سلام ..بله ممکنه
جسارت هم به شما و دوستان نباشه ولی من کم با این مشکل روبه رو نشدم و توی بیمارستان هم با این افراد که این مشکل و داشتن زیاد برخورد داشتیم... وقتی کم خونی وجود داشته باشه باعث کاهش پرفیوژن و خونرسانی به خصوص به سر و مغز(به خاطر موقعیتش) میشه و در نتیجه میتونه باعث سردرد بشه..
ضمنا میگرن علائم دیگهای داره مثل تهوع , استفراغ , بی حسی دست و پا , تاری دید.... و قابل توجهه که میگرن دائما رخ نمیده ممکنه هر چند وقت یکبار سراغ فرد میاد!!!!!!!!
سلام
واقعا خوشحال میشم وقتی در یک بحث علمی با انواع عقیده ها و اختلاف نظر ها مختلف مواجه می شم و در اولین درجه باعث میشه که اطلاعات و تجربیات خودم کاملتر و جامع تر شود .
دوست عزیز D@RIUSH نظرات شما کاملا محترم و کارشناسی شده است اما باید به این نکته توجه فرمائید که :
اگر کاهش پرفیوژن (طبق فرمول و شرایط معین ) به اندام های فوقانی رخ دهد ، بیشترین خطری که متوجه فرد میشود ایسکمی است و در این زمان ممکن است همراه با سردرد باشد ولی در این موقع ، دغدغه تیم پزشکی ایسکمی است نه سردرد .
بعدا تشخیص کم خونی با یک آزمایش CBC ساده تقریبا مشخص میشود در حالی که سردردهای میگرنی برای تشخیص به انواع متدها نیازمند است . بنابراین با احتمال اینکه سردرد ناشی از کم خونی است نباید درمان را در این مسیر ادامه دهیم .
در پایان بگم که کم خونی میتواند باعث سردرد بشود ولی باید با سایر علائم بالینی همسانی داشته باشد . اما در سردرد RoYaYeEe_NiIiLi با توجه به علائم و شرح حال ، ارجح ترین سردرد میگرنی است که این نظر شخصی خودم است . نظر سایر دوستان هم برایم مهم است و به آنها احترام میذارم .
در ضمن یه نگاهی هم به این پست بفرمائید :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید