تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: فرق سویش با فلش

آخر فروم باز raptor22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Te

11 فرق سویش با فلش

سلام ...
    دوستان یک سوال فلسفی داشتم ... اونم اینه که فرق اساسی فلش با سویش چیه ؟ یعنی چه چیزی تو فلش هست که تو سویش نیست و یا بلعکس ....
    به کسانی که جواب درست بدهند جوایزی به قید قرعه داده میشه ...
    ممنون میشم ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه arjmand200's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ببین دوست عزیز فرق فلش با سویش صرفنظر از محیط کاربری (که حرفه ایها فلش رو رو به خاطر امکانت انیمیشن سازی بیشترش و قابلیت تعامل بسیار خوب با سایر نرمافزارها) میشه در زبان اکشن اسکریپت یافت چون زبان اکشن اسکریپت 3 به خاطر object oriented خودش که اون رو شبیه زبانهای سطح بالایی مانند جاوا و c و غیره کرده و در این زمینه اون رو بی رقیب کرده ثانیا به خاطر وجود پلتفرم های بسیار زیادی که من چند تا اونهارو واستون مثال میزنم (Adobe Flex 3 , Adobe Air , Adobe Flash Media Server , Adobe LiveCycle , Adobe Pixel Bender , Hydra , Breaze ) و هم چنین تعامل اون با نرم افزارهایی مانند Acrobat 9 که محیط کاربری اون رو با Flex Builder ساختند البته این رو بگم که تمامی اون پلتفرمها رو که عرض کردم با زبان اکشن اسکریپت 3 کار میکنن اون رو به نرم افزار بی بدیل تبدیل کرده و افرادی که به صورت حرفه ای راه طراحی وب و نرمافزارهای RIA رو در پی گرفتن و هم چنین قدرت اون برای برنامه نویسی اون برای موبایل (Adobe Device Centeral) این رو کاملا غیر قابل مقایسه میکنه

3. این کاربر از arjmand200 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز raptor22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Te

پيش فرض

حالا یعنی فرقشون تو همین اکشن اسکریپت 3 هست ؟ یعنی از نظر انیمشن کدوم بهترند ...؟ یعنی تنها قوت فلش رو برنامه نویسیش هست ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ببین دوست عزیز انیمیشن سازی دو جنبه داره که یه جنبه اون مربوط به طراحی و قدرت هر نرم افزار برای تعامل با نرم افزارهای مشابه هستش که من عرض کردم فلش در این زمینه بی بدیل هستش که تعامل اون با نرمافزار رهای Adobe Aftereffect CS4 , Adobe PremireCS4 , Adobe Firewor , Adobe Phtoshop CS4 extender و هم چنین قابلیت جدید کار سه بعدی در خود نرم افزار FlashCS4 هستش اما خوب این زمینه از انیمیشن سازی در بعضی از موارد که حجم کار زیاد میشه به درد طراحی وب نمیخوره به خاطر همون در طراحی سی دی تبلیغاتی و بازیهای فلش و تیزرهای تبلیغاتی به درد میخوره اما خوب برای طراحهای وب شرکت ادوبی (ماکرومدیا ) زبان اکشن اسکریپت روی معرفی میکنه (البته این زبان در گرئه اول هم زیاد استفاده میشه ) که دست طراح های وب رو خیلی باز میکنه
    که حاصل اون سایتهای مثل این رو ایجاد میکنه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

و هزاران هزار سایت شبیه اینا که من دیگه ترجیح میدم به اونا نپردازم
    خوب حالا همه اینها مربوط به زبان اکشن اسکریپت و خصوصا زبان اکشن اسکریپت 3 اون به چند کلاس ایمیشن سازی (Tween Classes & Animator Classes) و حدود چند کلاس ایمیشن سازی رایگان(کد باز) و غیر رایگان که از معروفترین هاشون میشه به caurina , tween Lite و صدها کلاس دیگه که و چند تا کلاس 3 بعدی سازی مانند اینها :

کد:
    کد:
    کد:
    کد:

که اینها هم با زبان اکشن اسکریپت 3 ساخته شدن اشاره کرد و نمونه کارهای ساخته شده با اونا رو هم در همون سایتها هستش
    البته با این همه توضیحات باید اشاره کنم که (من هدفم توهین به سویش کارها نیست) افرادی که با سویش و نرمافزارهای شبیه اون کار میکنن از این چیزها محرومن و دیگه معلوم میشه که سویش در هیچ زمینه ای با فلش نمیتونه مقایسه بشه و البته اینها یه جنبه قضیه بود که برای ایمیشن سازی هستن فلش به خاطر زبان قدرتمندی که داره در بیشتر پروژهای نرم افزاری مانند بانکهای اطلاعاتی (SQLLite , SQL,PHP,XML) استفاده شده و داره استفاده میشه و هم چنین تولید نرمافزار با ادوبی Air که نمونه هاشو میتونین تو این سایت ببینین :

کد:

که از این قابلیت شرکتهای مهمی مانند بورس امریکا (نزدک) و سایتهای مهمی مانند Flicker , AOL, eBay , Twitter و هزاران سایت دیگه که بنده از اونا مطلع نیستم این نرم افزار رو حتی از سایر زبانهای برنامه نویسی مانند MicroSoft SilverLight , Java مهمتر جلوه میده
    و وجود چنین مزایای برای فلش باعث شده که دانشگهای مختلفی در دنیا مدارک مربوط به زبان برنامه نویسی Actionscript رو ایجاد کرده و صدها سمینار گردهمایی که در دنیا برگزار میشه تا فلش کاران رو در یه جا جمع کنه که اخریش هم در ایتالیا برگزار شد حالا با اینهمه توضیحات خودتون مقابسه کنین

6. 2 کاربر از arjmand200 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با دیدن این عکس کاملا به مفهوم این حرفهای من پی میبرین که تمامی پلتفرمهای مرتبط به اون رو نشون میده اگه دقت کنین در سمت چپ 4 نرم افزار برای گروه اول و بقیه برای گروهای دوم هستش

کد:

اگه فرصت بشه در مورد اونا بحث میکنم

8. این کاربر از arjmand200 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •