تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 41

نام تاپيک: StarCraft

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

10 StarCraft

سلام ، اول ببینم کسایی هستن که پایه بازی کردن این بازی باشن ؟ اگه بود که شروع به گفتن نکات و آموزشهای لازم میکنیم.

یه توضیح کوچیک بدم که starcraft اولین نسخه و به نظر من بهترین نسخه از بازی های استراتژیک شرکت blizzard بود که با اینکه سالها پیش عرضه شد اما الان توی معروف ترین سایت Garena هنوزم یکی از پر طرفدار ترین بازی هاست.

مراحل کار ...

از لینک زیر گارنا رو دانلود کنید .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    گارنا رو نصب کنید و اجرا کنید . برنامه که اجرا شد register کنید و یه آی برای خودتون درست کنید و لوگین کنید

starcraft را از لینک (مستقیم) زیر با حجم 100 Mb دانلود کنید ، و در پوشه ای از حالت فشره خارج کنید .

توجه کنید این نسخه فقط برای بازی آنلاین هست !!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در گارنا از منوی سمت چپ بازی را انتخاب کرده و همانند تصویر پیش بروید .

روی دکمه Seting کلیک کرده .

مسیر بازی را وارد کنید . سپس Ok را بزنید .

[IMGhttp://www.freezpic.com/pics/7ceee26c452629e57f0c03c6cb1c2201.jpg[/IMG]

بر روی Start game کلیک کرده تا بازی اجرا شود .

وارد بازی که شدید طبق عکس پیش برید

یک اسم برای خودتون انتخاب کنید

ok کنید

در اینجا میتونید یک بازی درست کنید و افرادی که میان وارد بازیی که شما درست کردید بشن. یا بازی هایی که دیگران درست کردن رو ببینید و وارد اون بشید.

در صحفه بعدی نوع خودتون رو تعیین کنید که شامل Terran و Zerg و Protoss هستند .
    سپس منتظر بمانید تا وارد بازی شوید
    Last edited by MAJ€€D; 12-07-2009 at 13:54.

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

من بازي مي كنم ولي فكر كنم براي انلاين بازي كردن به سريال اصل نياز داشته باشي

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

یه توضیح کوچیک بدم که starcraft اولین نسخه و به نظر من بهترین نسخه از بازی war craft بود که با اینکه سالها پیش عرضه شد اما الان توی معروف ترین سایت Garena هنوزم یکی از پر طرفدار ترین بازی هاست.
    اين رو اضافه كنم اكر جه كه شركت سازنده ي جفتشون يكي هستن : blizzard اما starcraft يه بازيه warcraft يه بازي ديكه ! ما warcraft 1 , 2 رو هم داشتيم ! و به زودي هم قراره starcraft 2 بياد

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من بازي مي كنم ولي فكر كنم براي انلاين بازي كردن به سريال اصل نياز داشته باشي
    ایول

نه نیازی به سریال اصلی نیست . حالا اگه تعداد زیاد شد و قرار شد بازی کنیم همه چیو توضیح میدم. یه نسخه ای برود وار پچ شده دارم که 100 مگ بیشتر نیست !

اين رو اضافه كنم اكر جه كه شركت سازنده ي جفتشون يكي هستن : blizzard اما starcraft يه بازيه warcraft يه بازي ديكه ! ما warcraft 1 , 2 رو هم داشتيم ! و به زودي هم قراره starcraft 2 بياد
    درسته !
    Last edited by MAJ€€D; 09-07-2009 at 16:01.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

نه نسخه ي من نسخه ي قديميه همون اوليه هست ! برود وار رو GIRAM نيومد ! يه سري لينك يادمه بود ! حجمش خيلي زياد بود 1 كيك ميشد ! تمام اين بج ها رو داشت !
    راستي اين جه طوري شده 100 مك ؟؟؟ مال من بدون بجه ولي هنوز 700 و خورده اي مك هست ! اكه اشتباه نكنم توي اين اون مراحل كه بازي ميكرديم رو ورداشتن كه اصلا به درد نمي خوره ! يعني فقط ميشه انلاين بازي كرد ! من بيشتر با داستان بازي حال مي كنم !

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

نه نسخه ي من نسخه ي قديميه همون اوليه هست ! برود وار رو GIRAM نيومد ! يه سري لينك يادمه بود ! حجمش خيلي زياد بود 1 كيك ميشد ! تمام اين بج ها رو داشت !
    راستي اين جه طوري شده 100 مك ؟؟؟ مال من بدون بجه ولي هنوز 700 و خورده اي مك هست ! اكه اشتباه نكنم توي اين اون مراحل كه بازي ميكرديم رو ورداشتن كه اصلا به درد نمي خوره ! يعني فقط ميشه انلاين بازي كرد ! من بيشتر با داستان بازي حال مي كنم !

ببین BroodWar ای که من میزارم اینجا حجمش 100 مگ هست و فقط مخصوص آنلاین بازی کردن هست و داستان ها و مراحل بازی ازش حذف شده .
    آره خوب داستان خود باز ی که خیلی باحاله اما اینجا چون قراره فقط باهم بازی کنیم این نسخه ای که من دارم خیلی به درد میخوره و چون حجمش کمه داحت همه میتونن دانلودش کنن

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

همون RIP شده هست اينم ديكه ! :دي ! اوكي بزار !

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این خیلی بازی توپی هست من قدیما خیلی بازی میکردم
    لینک دانلودشم بزار لطفا

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

آموزشش رو همراه با لینک دانلود گذاشتم پست 1

کسایی که دانلود کردن و آماده ی بازی کردن هستند اعلام کنن تا با هم هماهنگ کنیم و بازی کنیم
    Last edited by MAJ€€D; 09-07-2009 at 21:47.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

بازي دانلود شد ! عكس ها هيج كدوم لود نميشن !!! اكه بشه به خود باتل . كام وصل بشيم !!!! خيلي عالي ميشه !!! D:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •