سلام دوستان قبلا از عامی و نا پخته بودن سوال ها پوزش، نمی دونستم کجا باید تاپیک بزنم بنابراین اگر نابجاس بازم پوزش

من می خوام طبقه بالای خونمون یه اتاقک کوچیک به اضافه یه سرویس بهداشتی درست کنم ( یهو زد به کلم ) آخه یه مقدار مشکل جا دارم و با سرصدا هم میونم خوب نیست
حالا دوستان با توجه به شرایط ذیل پیشنهاد می کنید چطوری درست کنم :

در وهله اول می خوام حداقل هزینه رو داشته باشه - حداقل یعنی واقعا هزینه ساختش کم باشه و ساختش ساده باشه به نحوی که خودم با یه خورده کمک بتوم سر همش کنم

* اتاق 8*3*3 متر که یک طرفش دیوار خونه همسایه است یه طرف هم سرپله خودمون ولی نمی خوام به سر پله خودمون متصل باشه . در جدا داشته باشه در ضلع 8 متری و ترجیها پنجره ها بزرگی داشته باشه ( فضا سازی )

*اینجور که من پرسیدم میشه از پلاستو فوم ، دیوار مجازی، کانکس، تیغه سفالی و آجری .... استفاده کرد

*به نظرم رسید پلاستوفوم-یونولیت- از همه راحت تر و ارزون تره ولی دقیقا نمی دوننم چطور و با چی باید شبکه سازی کنم که این یونیت ها توش قرار بگیره ( 200*50*50 cm ) بعد با چی این ها عایق بندی میشن چطوری روی فضای خارج رو چی میپوششن برای پوشش داخل از چی استفاده میشه ... احتیاج به ساختن فندانسیون و کندن پشت بام داره ؟ هزینه کلی بر مبنای واحد متر مربع چقدره ... من فقط دیدم این ها رو برای سقف سبک استفاده کردن واسه دیوار باید شبکه فلزی استفاده کرد یا تیرچا سیمانی ؟ چهارچوب اصلی چی ؟
من زیاد با زیبایش کاری ندارم چون توی دید نیست اصلا می خوام یه اتاق کامل بدون نشتی و ... و ساکت واسه کار و درس داشته باشم که هزینه چندانی نداشته باشه

*شنیدم میشه از بلکا به جای گچ و زیر سازی و .... استفاده کرد این بلکا رو میشه واسه بیرون هم استفاده کرد ایزوگام چی ؟ میشه رو یونولیت گذاشت ؟ کف و پوش اون چی باید کف رو با چی بپوشونم ؟ حتما باید سرامیک یا کاشی بشه ؟ چیزه دیگه نیست که کمتر هزینه داشته باشه

من جوشکاری یه خورده بلدم و می تونم یه خورده از دوستان فامیل هم کمک بگیرم ولی خب پول کارگر و این حرفا به نظرم چند برابر هزینه مواد اولیه میشه دانشجو مکانیک هم هستم یه جوری بگین بفهمم
حالا من میگم کم هزینه باشه ولی میدونم کمتر از 1 نمیشه و با پولی که من دارم بازم به مشکل میخورم
توی فامیل مهندس عمران و این چیزا داریم ولی یه مقدار سنتی هستن و می دونید دیگه
خیلی سوال دارم حالا به مرور می پرسم آقا من منتظرم جواب یادتون نره وا