تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: سوال در رابطه با ساخت اينستالر توسط فلش

داره خودمونی میشه sadeghkhafan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض سوال در رابطه با ساخت اينستالر توسط فلش

سلام

من دارم يه كاتالوگ طراحي ميكنم كه ميخوام وقتي كه اتوران مياد بالا همون اول مثلا برنامه ادوب ريدر رو چك كنه و اگر نصب نبود بصورت خودكار و بدون پرسشي اونو نصب كنه .
    يعني يه صفحه بياد و بگه كمي صبر كنيد و بعد درصد پركنه و نصب كنه بصورت خودكار و وقتي تموم شد كاتالوگ رو نمايش بده.

نمونه اين حرفم مثل سي دي هاي نوكيا هست كه اتورانش فلش هست و از داخل خودش نرم افزارش نصب ميشه.

سوال دوم هم اين هست كه من توي يك صفحه ميخوام چند تا عنوان بزارم كه به فايل هاي flv متصل باشن كه با كليك بر روي اونها در همون صفحه توسط پلير خود فلش نمايش داده بشه .چطوري ميتونم سبك دهي كنم ؟ يچيز ديگه ، وقتي هم فيلم داره پخش ميشه بصورت خودكار صداي پيش زمينه كاتالوگ كم بشه ..

ممنون ميشم راهنماييم كنيد.

2. این کاربر از sadeghkhafan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arjmand200's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست عزیز با MDM Zinc کار میکنی یا با Air یا اصلا با کدوم زبان (AS3 or AS2) کار میکنی

4. این کاربر از arjmand200 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام

واسه يكسري از كاراي جانبي با MDM Zinc كار ميكنم. زبان هم AS2 رو ميدونم.

6. این کاربر از sadeghkhafan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست برای سوال اولت اگه بخواین ادوب ریدر رو چک کنی با MDMZinc نمیشه چون Zinc فقط قابلیت اینو داره که فقط فایل PDF رو داخلش نشون بده اگه بخوای اول اونو چک کنی بعد نصبش کنی با AdobeAir اینکارو بکنی چون خودش در یه کلاس برای اینکار داره ولی برای اینکه این مشکل رو حل کنیم میتونی اینکار رو بکنی که به محض اینکه اتوران اجرا بشه فایل نصب adobereader رو اجرا کنه اما شما باید یه پوشه رو داخل سی دی بزاری و فایل نصب رو داخل پوشه fscommand میذاری حالا در فریم اولت این کد رو میذاری
    fscommand("exec","installPDF.bat")

که این کد فایل بت رو اجرار میکنه اونم فایل نصب رو بعد
    اما برای سوال دومت خیلی راحت کامپوننت FLVPlayback رو از داخل پنل کامپوننت به صفحه بیار و اسمش مثلا بذار myFLV حال سه تا دکمه یا هرچی که میخوای با کلیک اون فایل ویدیویت پخش بشه و این کد رو به رویداد onRelease نصبت بده
    Btn1.onRelease = function (){
    myFLV.contentPath = "vid1.flv"
    }
    اما در مورد سوال سومت باید بگم که باید یه چند خط کد بنویسی و به طور خلاصه بهت توضیح میدم اگه تونستی خودت بنویس اگه هم نتونستی کمکت میکنم به این صورت که باید یه event برای اون flvplayer بنویسی که وقتی شروع به پخش میکنه میزان صدای فایل صوتی رو کم و وقتی تموم شد اون زیاد کنی فکر کنم باید یه 20 خط کد بنویسی حل میشه

8. این کاربر از arjmand200 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقا خيلي ممنون از توضيحات كاملت ، در مورد اولي فرقي نميكنه چه فايل exe نصبي رو بزاريم ؟! بعد من اينAdobeAir رو گرفتم اما نفهميدم چطوريه ... :(
    يك سوال ديگه اينكه چطوري ميشه به اون فايل نصب و فلش يه نسبتي بر قرار كرد كه وقتي داره نصب ميكنه يه خط درصدي هم از 0 تا 100 پر كنه تو محيط اون فلش ؟!

سوال دومت اين آخرش رو نگرفتم ، به خود دگمه ها نصبت بدم ديگه ؟

سوال سوم رو نمونه اي نميشه پيدا كرد واسش ؟! كه ديگه زحمت كدنويسي هم نداشته باشه ؟

10. این کاربر از sadeghkhafan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

`دوست عزیز دکمه تشکر برای این گونه مواقع کارسازه !!!!!!
    AdobeAir یه طوری نیست برای کار باهاش باید اکشن اسکریپت 3 تسلط کامل داشته باشی برای شا که تازه اول کارین یکم پیچیدس ثانین چون نصب ادوب ریدتر چون یک فرایند اکسترنال هسش نمیشه این خط رو شبیه سازی کرد در مورد دومی اگه میخوای با دکمه کار کنی اره ولی چون گفتین میخوام با تایتل اینکارو کنین من مثال رو کلی زدم
    اما در مود سومی باید یکم خودتون سعی کنین بنویسین چون برای اینکارها نمیشه نمونه کاری پیدا کرد یا برای نوشتنش برای یکم زحمت کشید در این انجمن هم ما ها فقط برای راهنمایی هستیم نه برای انجام کارهای دوستان

12. 2 کاربر از arjmand200 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •