تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: مشكل در explod

کاربر فعال انجمن میکس و مونتاژ علي طهماسبي's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض مشكل در explod

با تشكر يكي از دوستانم به تازه گي يك كارت گرافيك جديد گرفت بعد از نصب كارت گرافيك فهميد كه بعضي از افكتهاي اكسپلود مشكي مي زنه يعني به افكت كه مي رسه سياه ميشه با تنطيماتي كه در XplodePro Config انجام دادم وقتي تنظيم تب 3d render رو از روي كارت بر مي داريم و برروي RGB قرار مي دهيم افكت مشكلي ندارد ولي وقتي بر روي كارت گرافيك قرار مي دهيم دوباره خراب (سياه) مي شود نمي دونم مشكل از كجاست لطفا راهنمايي كنيد

داره خودمونی میشه power2e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

منم این مشکل رو 2 سال پیش داشتم اکسپلودم رو رو سیستمهای پایینتر از خودم نصب کردم جواب میداد کارتم رو عوض کردم تغییری نکرد دیگه بی خیال اکسپلود شده بودم اما اکسپلود جدید که اومد رو 4.6 و 5 نصب کردم مشکلی نداشتم

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

يعني منتظر اكسپلود 5 باشيم

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

منظورم این نبود فکر کردم اکسپلود 4.1 رو داری من وقتی این ورژنش رو رو ادیوس 4 میریختم مشکل داشت شرکت نسل جوان تو تبلیغات سایتش زده اکسپلود جدید با برطرف کردن نقص نصب بر روی 5 نمیدونم حالا ورژنش جدید شده یا فایل پلاگ اینش رو تو پوشه پلاگین ادیوس 5 اکسترا می کنه .
    اکسپلودش رو بعد از نصب کارت گرافیک نصب کرده؟
    البته این مشکل اون موقع هم رو کارتای geforce هم ati دیده میشد در واقع با چند تا نفر دیگه که این مشکل رو داشتن دنباله اشکال گشتیم اما نتیجه نگرفتیم

5. این کاربر از power2e بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ma4nafar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یه آموزش کوچولو برای چگونگی استفاده از Canopus.Xplode.Pro.v4.04 میزارید تا طریقه استفاده از اون را یاد بگیریم .
    واینکه بگید اون را باید در کجا نصب کنیم در فایل ادیوس یا در بخش پلاگینهای ادیوس ؟

ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

شرکت نسل جوان تو تبلیغات سایتش زده اکسپلود جدید با برطرف کردن نقص نصب بر روی 5 نمیدونم حالا ورژنش جدید شده یا فایل پلاگ اینش رو تو پوشه پلاگین ادیوس 5 اکسترا می کنه .
    من اون پلاگينهارو خريدم اكسپلود 4.3 داره كه من اكسپلود 4.5 رو دارم و توضيحي كه در پايين مي دم رو انجام بدهي مشكل نصب اكسپلود رو روي اديوس 5 رو رفع مي كني

یه آموزش کوچولو برای چگونگی استفاده از Canopus.Xplode.Pro.v4.04 میزارید تا طریقه استفاده از اون را یاد بگیریم .
    واینکه بگید اون را باید در کجا نصب کنیم در فایل ادیوس یا در بخش پلاگینهای ادیوس ؟
    اكسپلود4.5 رو وقتي نصب مي كني به صورت اتوماتيك بر روي اديوس 4.6 نصب ميشه و در قسمت ترانزيشنهاي اديوس قابل دسترسيه اگه بخواي براي اديوس 5 استفاده كني بايد پلاگينهاشو از پوشه پلاگين اديوس 4.6 را توي پوشه پلاگينهاي اديوس 5 كپي كنيد فقط همين موفق باشيد

8. این کاربر از علي طهماسبي بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

من رو ادیوس 4.5
    اکسپلود را نصب میکنم ترانزیشن هاش همه از مدل الفا است
    نمیدونم ورژن اش چنده اینی که شما نصب میکنید بجز الفا چیزای دیگه هم داره یا نه؟
    فقط اینا را داره
    شما بیشتر دارین یا نه
    Last edited by masoudtr; 07-07-2009 at 16:51.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

آره 3d object و standard رو هم داره و به keyers گزینه composer رو هم اضافه میکنه که جلوه های جالبی توشه

11. 2 کاربر از power2e بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان عزيز مشكلي كه داشيم حل شد حتما مي پرسيد چه جوري ؟ براتون مي گم تنها راهش اينه كه از كاتاليست ورژن 3.2 به بالا استفاده شود البته اين براي كسايه كه كارت ATI دارند همگي موفق باشيد

13. 2 کاربر از علي طهماسبي بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahyarbadry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان خودم دوستان عزیز کلا" ادیوس و کارت های مربوط به آن با کارت ATI بهتر کار می کند گرافیک GFORS مختص انیمیشن و باری . ATI مختص تدوین اما می توان با هردو کارتها تدوین کارکرد
    برای تدوین بهتر است کارت های زیر استفاده گردد

GFORS CANOPUS 6300
    7800 128 mg
    5300 128
    ATI 9990 اکثریت ورژنها

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •