تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: مشکل باATI 3650

داره خودمونی میشه aryamas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض مشکل باATI 3650

من یک سیستم وایو با کارت گرافیک ATI 3650 دارم و دوستم هم یک سیستم ایسوز داره با همین کارت و بقیه مشخصات سیستمهامون هم مثل همه. اما سیستم دوستم موقع اجرای بازی ها خیلی روان تر کار میکنه. مثلا بازی Call 5 با رزولوشن 600*800 روی سیستم اون خیلی روانه اما روی سیستم من بعضی جاها که شلوغ میشه گیر میکنه.مشکل از کجاست؟ آیا تنظیمات خاصی احتیاج هست تا از حداکثر قدرت یه کارت استفاده کرد؟ یا کارت من مشکل داره؟
    Last edited by aryamas; 03-07-2009 at 16:00.

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من یک سیستم وایو با کارت گرافیک ATI 3650 دارم و دوستم هم یک سیستم ایسوز داره با همین کارت و بقیه مشخصات سیستمهامون هم مثل همه. اما سیستم دوستم موقع اجرای بازی ها خیلی روان تر کار میکنه. مثلا بازی Call 5 با رزولوشن 600*800 روی سیستم اون خیلی روانه اما روی سیستم من بعضی جاها که شلوغ میشه گیر میکنه.مشکل از کجاست؟ آیا تنظیمات خاصی احتیاج هست تا از حداکثر قدرت یه کارت استفاده کرد؟ یا کارت من مشکل داره؟
    سلام. شما مشخصات کامل سیستم خودتون و دوستتون رو بگین تا بتونیم کمک کنیم! حافظه ی کارت رگافیک شما آنبرده؟ مال دوستتون چه طور؟ شما در چه رزولوشنی بازی می کنید؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوسته من تویه قسمت کاتالیست کنترل برو گزینه آخری ATI overdrive از اینجا میتونی قدرت حدااکثری کارتتو بیاری

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوسته من تویه قسمت کاتالیست کنترل برو گزینه آخری ATI overdrive از اینجا میتونی قدرت حدااکثری کارتتو بیاری
    سلام. می شه بیشتر توضیح بدی ؟ یعنی اورکلاک کنه؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست من چیزی که احتمال میره تفاوت سار سخت افزار ها + درایوها و اورکلاک و تنظیمات بازی یا مشکل نرم افزاری هست و چیز دیگه ای نمی تونه خیلی تفاوت پرفرمنس ایجاد کنه برای دو سیستم یکسان!

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

مشخصات سيستم من و دوستم:
    cpu 2.53GHz
    Ram 4GIG
    6mb cache
    GPU:ATI3650 512 mb real -- 2.2 share
    در ضمن هر دوتامون بازي رو روي رزولوشن 600*800 اجرا ميكنيم. فقط هم توي اين بازي اين طوري نيست.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مشخصات سيستم من و دوستم:
    cpu 2.53GHz
    Ram 4GIG
    6mb cache
    GPU:ATI3650 512 mb real -- 2.2 share
    در ضمن هر دوتامون بازي رو روي رزولوشن 600*800 اجرا ميكنيم. فقط هم توي اين بازي اين طوري نيست.
    سیستمش رو اور نکرده!؟درایورهاش جدیدتر نیست!؟نمر افزاراش بهتر نیست؟!ویندوز فرش و بدون یروس و مشکل و ...!؟

هارد و پاور رو نگفتی؟!

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سیستمش رو اور نکرده!؟درایورهاش جدیدتر نیست!؟نمر افزاراش بهتر نیست؟!ویندوز فرش و بدون یروس و مشکل و ...!؟

هارد و پاور رو نگفتی؟!
    سیتم که آور نشده. درایور ها هم از یک ورژن هستن.راجع به خوب و بد بودن نرم افزار هاش منظورتونو نمیفهمم. بیشتر توضیح بدین ممنون میشم. هارد هر دو هم 320GB و 5400 هستش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •