تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: نوكيا 2630 واقعا كسي باهاش كار نكرده؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه IMANOKIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

14 نوكيا 2630 واقعا كسي باهاش كار نكرده؟؟؟

سلام به همه دوستان

بخدا خسته شدم از بس تو اينترنت و سايتهاي مختلف گشتم ولي با يك مطلب بر نخوردم كه كسي نظري در مورد اين گوشي شيك و خوشدست نوكيا داده باشه واقعا خيلي برام عجيبه

از دوستان خواهش مي كنم در مورد اين گوشي اگر باهاش كار كرديد يا صاحب اين گوشي هستيد يا با آن به طور عملي برخوردي داشتيد ممنون ميشم راهنمايي كنيد آيا گوشي خوبي هست؟ عيب خاصي داره؟
    البته من اطلاعات كاملي از اين گوشي دارم از نظر امكاناتش و فقط مي خوام كسي كه باهاش كار كرده يا اونو خريداري كرده از اين گوشي برام بگه كه خيالم راحت بشه براي خريدش

ضمنا من نوكيا ان95 دارم و بچه هاي قديمي اين سايت شايد منو بشناسند و كلوب ان95 هم خودم ساختم و اين گوشي رو به عنوان گوشي دوم مي خوام ...از دوستان خواهش مي كنم راهنمايي كنيد.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

پيش فرض

اي روزگار .....

ما يك عمر تو اين فروم به دوستان مشاوره مي داديم

حالا كه ديگه گرفتار مشغله هاي زياد شديم و ديگه مثل قديم فرصت نمي كنيم اينجا بياييم ...

واقعا كسي پيدا نميشه با اين گوشي كار كرده باشه و به من مزايا و معايب قابل لمسش رو بگه ؟؟؟؟

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آره من واقعا باهاش کار نکردم

میشه یه عکسم بذار تا ببینیم کار کردیم یا نه...

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

اين صفحه مشخصات كامل اين گوشي رو داره! به نظرم آش دهن سوزي نيست....
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

پيش فرض 2630

با سلام دوباره

من خيلي اصرار و تاكيد كردم و گفتم كه خودم هزارتا سايت رفتم و آمارش رو دارم و مي خوام كسي كه باهاش كار كرده برام بگه

در هر صورت از دوستي كه لينك داد متشكرم

اي به چشم عكس هم ميگذاريم براتون ..... در نهايت فكر كنم خودم بايد براتون درباره اين گوشي توضيح بدم ...البته اول مرداد مي گيرمش و تا اون موقع اينجا مزاحم ميشيم شايد قبل از ما كسي باهاش كار كرده باشه (:پي)

اين هم عكس اين شاهكار پنهان نوكيا

خوشدست . ظريف . با اين امكاناتش و قيمت مناسبي كه داره بسيار عالي به نظر ميرسه
    امكان اتصال به اينترنت- بلوتوث-11 مگ حافظه داخلي - دوربين وي جي اي - راديو اف ام و هزار جايزه نقدي ديگر....... (:دندون)

با قيمت استثنايي 70 تومن ......... خدايا نمي خوام دوباره معتاد پي سي وورلد بشم وگر نه يك تاپيك هم براي اين گوشي ميزدم.

پروفشنال kalepoook's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    خوب من با یان گوشی کار نکردم ولی تا اونجا که شما گفتی و من میدونم رم همون 11 مگ هست این نبود کارت حافظه مشکل ساز میشه،با قیمت میشه کنار اومد حالا یه چند تومان بالا تر در عوض در آینده این ضعف نبود کارت حافشه به چشم میاد،بازم میل خودتونه،ولی با یه چند تومان بیشتر هزینه به مشکل نمیخورین،من نوکیا 3120 گرفتم برای پدر با گارانتی نوکیا منو فارسی 104،خودمم 5220 123.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بابا من به این کار کردم.خیلی نازکه
    مگه رم 11 چیه؟؟؟ 2 تا آهنگ نمیتونی توش بریزی.
    فامیلامون داره میخوای هروقت دیدمش ازش بپرسم.
    1100 بهتره...بلوتوث رو میخوای چی کار؟؟؟ برای 2 تا دونه عکس؟؟یا یکی آهنگ؟؟
    از نظر من با قیمت پایین میشه تو سونی اریکسون یه گوشی خوب و خوشگل پیدا کرد.

حالا چنده؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

پيش فرض

با سلام دوباره و عرض تشكر وافر

همانطور كه گفتم من در زمينه موبايل تجربه نسبتا زيادي دارم و گفتم كه اين گوشي را به عنوان گوشي دوم مي خوام و طراحي زيبا و امكان اتصال به اينترنتش برام مهمه و جالبه بدونيد كه من بر عكس شما از اينكه مموري كارت نمي خوره خوشحالم واي كاش اي كاش دوربين هم نداشت ....

من بيشتر به خاطر ظاهر زيبا و دلفريبش مي خوامش و به قول شما گوشي بهتر از اين زياد هست ولي من اعتقاد دارم كه گوشي دوم بايد يك سر و گردن از گوشي اول پايينتر باشه .

كسايي كه از دو سال پيش به قبل و اون اوايل ان95 گرفتن مي فهمن كه من چي مي گم ... و مي دونن كه با ان95 آدم ديگه دلش نمي خواد به گوشيهاي ديگه حتي نگاه هم كنه ( من كه به ان95 وفادار مي مونم)

ولي به هر صورت يك گوشي دوم براي ايرانسل لازمه كه زيادم بي كلاس نباشه ....

اي كاربر فعال گالري عكس از راهنماييهات ممنون - ضمنا لازم نيست جلو اون فاميل خوش سليقت كلاستو بياري پايين واز اين گوشي چيزي بپرسي واقعا اينقدر ارزش نداره ... ضمنا از سوني اريكسون هم خوشم نمياد ... قيمت گوشي هم كه زير عكسش نوشتم ولي عنايت نفرموده بودي .... راستي چرا امضات دوتا الله توش بكار رفته ؟ حضرت ابراهيم اين همه بت رو شكست كه يكتايي خدا رو ثابت كنه ...

من از اون آدما هستم كه اگه از يه چيزي خوشم اومد بايد بگيرمش و معمولا هم انتخابهام بهترينه .......

از همه دوستان متشكرم انشالله اول مرداد اين گوشي رو مي گيرم موفق باشيد
    Last edited by IMANOKIA; 09-07-2009 at 09:58. دليل: حذف شدن قسمتي از مطالب

پروفشنال soranstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

داداشم داره به جز بلوتوثش که بلوتوث چه عرض کنم اینفراره یعنی از فاصله 20 سانتی بیشتر نمیگیره . مشکلی نداره .

10. این کاربر از soranstar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

داداشم داره به جز بلوتوثش که بلوتوث چه عرض کنم اینفراره یعنی از فاصله 20 سانتی بیشتر نمیگیره . مشکلی نداره .
    نه بابا این طوریام نیست.معمولیه.

با سلام دوباره و عرض تشكر وافر

همانطور كه گفتم من در زمينه موبايل تجربه نسبتا زيادي دارم و گفتم كه اين گوشي را به عنوان گوشي دوم مي خوام و طراحي زيبا و امكان اتصال به اينترنتش برام مهمه و جالبه بدونيد كه من بر عكس شما از اينكه مموري كارت نمي خوره خوشحالم واي كاش اي كاش دوربين هم نداشت ....

من بيشتر به خاطر ظاهر زيبا و دلفريبش مي خوامش و به قول شما گوشي بهتر از اين زياد هست ولي من اعتقاد دارم كه گوشي دوم بايد يك سر و گردن از گوشي اول پايينتر باشه به نظر شما درسته مثلا من كه ان 95 سري اول و اصلي دارم ب%
    خوب n95 از هر گوشی که با این پول میخوای بخری دو سرگردن بالاتره.
    نمیگم گوشی بدی هستا میپم گوشی بهترم هست.
    شما ان 73 هم بخری بازم ان 95 یه سر گردن بالاتره(شتابسنج)

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •