تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشکل ارور svchost.exe

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض مشکل ارور svchost.exe

سلام به همگي دوستان . تازه گيها بعضي از سيستمها که روشون ويندوز نصب ميکنم زماني که هنگام کا رکردن هستند يا اينکه هنوز بالا نيومدن ارور svchost.exe ميدن و ارور مينويسه memry couldnot read و يه شماره مثل 0x66..... بهم نشون ميده . هم روي نوت بوکهاي شرکت و هم روي دستگاههاي پي سي اين ارور مياد و داره کلافه ام ميکنه . رو هر کدومشون چند بار ويندوز نصب کردم با سي دي هاي مختلف . حتي دوبار يه هارد رو low level format کردم و بعدش ويندوز نصب کردم ولي جواب نگرفتم . اگر دوستان راه حل اين مشکل رو ميدونن لطفا کمکم کنن .راستي يه توضيح هم بدم که سيستم ها همشون بعد از نصب join domain ميشن و قبل از اين ارور يه ارور ديگه به نامGeneric Host Process for Win32 Services Error
    بهم ميده
    Last edited by king of heaven; 08-07-2009 at 08:07.

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

این مشکلو منم داشتم و وقتی از کسایی که حرفه ای بودن پرسیدم گفتن مورد از ورژن سیستم عاملت هست ولی من به خاطر درگیری و هم اینکه سرم شلوغ بود وقت نکردم سیستم عاملو عوض کنم جالب اینکه حالا این مشکل حل شده و اون پیغام رو نمیده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خوشبختانه مشکل رو حل کردم . راه حلش نصب سه تا ا زآپديت هاي ويندئوزه چون اين يه باگ روي ويندوز ايکس پي سرويس پک 2 هست .
    WindowsXP-KB958644-x86-ENU
    WindowsXP-KB958687-x86-ENU
    WindowsXP-KB894391-x86-ENU
    اين سه تا آپديت رو بايد نصب کنيد . بعدش هم بايد سيستم ريستور رو غير فعال کنيد . ويندوز آپديت رو هم بايد حتما غير فعال کنيد . اميدوارم که مشکل با همين کارها حل بشه . من که ازش جواب گرفتم و ضمنا بايد از راهنمائيهاي دوستان عزيزم داخل اين فروم جدا تشکر کنم که خيلي بهم کمک کرد .

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

دوست عزیز منم گرفتم...دقیقآ همینی که میگی...یه worm هست که svchost.exe ویندوز رو خراب میکنه....من اپدیت کردم...انتی ویروس اپ کردم (nod 32 و bit )...اما اخر مک افی رو اپ کردم دیدم ورم هست و اسم ورمه هم svchost.exe هست...ولی مک افی هم فقط شناخت...تازه بعد یه مدت که این ارور رو میداد کارکرد cpu رو زیاد کرده بود....ویندوز عوض کردم درست شد...شما در مورد ویروس svchost.exe تو گوگل سرچ کن....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •