پایین نیست و اصلا با چشم در مانیتور های زیر 30 اینچ به زور مشخص میشه
    lp یک فرمت خاص است
    همونطوری که mp3 حجم خیلی کمتری نسبت به audio cd داره
    ولی کیفیت اصلا پایین تر نیست
    مسعود جان من گفتم كيفيت پايين مياد چون هر روز با اين نوارها سرو كار دارم البته توي مانيتور هاي ما به دليل اين كه تصاوير رو با مانيتورهاي مخصوص تصاوير ويدويي ميبينيم و دقت بالايي دارند به راحتي متوجه مي شيم ولي توي tv ها تشخيص افت كيفيت كمتره و معمولا اختلاف زيادي ديده نميشه تازه من نگقتم كيفيت خيلي پايين مياد گفتم كه كيفيت پايين تري داره و بدون افت كيفيت نيست. كيفيتش مثل اينه كه يك عكس با كيفيت رو تبديل به jpg كرده باشي ميشه

18. 2 کاربر از okt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mojtaba57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام آقا سعید یه سوال داشتم. من یه دوربین jvc گرفتم زیاد هم ازش استفاده نکردم ولی موقع پخش تصویر رو شطرنجی میکنه و گاهی هم سیاه و شطرنجی. با sp هم ضبط می کنم . به نظرت اشکال از چیه. سخت افزاریه یا علت دیگه ای داره؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •