تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: چطوری تیکه تیکه کردن فایل فشرده ؟؟

داره خودمونی میشه topoly77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض چطوری تیکه تیکه کردن فایل فشرده ؟؟

با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز

من یک فایل ورد با ظرفیت 20 مگ دارم که می خواهم با یه برنامه زیپ اون رو به چند قسمت تیدیل کنم و پس از

attach کردنشون برای یک نفر از طریق ایمیل بفرستم مثل دانلود بعضی از فیلمها هستش که 10 الی 15 لینک بصورت زیپ شده داره که بایستی همه 10 تا لینک دانلود بشوند تا فایل زیپ بصورت کامل باز بشه

البته یه جا خونده بودم که winrar هم این امکان رو داره اما نتونستم باهاش اینکار رو بکنم

اگه یه برنامه معرفی کنید یا راهنمایی کنید که چطور از WinRar استفاده کنم خیلی خیلی ممنون می شم

راستی اگه این درخواست مربوط به اینجا نمی شد پیشاپیش پوزش می طلبم چون واقعاً نمی دونم کجا مطرحش کنم

با تشکر

.

پروفشنال tekken god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز

من یک فایل ورد با ظرفیت 20 مگ دارم که می خواهم با یه برنامه زیپ اون رو به چند قسمت تیدیل کنم و پس از

attach کردنشون برای یک نفر از طریق ایمیل بفرستم مثل دانلود بعضی از فیلمها هستش که 10 الی 15 لینک بصورت زیپ شده داره که بایستی همه 10 تا لینک دانلود بشوند تا فایل زیپ بصورت کامل باز بشه

البته یه جا خونده بودم که winrar هم این امکان رو داره اما نتونستم باهاش اینکار رو بکنم

اگه یه برنامه معرفی کنید یا راهنمایی کنید که چطور از WinRar استفاده کنم خیلی خیلی ممنون می شم

راستی اگه این درخواست مربوط به اینجا نمی شد پیشاپیش پوزش می طلبم چون واقعاً نمی دونم کجا مطرحش کنم

با تشکر
    سلام
    بله با winrar می شه این کارو کرد .
    باید روی فایل مورد نظر راست کلیک کنید .
    بعد add to archive .
    بعد یه همچین صفحه ای باز می شه :

بعد تو بخش split to volumes, bytes اندازه ی هر پارت رو به بایت وارد می کنید .
    هر 1 کیلو بایت : 1000
    هر 10 کیلو بایت : 10000
    هر 100 کیلو بایت : 100000
    ....
    مؤفّق باشید .
    Last edited by tekken god; 11-07-2009 at 18:18.

3. این کاربر از tekken god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

روشي كه دوستمون گفتن خيلي راحت تره ولي يك روش ديگه هم هست و اونم استفاده از نرم افزار Hj Split هست .

شما اول كل فايل رو فشرده كنين بعد نرم افزار رو اجرا كنين و گزينه Split رو انتخاب كنين . در پايين با Browse فايل فشرده رو مسير بدين و در زير اون هم محل فايل هاي تيكه شده رو تعيين كنين . و در بخش زيرين هم در داخل كادر مقدار حجم جداشدني رو به كيلو بايت يا مگابايت بدين . 1024 kb = يك mb
    منتهي بايد طرف مقابل هم براي چسبوندن فايل ها اين نرم افزارو داشته باشه .
    براي چسباندن فايلا هم از گزينه Join بايد استفاده كرد و از محل انتخاب فايل بايد اولين فايلي كه پسوندش 001. هست رو انتخاب نمود . ( تمام فايل هاي جداشده بايد يكجا و در يك پوشه كنار هم باشن )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حجم : 300 KB

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •