تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 17 1234511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 161

نام تاپيک: معرفی بازی های FREE آنلاین

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

13 معرفی بازی های FREE آنلاین

توی این تاپیک تمام بازی های با ارزش و قابل بررسی FREE که تا اواسط سال 2009 عرضه شدن رو معرفی می کنم.

شما برای بازی کردن فقط کافی هست فایل نصب بازی رو از خود سایت رسمی بازی که معرفی می کنم دانلود کنید و روی سرور اصلی بازی می تونید بازی روشروع کنید.
    اکثر این بازی ها نیاز به اینترنت خیلی پرسرعت ندارن و با ADSL 64 هم قابل اجرا هستن.

-همه بازی ها سبک MMORPG هستن. اگر دنبال یه بازی با سرور FREE می گردین از بین همین بازی ها یکی رو انتخاب کنین و بی خودی وقتتون رو صرف سرچ کردن اضافی نکنین.
    همه بازی های سبک mmorpg که تا حالا ریلیز شده رو بررسی کردم و مطمئنم بازی های دیگه به غیر این یه مشکلی دارن مثلا فرق یکی که داره FREE بازی می کنه و اونی که داره برای اون بازی پول میده خیلی زیاده
    یا بازی لگ داره یا موتور گرافیکیش ایراد داره یا سرورش امریکایی و اروپایی هست و به آسیا و ایران سرویس نمیدن.

البته من این بازی ها رو من هم 100 درصد تضمین نمی کنم .

از دوستانی که این بازی ها رو دانلود کردن و بازی کردن تقاضا می کنم نظرات خودشون رو بگن
    تا بقیه بتونن از نظرات استفاده کنن و انتخاب بهتری داشته باشن.

لینک معرفی بازی ها :

1-The Chronicles of Spellborn
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2-Requiem: Bloodymare
    کد:
    3-Rappelz
    کد:
    4-Runes of Magic
    کد:
    5-Rohan : Blood Feud
    کد:
    6-perfect world international
    کد:
    Last edited by mhv_kntu; 26-07-2009 at 01:49.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

10 The Chronicles of Spellborn

1-The Chronicles of Spellborn

اولین بازی که معرفی می کنم و 100% تهیه و بازی اون مجانی هست بازی The Chronicles of Spellborn ملقب یه TCos
    لینک سایت رسمی بازی:
    کد:
    دانلود بازی:(حجم 3 گیگابایت)
    کد:
    قبل از دانلود در سایت RIGESTER کنید تا یوزر و پسورد برای ورود به بازی رو بهتون بده.
    سبک این بازی mmorpg هست و کلیتش شبیه به تمام بازی های دیگه این سبک هست و من ویژگی های خاص این بازی اشاره می کنم.
    این بازی از موتور گرافیکی UNREAL 2.5 بهره میبره و نسبت به بازی های آنلاین دیگه گرلفیک قابل قبولی داره. مخصوصا نسبت به بازی های FREE
    یکی از ویژگی ها خاص این بازی نسبت به MMORPG های دیگه سیستم COMBAT این بازی هست که دیگه حالت AUTO خارج شده و برای هر ضربه ای که بازیباز می خواد وارد کنه باید حتما جداگانه جهت بده و یکبار کلیک کنه.این کار رو به این دلیل کردن که ضریب شانس رو تو بازی کمتر کنن و مثلا وارد کردن ضربه Critical دیگه به حرفه ای بودن بازیباز و به موقع کلیک کردن و جهت دادن بازیباز هست.بازی دارای جزییات بسیار زیادی هست و بعد از شوع بازی مدت زیادی طول میکشه تا به همه جزییات پی ببرین.

این بازی داری 3 کلاس Warrior . Rogue . Spellcaster هست.
    Warrior

این کلاس که برای همه شناخته شدست.مخصوص نبردهای نزدیک و تن به تن
    Rogue

این کلاس هم شبیه بهassassin است و سرعت و دقت و استفاده از تاکتیک در زمان مبارزه ویژگی اصلی این کلاس هست.
    Spellcaster

این کلاس هم که همون جادوگر خودمونه و استفاده از جادوهای مختلف و مبارزه از راه دور از ویژگی های این کلاس هست.
    خصوصیات هر ضخصیت(Attributes and States)

هر شخصیت 3 خصوصیت اصلی body . mind . focus داره که مبتنی بر کلاس خودش اونارو باید در طول بازی افزایش بده.مثلا rogue بیشتر روی focus خودش کار می کنه.
    یه خصوصیت دیگه بازی وجود item های شکسته و خراب هست که با مراجعه به shopkeeper ها اونها بهتون میگناین آیتم برای تعمیر به چه چیزهایی نیاز داره و شما می تونید با تامین وسایل مورد نظر و تامین اونها از یه آیتم باارزش برخوردار بشین.
    مثلا شما این رو پیدا می کنید:

بعد میبرید پیش یه shopkeeper واین رو بهتون نشون میده:

حالا باید لوازم تعمیر رو پیدا کنید.
    این هم لیست shop های موجود در بازی:

• Forge: Forge Assistant: Sell Weapons and Armor.

Blacksmith: Identify Broken items to create Recipes. Craft items from Recipes.

Sigilcrafter: Craft Sigils from Recipes. Place and remove Sigils.(link to FD)

Tailor: Sell Clothing

Dyer: Dye Armor or Clothing.

• Rune Shop:

Tattooist: Sets Runemage Tattoos.

Bloodletter: Applies Bloodwarrior Scars.

Tinkerer: Sells Trickster Gadgets.

• Soul Shop:

Preceptor: Teaches Adept Stances.

Orb Weaver: Creates Void Seer Spheres.

Soul Catcher: Sells Skinshifter Soul Mazes.

• Spirit Shop:

Heraldist: Sells Wrathguard Crests.

Echotamer: Sells Ancestral Mage Spirit Pets.

Physician: Sells Deathhand Poisons.

• Tavern:

Tavern Keeper: Sells Consumables.

Cook: Creates Consumables from Recipes.

یکی از جالب ترین ویژگی های بازی ساختن شخصیت مورد نظر در ابتدای بازی هست که در بازی های آنلاین منحصر بفرد هست. شما همه اندازه تک تک عضلات بدن رو میتونید تنظیم کنید . این قسمت دارای انعطاف پذیری بالایی است و به شما امکان می دهد موجودات فوق العاده عجیب غریب بسازید و به این ترتیب وقتی وارد بازی میشد چهره های متفاوت و عجیب زیادی رو اطراف خودتون می بینین(بهر حال فکر و سلیقه آدم ها با هم فرق می کنه)

یه نمونه شخصیت سازی (از نوع پا شترمرغی!) :

این هم یه review کلی از این بازی:
    کد:

چون اکثر review جنبه تبلیغاتی بالایی دارن و یکم زیادی تعریف می کنن توصیه می کنم تحلیل های بازیبازهایی که این بازی رو انجام دادن هم از لینک های زیر بخونید تا کاملا با بازی آشنا یشید:
    کد:
    کد:
    اینم چند تا عکس از محیط بازی:

Last edited by mhv_kntu; 11-07-2009 at 04:55.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یک نکته در مورد بازی های آنلاینی که تحت عنوان FREE شناخته میشن بگم:
    بازی های آنلاین FREE دو معنی خاص میدن. دسته اول بازی هایی هستن که تهیه اونها پولیه و برایی دانلود و یا تهیه DVD باید پول بدید در عوض در هنگام بازی EXTRAS های پولی قرار نمیدن و دیگه فرقی بین بی پول و پولدار نیست و همچنین شما ماهیانه مجبور به پرداخت پول برای سرور بازی نیستید. دسته دوم هم دانلود و تهیه DVD اونها مجانیه مثل همین بازی بالا و هم پول ماهیانه لازم نیست پرداخت بشه ولی در عوضش امکاناتی در بازی وجود داره که فقط با پول واقعی میشه اونهارو تهیه کرد فرق بین پولدار و بی پول مشخص میشه.
    اون دسته اول بازی های جالبتری هستن ولی باز تهیه بازی برای ما ایرانی ها خیلی سخته. تو پست های بعدی از اون دسته اول هم بازی معرفی میکنم.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

10 Requiem: Bloodymare

2-Requiem: Bloodymare
    سایت رسمی بازی:
    کد:
    برای دانلود به قسمت زیر برید RIGESTER کنید و سپس دانلود کنین:
    کد:
    اگه به خون و خونریزی علاقه دارید حتما این بازی رو انجام بدین.
    این بازی هم به سبک MMORPG است و شبیه به WoW وتمام خصوصیت های بازی های MMORPG رو دارا هست و من باز هم فقط به ویژگیهای خاص اشاره می کنم.
    بازی و سرورش هم مجانی هستن.
    این بازی دارای نقاط قوت بسیار زیادی هست که من به چندتاشون اشاره می کنم:
    _کلاس های متنوع و جالب کراکترها
    _نداشتن لگ تو بازی و سرور خوب ومطمئن
    _تغییر حالت کراکتر شما نسبت به DAMAGE که بهش وارد میشه.هرچی جونش کمتر باشه سر و یدنش زخمی تر و خونی تر میشه که این ویژگی رو تو کمتر بازی دیدیم.
    _نمایش جالب خون و خونریزی هنگام کشتن MOB ها.
    _وجود قسمت حراجی در بازی که باعث میشه هر کی هرچی بخواد راحت اونجا بخره یا بزاره برای فروش!
    _جو سیاه(DARK)حاکم بر بازی که منحصربفرده
    _ساختن آیتم های ترکیبی متنوع و زیاد.
    _سیستم ارتباطی بازی هم خوب طراحی شده و ضعف آشکاری نداره.
    _و..
    اما خصوصیت های منفی:
    _اوایل بازی پیشرفت سخته و چون کراکتر آپدیت نشده جنگیدنش هم خیلی پایه ای و سادست و اسکیل خاصی نداره و بازیباز ممکن خسته بشه ولی بعد لول 20 دیگه راحت میشین.
    _در کنار اکثر MOB های معمولی بازی MONSTER های قوی هستن که اگه برای انجام کوئست بخوای اون MOB ها رو بکشی کار سخت میشه. مخصوصا توی اوایل بازی
    _MOB های این بازی به این راحتی ها ول کن شما نیستن و اگه شما یهشون نزدیک بشی و جنگ رو شروع کنی و وسط کار بخوای فرار کنی همین طوری دنبالت میان و ولت نمی کنن تا به یجای امن برسی یا از اسکیل خاصی استفاده کنی.

اما کلاس های این بازی :
    در ابتدای این بازی هم مثل بازی های دیگه کراکترها به دو گروه کلی تقسیم میشن.
    کلا 4 نوع کلاس برای کراکترها داریم که اسماشون برای این دو گروه فرق می کنه(فقط اسمشون)

کلاس اول: TURAN

خصوصیت این کلاس این هست که strength, agility, intelligence اونها کاملا بالانس هست و در حالت تعادل
    نقطه ضعفشون هم دفاع ضعیف در برابر MAGIC ها است.
    اسم گزاری این کلاس در بازی برای دو گروه به این صورت هست:

کلاس دوم : BARTUK

نقطه قوت :High Strength and Solidarity
    و نقطه ضعف :Low Spirit, Susceptible Minds

نامگذاری در دو گروه:

کلاس سوم: KRUXENA

نقطه قوت:Physical and Spiritual Superiority
    نقطه ضعف:Won't cooperate with other races. Lack compassion and tenacity, and are inhumane
    (شرمنده بعضی از این این اصطلاحات رو تا بازی رو شروع نکنیدمعادلش رو نمی تونید دقیق بفهمید)
    نامگذاری در دوگروه:

گروه چهارم: XENOA

نقطه قوت : High intelligence level, swiftness and visual power.
    نقطه ضعف: Small Body, Low Physical Strength
    طریقه نامگذاری در دو گروه:

این بازی دارای یک جهان با نقشه ای به شکل کلی زیر است: (اگه تونستین بگین تو این جهان چند منطقه داریم!)

جزییات بازی بسیار زیاده و تا 40 ساعت نربن تو فضای بازی نمی تونین متوجه اونا بشین.

اینم چند تا عکس اط محیط بازی:

Last edited by mhv_kntu; 11-07-2009 at 04:50.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

10 Rappelz

3- Rappelz

سایت رسمی بازی:
    کد:
    لینک دانلود بازی:(حجم set up اولیه بدون آپدیت ها 1437 مگابایت)
    کد:
    قبل از دانلود RIGESTER کنید .

سومین بازی که می خوام معرفی کنم یه بازی MMORPG دیگه با ایده های جالب و خاص خودش.
    شخصا موقع خوندن REVIEW های این بازی کلی لذت بردم.
    خصوصیات ویژه این بازی:
    _وجود 15 کلاس متفاوت برای کراکترها
    _تعداد انواع MAGIC ها در این بازی نسبت به بازی های دیگه خیلی بیشتر هست و جادوها هم مجزا و خصوصیت خاص خودشون رو دارن.
    _استثنایی ترین ویژگی این بازی اینه که می تونین یکی CREATURES ها یا همون جونورهایی داخل بازی رو رام و اهلی کنید و از اون به بعد اون PET شما میشه و کنترل اون رو در اختیار می گیرید.یه چیزی مثل FABLE 2 ولی از اون پیشرفته تر.
    همه PET ها برای خودشون آپگرید دارن و سیستم TRAINING مخصوص خودشون رو دارن و شما باید PET خودتون رو هم آپگرید کنین
    _ در بازی هر PET هم خصوصیت های خودش رو داره و شما یجوری PET خودتون رو باید آپگرید کنین که مکمل شما بشه و این نکته خیلی مهمیه در پرورش PET هست. مثلا اون یجور گارد یا تانک بشه برای شما و شما یه کلاس جادوگر باشین و از دور حمله کنید. اینطوری:

البته باید مواظب PET خودتون هم باشید که نمیره
    _اگر یه PET خوب پرورش بدین وقتی زخمی بشین این شکلی نجاتتون میده :

_روی MAGIC های این بازی خیلی کار شده و توصیه من اینه که کلاس های جادوگرها رو انتخاب کنین. جادوها در این بازی دارای شکل ها زیاد و متفاوتی هست و شکل اجرای اون هم توسط کلاس های جادوگرها مختلف و جالبه.در بعضی کلاس های جادوگرها جادوگر می تونه قدرت MOB مقابل رو جذب خودش کنه و به این قدرت جادوهای خودش رو بالاتر ببره
    _در این بازی برای کسب یه قدرت جادویی شرط لازمش اینه که به اون لول مربوطه برسین و شرط کافیش اینه که SKILL CARD پیدا کنید(مثل ANIME یو گی اوه)
    _ در این بازی SKILL CARD ها هم با هم ترکیب می تونن بشن. شما با ترکیب چند SKILL CARD می تونین یه جادوی خیلی قوی تر داشته باشین.
    _قابلیت ENCHANT کردن در این بازی هم وجود داره . و میتونین با ENCHANT کردن قدرت لباس و زره و کل EQUIPMENT هاتون رو بالا ببرین. نکته جالب و خاص این بازی اینه که جادوها و SKILL CARD ها هم قابلیت ENCHANT شدن دارن و دوباره قدرت جادوهاتون بیشتر میشه.(من نفهمیدم اون کلاس های غیر جادو گر به چه امیدی بازی می کنن)
    _سیستم CHATTING بازی هم بی نقص و کامل هست.
    _و اما PVP بازی PVP این بازی هم خاص برنامه ریزی شده !؟
    -در قسمت PVP یه سیستمی به نام PK MODE تعریف شده . اگه PK رو OFF کنید در PVP و هنگام مردن EXP از دست نمیدین ولی با کشتن حریف ها EXP کمتری گیرتون میاد.
    _در PVP این بازی اگر بمیرید امکان داره شما هم مثل MOB ها یک آیتم بندازین(از آیتم های جمع کرده خودتون) و اون آیتم رو حریف پیروز برمیداره البته افتادن آیتم از اشخاص هم بستگی به فاکتوری به نام immorality points داره.
    _PVP قانونها و جزییات زیادی داره مثلا اگه با PK مود ON بجنگید و حریف هاتون رو بکشیدXP بیشتری میگیرید و اگه اونی که PK مودش رو ON گذاشته بکشین باز EXP بیشتری میگیرید (سیستمی برای جلوگیری از طمع ورزی)
    در PVP این بازی مثل کشتن MOB ها EXP که از کشتن حریف نصیبتون میشه بستگی به اختلاف لول شما با حریف داره. مثلا اگر یکی که 10 لول از شما بالاتره رو بکشید یه EXP درست حسابی می گیرید و احتمال زیاد یکی از آیتم های با ارزش حریف خیلی قویتره شکست خورده میفته پایین و مال شما میشه

اینهم فاکتورهایی که در بازی باید کنترلشون کنین:

می بینین که هر چی فاکتور ممکن بود رو تو این بازی گذاشتن! حتی تو قسمت STATUS یه فاکتوری بنام Vitalityهم تعریف کردن!؟

_در این بازی تا لول 170 میتونین پیشروی کنین و ظاهرا 11 تا مپ داره که مپ 11 اون فقط برای لول آخر یعتی 170 هست
    دوتا تا از نکته ضعف هایی که بازیباز ها به اونا اشاره کردن رو میگم:
    -تا لول 20 این گلابی میتونین لول آپ کنین ولی بعد از اون همین طور لول آپ کردن سخت تر و سخت تر میشه(البته بنظر من این نقطه ضعف نیست)
    _از لول 120 به بعد (اگه تونستین بهش برسین) یکمی اونایی که آیتم پولی میخرن راحت تر پیشرفت می کنن و قویتر میشن و این موضوع باعث عقده ای شدن بازیباز های بی پول و گریه کردن اونا میشه

یه نکته جالب دیگه در مورد Dungeon های این بازی بگم.(dungeon مکان هایی مخصوص پارتی گرفتن و لول آپ کردن هست)
    -در راستای رابطه بیشتر عزیزان بازیباز یا یکدیگر قبل از هر dungeon یه wating room یا همون اتاق انتظار درست کردن دوستانی که در پارتی خاصی نیستن می تونن وارد اتاق انتظار بشن . اتاق انتظار چند ویژگی داره یکیش اینه که کسی که وارد این اتاق میشه اگر در پارتی هم باشه در ورودی اون پارتیشون برداشته میشه و دوباره باید
    توی اتاق انتظار یارگیری کنن(خوب من نفهمیدم کسی که پارتی داره الکی چرا باید بیاد اتاق انتظار؟) یعنی هیچ کس با پارتی حق نداره وارد اتاق انتطار بشه....
    این بازی تا حلا چندین بار آپدیت اساسی شده و expansion هایی بهش اضافه شدن.
    در ابتدای ریلیز شدن بازی باگ های زیادی داشت ولی الان بعد گذشت چند سال اونها رو برطرف کردن
    خوب مردم از بس تایپ کردم .جزییات بازی خیلی زیاده من فقط اونایی که خاص بود رو گفتم .
    به نظر خودم که بازی خیلی خوبیه ونمره 8.5 از 10 بهش میدم.

اینم چند تا تصویر از محیط بازی:

به pet هایی که تحت کنترل اون دو جنگجوی عقب و جلو هستن توجه کنید! الیته اینا از نوع ریزه میزه و کمیت بالا هستن .نظرتون در مورد سلاح جنگجوی سمت چپ و اون قایق کوچیک پایین دستش چیه اگه گفتین اون قایقه چیه؟

اینم یه صحنه مبارزه دیگه ماشالله اینقدر جادوهای مختلف پشت سرهم میزنن چیزی دیگه دیده نمیشه

به pet های پرنده و لباس کراکتر سمت راست توجه کنید. اگه گفتین چه کلاسی داره؟

این pet بنده خدا از ترس monster رفته پشته صاحابش

اینم یه تیم کاملی که می تونین با pet هاتون بسازین و سفر های مجراجویانه انجام بدین!

+ این هم map اصلی بازی . در تمام بازی شما آزاد هستید اون لول هایی که در map مشخص شده مربوط یه لول mob هاست.
    مپ بازی وسعت خیلی زیادی داره !(هنوز هیچ کارشناسی مساحت دقیقش رو کشف نکرده)

امیدوارم از انجام این بازی لذت ببرید
    Last edited by mhv_kntu; 12-07-2009 at 05:36.

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

خوب بالاخره درست شد !

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

بله !!! هر دو تاشون يه ويزيكي خوب داشتن ! اوليه اين كه مي توني ادمت رو خودت بسازي (البته ما يه بازي مثل اين داريم منظورم SOPRE هست !! ولي اون براي انلاين بازي كردنش بايد سي دي اصل و اين صوبتا داشته باشي !!! ولي خيلي باحاله !)
    و دومي هم اين خصوصيت كه مثلا ريخت و قيافه هاشون فرق مي كنه و محيط بزرك بازي ! ولي مشكل هر دوتاشون كرافيك ضعيفشون هست ! WoW هم به سيستم بالايي نياز نداره ولي به مراتب كرافيك و ايجاد صحنه هاش بهتر از اين هاست !!! البته باز دوميه حس مي كنم يكم بهتره ! البته تا بازي نكني نمي توني نظر درستي در موردش بدي : دي
    بااين حال منتظر بقيه ش هستيم ! : دي

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فعلا اومدم سر بزنم.الان میرم پست معرفی بازیها رو میخونم نظر میدم.

پروفشنال ali_metal_357's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    پشت کامی جونم

پيش فرض

من از دومیه خوشم اومد

اولیه خیلی تکراری میزنه

ولی دومیه یکم جذابیت داره

میرم دومی رو دانلود کنم

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

ولي من منتظر بست هاي بعدي دوستمون هستم ! اين دو تا زياد جذاب نبودن !!! : دي ولي دوميه زياد بد نيست ! با اين حال مي كم ! صبر كنيم ببينيم ميشه از اين غوره يه ته حلوايي جيزي درست كنيم !!! يا به همين كاجي بايد بسازيم !!! : دي

صفحه 1 از 17 1234511 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •