تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 9 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 84

نام تاپيک: *.+/ کدامین یک ازین 2 : پژو پارس یا 206 صندوقدار *./+

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض *.+/ کدامین یک ازین 2 : پژو پارس یا 206 صندوقدار *./+

با سلام خدمت تمام اساتید . مشاوران و همه

من بین پژو پارس و 206 صندوقدار . و حتی سمند ال ایکس مردد مانده ام
    ولی کلاس پرشیا و 206صندوقدار به نظرم بالاتره
    ال 90 تیپ ای 2 هم خیلی دوست دارم ولی به قدم نمیخوره

در ضمن ماشین رو میخام ثبت نامی بگیرم . چون هر دو 9میلیون نقدی و مابقی در طی 2فقره چک هست :

پس به من کمک کنید که از بین پرشیا و 206 صندوقدار انتخاب کنم . البته سمند elx هم میشه اضافه کرئ. هر دو رو دوست دارم ولی از لحاظ فنی :

انتظارات :

اولا من حیث المجموع خوب باشه . سالی 2بار بشه باهاش رفت سفر . به استیل تنه من بخوره قد : 190 و وزن :96
    سنم هم 21 هست. روی تاکسی تلفنی باهاش بشه کار کرد . قطعات در دسترس و خوش قیمت . دیرتر مستهلک و خراب بشه . سیستم صوتی روش خوب جواب بده . لذت رانندگی خوبی داشته باشه . بیشتر برای خودمه خانوادگی نیست . ایمنی خوب و اینکه باز در کل خوب باشه

رنگ هم بگید

ممنون از لطفتون

یا حق
    Last edited by brad pitt; 07-07-2009 at 12:21.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

دوستان اساتیدی بودند همگان کمک کنید /:

فرشاد
    سرشار
    پوریا
    امیر
    +2-3 تای دیگه

لزطفا کمک کنید خواهشا

ممنون****یا حق

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

پژو پارس به نظر من بهتره....

4. این کاربر از amir_rahmani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اولا من حیث المجموع خوب باشه . سالی 2بار بشه باهاش رفت سفر . به استیل تنه من بخوره قد : 190 و وزن :96
    سنم هم 21 هست. روی تاکسی تلفنی باهاش بشه کار کرد . قطعات در دسترس و خوش قیمت . دیرتر مستهلک و خراب بشه . سیستم صوتی روش خوب جواب بده . لذت رانندگی خوبی داشته باشه . بیشتر برای خودمه خانوادگی نیست . ایمنی خوب و اینکه باز در کل خوب باشه

پرشیا از 206 برای مسافرت مناسب تره اونم بدلیل فضای سرنشینان بهتر و موتور قوی تر و صندوق کاربردی تر و بزرگ تر ( جدای ازموتور 110 اسبی 206)
    از نظر قطعات و اصطحلاک و قیمت قطعات هم پرشیا بهتره
    سیستم صوتی هم که دست خودته
    لذت رانندگی با 206 بیشتره و هندلینگ بهتری داره ولی کیفیت سواری پرشیا خیلی خوبه و تو این زمینه از 206 بهتر هست
    در رابطه با ایمنی هم از پرشیا اطلاعات دقیقی تو تست های تصادف نیست ولی 206 تقریبا اتومبیل یمنی هست

در کل به نظرم پرشیا از 206 بهتره

6. این کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

لذت رانندگی با 206 بیشتره و هندلینگ بهتری داره ولی کیفیت سواری پرشیا خیلی خوبه و تو این زمینه از 206 بهتر
    ممنون
    میبخشید لذت سواری با کیفیت سواری چه فرقی دارن ؟؟

یا حق

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنون
    میبخشید لذت سواری با کیفیت سواری چه فرقی دارن ؟؟
    لذت سواری مجموعه ای از هندلینگ و هماهنگی گیربکس و موتور و... میشه
    اما کیفیت سواری بیشتر به حرکت نرم و راحت ماشین و کم صدا بودن اون گفته میشه

بهتریم مثالش تفاوت مرسدس و ب ام و هست
    مرسدس بالاترین کیفیت سواری ارائه میده و ب ام و بالاترین لذت سواری

9. 4 کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام خدمت تمام اساتید . مشاوران و همه

من بین پژو پارس و 206 صندوقدار . و حتی سمند ال ایکس مردد مانده ام
    ولی کلاس پرشیا و 206صندوقدار به نظرم بالاتره
    ال 90 تیپ ای 2 هم خیلی دوست دارم ولی به قدم نمیخوره

در ضمن ماشین رو میخام ثبت نامی بگیرم . چون هر دو 9میلیون نقدی و مابقی در طی 2فقره چک هست :

پس به من کمک کنید که از بین پرشیا و 206 صندوقدار انتخاب کنم . البته سمند elx هم میشه اضافه کرئ. هر دو رو دوست دارم ولی از لحاظ فنی :

انتظارات :

رنگ هم بگید

ممنون از لطفتون

یا حق
    سلام دوست عزيز ...

استهلاك : بين سه گزينه اي كه شما مد نظر داريد 206 صندوقدار استهلاك بالاتري داره بدليل اينكه تقريبا نيمي از قطعاتش اصله ( البته چند وقت اول با دل شما راه مياد ) ولي هر چه قدر كاركرد بره بالاتر خرج بيشتر ميشه .
    اما در عوض دوام و عمر قطعات 206 نسبت به دو مورد ديگه بالاتر هستند . شما بايد برآورد كنيد كه آيا عمر قطعات با استهلاك بالا به نفعتون هست يا استهلاك پايين و مناسب و عمر و دوام پايينتر قطعات ... اگر متوجه نشدي بگو برات كامل توضيح بدم .

دسترسي قطعات : راجع به در دسترس بودن قطعات بايد عرض كنم خدمتت كه هر سه محصولات ساپورت بسيار خوبي ميشن چون تيراژ بالايي دارن و مشكلي از اين لحاظ با هر سه مدل نخواهي داشت .

لذت رانندگي و سواري : 206 صندوقدار بخاطر هنديلينگ خيلي خوبي كه داره ( ارتقا داده شده نسبت به مدل هاچبك ) و همچنين وجود اكسل GTI ( كه باعث حذف تكونهاي مدل هاچبك و نرمتر شدن خودرو شده ) و آيروديناميك بودن لذت رانندگي بيشتري رو بهتون ميده . بعد از اون سمند و پارس تقريبا يكسانن چون خصيصه هاي فنيشون خيلي مشتركه . ( البته من خودم با سواري پارس راحتتر از سمند هستم خصوصا سفرهاي بلند مدت )

تاكسي ؟ : من منظورتونو اينطور برداشت ميكنم كه ميخوايد براي تاكسي هم از اين ماشين استفاده كنيد . اگر اينطور باشه 206 خودروي مناسبي براي شما نيست چون به مرور زمان استهلاكش بسيار زياد ميشه و خرجهاي بزرگ و زيادي رو بايد متقبل بشيد ضمن اينكه چون تاكسي ها خودروهاي پر كاركردي ميشن بالاي 60000 كيلومتر واقعا توي 206 اذيتت ميكنه . اما پارس و سمند از اين لحاظ خيلي بهتر هستند و از لحاظ استهلاك باوقار تر هستند

ابعاد : ابعاد خودرو با وزن و قدتون ميخوره و هچكدوم از سه مدل مشكلي براتون ايجاد نخواهد كرد .

سفر بلند مدت : با سالي دو بار سفر كردن نه تنها سمند و پارس و 206 بلكه حتي پرايد هم به نظر بنده مشكلي برات ايجاد نميكنن اما مهم فقط اينه كه چقدر از ماشين كار بكشي كه در اين صورت ميرسيم به بحث استهلاك . در مورد جادار بودن هم چون گفتي بيشتر براي خودت ميخواي بحثي به اون شكل مطرح نيست ...

حداكثر اگر سالي پايين 20000 كيلومتر از ماشينت كار بكشي ميتوني خودروي سالمتري داشته باشي ولي اگر توي تاكسي ميخواي كار كني قطعا از اين رقم بالاتر ميزنه كه توصيه من اينه كه بري سمت سمند يا پارس

رنگ : كلا ايران خودرو از لحاظ تنوع رنگ مرخصه فقط سه نوع تنوع رنگ براي هر سه مدل وجود داره : سفيد دو پوششه - نقره اي - خاكستري . كه به نظر من سفيد دو پوششه بدليل استحام و كيفيت بالاتر نسبت به رنگهاي متاليك پودري و قلابي ايران خودرو بيشتر توصيه ميشه ضمن اينكه كمتر هم دو رنگ ديگه سفيد رو تو اين دو مدل ميبينيم . البته رنگ بحثش سليقه ايه

اگر يه كم راجبه اون بحث تاكسي شفافتر توضيح بدي بهتر ميتونيم كمكت كنيم

راستي 18 تير يادت نره .... يا حق
    Last edited by Ssarshar; 07-07-2009 at 17:05.

11. 2 کاربر از Ssarshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

ممنون از شما دوستان عزیز جناب corey و جناب سرشار

خدمت جناب سرشار عرض کنم که در مورد تاکسی تلفنی منظورم این هست یهو دیدی با کمبود پول مواجه میشیم هر از گاهی روزی 3-4 ساعت بریم تاکسی تلفنی

من بیشتر نظرم روی همون پارس و 206 صندوقدار هست
    در مورد استهلاک بین پرشیا و 206 صندوقدار هم نمیدونم والا . یعنی به مروره زمان تفاوت موجبات استهلاک در 206 هزینه های خیلی بیشتری رو به نسبت پارس متحمل صاحب ماشین میکنه ؟؟

آخر تفاوت بینه کیفیت رانندگی و لذت رو هم نفهمیدیم . کدومش بهتره ؟؟
    در کل و من حیث المجموع کدوم ؟

ممنون از وقتی که میگذارید

یا حق

13. این کاربر از brad pitt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون از شما دوستان عزیز جناب corey و جناب سرشار

خدمت جناب سرشار عرض کنم که در مورد تاکسی تلفنی منظورم این هست یهو دیدی با کمبود پول مواجه میشیم هر از گاهی روزی 3-4 ساعت بریم تاکسی تلفنی

من بیشتر نظرم روی همون پارس و 206 صندوقدار هست
    در مورد استهلاک بین پرشیا و 206 صندوقدار هم نمیدونم والا . یعنی به مروره زمان تفاوت موجبات استهلاک در 206 هزینه های خیلی بیشتری رو به نسبت پارس متحمل صاحب ماشین میکنه ؟؟

آخر تفاوت بینه کیفیت رانندگی و لذت رو هم نفهمیدیم . کدومش بهتره ؟؟
    در کل و من حیث المجموع کدوم ؟

ممنون از وقتی که میگذارید

یا حق
    به نظر من شما همون پارس رو بگير چون احتمال اينكه استهلاك 206 با توجه به كاري كه ميخواي با ماشين انجام بدي اذيتت كنه وجود داره . ضمن اينكه پارس هم خودروييه كه ميتونه نيازهاتون رو تا حد مناسبي جواب بده .

كيفيت رانندگي و لذت رانندگي مكمل همديگن تا بتونن در نهايت راحتي و آسايش رو به ارمغان بيارن و بحث اين نيست كه كدومشون بهتره !

خواهش ميكنم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

ممنون

در مورده استهلاک یه موقع میبینی تفاوت قیمت زیاد هست . مثلا مثلا به طور فرض تلویزیون سونی 1میلیون هست و در صورت استهلاک و خرابی قطعه مورد نظر 100هزار تومنه
    ولی یه تلویزیونی هم هست 200هزار تومنه و زودتر مستهلک میشه و قطعه مورد نظر 60هزار تومنه

حال با این وجود میگم پارس و 206صندوقدار تفاوتش 1میلیونه
    نسبتی هم بخوایم در نظر بگیریم یعنی میگم تفاوت در مروره زمان اینقدر هست ؟؟

یعنی پارس لذت رانندگی نداره /؟

ممنون***یا حق

صفحه 1 از 9 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •