دوست عزیز
شما عقیده دارید این مشکل با تمیز کردن رم حل میشه!!!!!!!
.gif)
.gif)
نه نه نه.... منظورم دقیقا در آوردن و جا گذاشتن رم سر جای خودش بود. که فعل تمیز کردن، این تو تا کار رو انجام میداد. من فقط ساده توضیح دادم. که مشکل دوستات حل شه. طبق تجربه من. صفحه آبی به خاطر از دسترس خارج شدن اطلاعات از رمه. فکر کنم اگه متن پیغام Blue Screen رو هم بخونید متوجه میشید.
و اینکه ویستا قابلیتی داره که بعد از اومدن صفحه آبی و ریستارت و برگشت به ویندوز، بهتون میگه مشکل از کجاست. و دقیقا نشون میده که یک فایل یا فایلایی که در حال انجام عملیات روشون بوده، از دسترس سیستم عامل خارج شده. که کلمه Temp هم توشون ذکر میشه دیده میشه.
برای خودم هم، هر یه دو ماه یه بار اتفاق میفته. وقتی که چند تا پوشه که توش پر ار پوشه های دیگست به اضافه ی کلی فایل دیگه رو باز می کنم. این اتفاق میفته. و کاملا واسم مشهوده که این به خاطر شلوغ شدن رممه. و از دست دادن یه سری اطلاعات. من با سیستمم هیچ مشکل سرعتی ندارم. و قطعاتم هم کاملا سالمن.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا حالا شاید بیشتر از صدها بار نه من، دوستان دیگه با این مشکل مواجه شدن، و با این کار،مشکلشون حل شده. اگه دقت کنین، Blue Screen توی سیستمهای قدیمی تر که رمشون کاراییشو از دست داده بیشتر اتفاق میفته.