یه مدته ساعت و تاریخ کامپیوترم بعد از هر خاموش و روشن شدن به تاریخ و ساعت اولیه برمی گردد فکر میکنم از باطریش باشه کسی میتونه نحوه عوض کردن باطری رو بهم آموزش بده؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
یه مدته ساعت و تاریخ کامپیوترم بعد از هر خاموش و روشن شدن به تاریخ و ساعت اولیه برمی گردد فکر میکنم از باطریش باشه کسی میتونه نحوه عوض کردن باطری رو بهم آموزش بده؟
سلام. هنگام روشن شدن سیستم ، ایرور خاصی یا بوق خاصی زده نمی شه؟
مین چیه چند وقته بسته شده تنظیمات بایوس دیفالت بشه و سیو بشه بعد همون طور که البرز گفت بوق ها!؟یه مدته ساعت و تاریخ کامپیوترم بعد از هر خاموش و روشن شدن به تاریخ و ساعت اولیه برمی گردد فکر میکنم از باطریش باشه کسی میتونه نحوه عوض کردن باطری رو بهم آموزش بده؟
سلام
خطایی که میده این هست و باید با کلید F1 وارد ویندوز بشم.
CMOS checksum error - default loaded
سلام
اول ميري سراغ يه ساعت فروشي و يه باطري بزرگ شماره 2025 سفارش ميدي . ترجيحا سويسي بخر ( به ساعت فروشي بگي 2025 خودش متوجه ميشه چون شماره 2032 و 2015 هم داريم که به مين نميخوره ") . بعدش در کيس رو باز ميکني . روي مين فقط يه جاي باطري هست و پيدا کردنش کار سختي نيست . باطري رو عوض کن . بعدش سيستم رو که روشن کردي برو تو بايوس و تنظيمات ديفالت رو اجرا کن و تست کن ببين درست شده يا نه . اگه به مشکل برخورد کردي واسه تنظيمات بايوس نگاه کن ببين مادربودرت جامپر براي پاک کردن بايوس داره يا نه .اگه داشت درش بيار و بعد از تنظيم دوباره جا بزن . موفق باشي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)