سلام دوستان ، يكي از دوستام ميخواد لپتاپ بخره ، بچه اصفهان هم هست حالا يه سوال دارم به نظرتون از همون اصفهان بخره يا بره از تهران بخره؟ قيمت ها چقدر تفاوت داره؟
راستي اين سايت ديجي كالا اعتباري بهش هست؟ ميشه ازش خريد كرد؟
ممنون ميشم اگه جواب بديد
سلام دوستان ، يكي از دوستام ميخواد لپتاپ بخره ، بچه اصفهان هم هست حالا يه سوال دارم به نظرتون از همون اصفهان بخره يا بره از تهران بخره؟ قيمت ها چقدر تفاوت داره؟
راستي اين سايت ديجي كالا اعتباري بهش هست؟ ميشه ازش خريد كرد؟
ممنون ميشم اگه جواب بديد
به نظرم از شهرتان بخرید که به فروشنده و گارانتی محلی دسترسی داشته باشید
تهران خوبه ولی برای این کاره هاش که توی بازار ریش سفید شدند ... چون بدجوری تیغ می زنند ... باید راهش رو بلد باشی
به هیچ سایت ایرانی اعتماد نکنید ... با فروشگاه ها یا شرکت های گارانتی کننده معتبر کار کنید
من یه رقیق دارم تو اصفهان هست تضمین میدم جنس خوب بهت بده و در حد قیمت تهران
خواستی بهم پی ام بده تا بهت شمارش را بدم
نمایندگی زیگورات تو میر
الماس ایران(قیمت بالا اما گارانتی توپ)
بازار بزرگ طالقانی
نوت بوک شهر تو میر بغل مجتمع پگاه
دوست عزیز سعی کن چیزای گرون قیمت از سایت ها نخری هیچ اعتمادی بهشون نیست.
از شهرتون یگیر!
از اینکه نوت بوک شهر رو معرفی کردین ممنون
دوست عزیز خواستی ما در خدمتیم
من از دیجی کالا تا حالا چند تا چیز خریدم!
PSP
Mp4 Player
Samsung F480 Mobile Phone
به نظرم عالیه!!هم اینکه زحمت نداره!
هم اینکه معمولا یه اشانتیون با محصولاش هست!
قیمتشم مطمئنم خیلی مناسبه!
هزینه پست هم نداره!
هر طور صلاح میدونی!
.
.
♥♥♥
منم تعریف دی جی کالا رو زیاد شنیدم
جالبیش اینجاست که قیمت بعضی از محصولاتش خیلی ارزون تر از جاهای دیگه هست
مثلا 1340 رو دیجی کالا میده حدود 1.500.000 تومن با اشانتیون یه موس ( ننوشته که کیف لپ تاپ هم باهاش میده و یا اینکه ضمانت کجاست یا اصلا ضمانت داره یا نه )
ولی همین 1340 رو زیگورات میده حدود 1.700.000 تومن با اشانتیون یه کیف ( یک سال ضمانت تعویض کلیه قطعات داره )
خب تقریبا از هر جا که بخواید لپ تاپ بگیرید یک ریال هم بهتون تخفیف نمیدن، در همچین وضعیتی 200.000 تومن اختلاف قیمت وسوسه کننده هست!
ولی خب، خرید یه لپ تاپ با خرید یه ام پی تری پلیر خیلی فرق میکنه، ام پی تری پلیر خراب هم که بشه فوقش میندازیش تو سطل آشغال و میری یکی دیگه میخری و اصلا ارزش اینکه بخوای بری دنبال ضمانت و... رو هم نداره، ولی لپ تاپ...
راستی یه چیز جالب از نظر ضمانت، جدیدا از سایت مرجع متخصصین ایران یه ایمیل برام اومده که تبلیغ لپ تاپ هایی با ضمانت مرجع متخصصین ایران رو میکنه، شرایطی برای ضمانت وجود نداره!!! یعنی حتی اگر شما با دینامیت و از روی عمد لپ تاپتون رو منفجر کنید یا با لپ تاپتون دوستتون رو کتک بزنید و بعد لپ تاپتون از وسط به دو نیمه مساوی تقسیم بشه، اون رو با یه لپ تاپ نو براتون عوض میکنن!!!
با اينكه توصيه به خريد از سايت هاي آنلاين نميكنم ولي سايت ديجيكالا برترين سايت فروش آنلاين معرفي شد ...
حتي الامكان سعي كنيد از محل زندگي خود بخريد ، هم امكان تست كردن داريد هم ميتونيد تخفيف بگيريد و هم اينكه خيالتون هم راحت تر هست .
همچين چيزي در ايران بدون بيمه نامه رسمي امكان نداره ... اصلا در دنيا امكان نداره و كسي ديوانه نيست بياد لپ تاپ ضربه ديده رو جزو شرايط گارانتي كنهراستی یه چیز جالب از نظر ضمانت، جدیدا از سایت مرجع متخصصین ایران یه ایمیل برام اومده که تبلیغ لپ تاپ هایی با ضمانت مرجع متخصصین ایران رو میکنه، شرایطی برای ضمانت وجود نداره!!! یعنی حتی اگر شما با دینامیت و از روی عمد لپ تاپتون رو منفجر کنید یا با لپ تاپتون دوستتون رو کتک بزنید و بعد لپ تاپتون از وسط به دو نیمه مساوی تقسیم بشه، اون رو با یه لپ تاپ نو براتون عوض میکنن!!!
يه زماني قرار بود امرتات لپ تاپ هاش رو با بيمه ايران بفروشه كه شامل سقوط از ارتفاع و شكستگي بدنه ميشد كه منتفي شد !! ديدن بخوان بيمه كنن كلي بايد ضرر بدن !
تنها راهي كه ميتونيد خيالتون رو بابت ضربه راحت كنيد اينه كه لپ تاپ به همراه گارانتي بيمه هم بشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)