تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: هنگام اتصال هارد مادربردم خاموش میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض هنگام اتصال هارد مادربردم خاموش میشه

با سلام خدمت تمامی دوستان من یک سیستم قدیمی دارم چند وقت پیش پاورم سوخت بعد از خرید پاور سیستم روشن میشد ولی سیستم بالا نمیومد دیدم چنتا از خازنهاش باد کرده عوضشون کردم بازم جواب نداد تا رفتم و یک مادر برد سی پی یو خریدم وقتی وصل کردم متوجه شدم مشکل از پاوری بوده که خریدم پاور رو عوض کردم
    الان مادربرد قدیمی رو وقتی به یک پاور وصل میکنم سیستم روشن میشه وتمامی قطعات رو چک میکنه ولی وقتی برق هارد رو وصل میکنم فقط یک ثانیه سیستم روشن وخاموش میشه باتشکر از تمامی اساتید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام

در مورد هارد تو بخش خودش می پرسیدی دوستان راحتترکمک می کردن شما روی یه سیستم دیگه این هارد رو اضافه کن یا یه هارد دیگه روی همین سیستم مستر قرار بده هارد رو شناسایی می کنه تو بایوس؟

3. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با تشکر از جناب عالی بابت پاسخ به سوالم علت اینکه این سوال رو اینجا پرسیدم به خاطر این بود که من هارد روچک کرده بودم و فقط به مادر برد شک داشتم البته این رو هم بگم که وقتی که پاور رو با یک پاور 700 وات عوض کردم این مشکل پیش نیومد ولی وقتی همون پاور و هارد رو به یک مادر برد دیگه میزنم بدون مشکل کار میکنه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با تشکر از جناب عالی بابت پاسخ به سوالم علت اینکه این سوال رو اینجا پرسیدم به خاطر این بود که من هارد روچک کرده بودم و فقط به مادر برد شک داشتم البته این رو هم بگم که وقتی که پاور رو با یک پاور 700 وات عوض کردم این مشکل پیش نیومد ولی وقتی همون پاور و هارد رو به یک مادر برد دیگه میزنم بدون مشکل کار میکنه
    شما با همون پاور خودت تمام قطعات غیر ضروری رو کابلشون رو جدا کن اگه چیزی رو اور کردی دیفالت کن خود بایوس رو هم دیفالت کن جای کابل دیتا هارد روی مین رو عوض کن بعد ببین رفع میشه؟!اگه شد از پاور هست کاهش راندمان داشته هارد خوب تغذیه نمیشه و آسیب میبینه اگه نه و هارد دیگه با همین شرایط دیتکت میشه مشکل از هارده اون 700 وات ریل بوده؟ شما یه هارد دیگه رو روی این سیستم مستر بزار اینو بهش اضافه کن ببین مشکلی نداره؟این طوری که میگی ممکنه از مین هم باشه

6. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز باز هم ممنون از پاسخگوییت همه این راهکارهایی رو که فرمودید من رفتم فقط امکانش هست که پاوری رو که بدون مشکل کار میکنه روبسوزونه چون ابتدا ی مشکل من همونطور که درپست اول کفتم از سوختن پاور شروع شد در ضمن بایک هارد دیگه هم تست کردم همون اتفاق افتاد در ضمن فقط کافیه که فقط کابل برق رووصل کنم حتی بدون اتصال به مین هم این اتفاق میوفته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •