با سلام .
من تو تاپیک گرافیک پستی با عنوان درخواست ندیدم .
اگه هم بوده ببخشید .
ممنون میشم یه نفر بگه که چطور و با چه نرم افزاری می تونم کارت ویزیت درست کنم ؟
ممنون![]()
با سلام .
من تو تاپیک گرافیک پستی با عنوان درخواست ندیدم .
اگه هم بوده ببخشید .
ممنون میشم یه نفر بگه که چطور و با چه نرم افزاری می تونم کارت ویزیت درست کنم ؟
ممنون![]()
نرم افزار های تخصصی ساخت کارت ویزیت وجود داره ولی اونا رو بیخیال...!!! فقط فتوشاپ!!
برایساختش هم یه ctrl + n را میزنید و سایز کارت ویزیت را با واحد cm وارد می کنید. برای مثال سایز 8 * 4.5 با رزولوشن 300.
نهایتا به وسیله ابزار text شماره تلفن، آدرس و ... را می تایپید و رنگ هاشون رو تعیین می کنید.
البته ساخت کارت ویزیت نیاز به مهارت زیاد در نرم افزار فتوشاپ دارد و همچنین شما باید ببینید که می خواهید کارت ویزیتتان چه نوع سبکی در طراحی داشته باشد.
ببخشید عجله ای توضیح دادم. باید dc بشم.
یاعلی
دوست عزیز شما اینکارو با فتوشاپ میتونی انجام بدی
تو همین فروم میتونی فتوشاپ رو از صفر یاد بگیری. موفق باشی
سلام این قسمت مخصوص قرار دادن آموزشه نه درخواست
لطفا در مکانی مناسب تایپیک ایجاد کنید
شما برای درست کردن کار ویزیت بای شرایط تصویر زیر را ایجاد نمایید
![]()
میگم این سایزش یکم بزرگ نیست؟
نه عزیزم سایزش به میلیمترهمیگم این سایزش یکم بزرگ نیست؟
درسته...
سایز استاندارد داخل ایران ، 8.5 در 4.8 سانتیمتر هست ، یادتون باشه ابعاد استاندارد در خارج از کشور 8.5 در 5.5 است.
البته شما هر سایزی که مورد نظر شما باشه میتونید کارت رو طراحی کنید و نسبت به ابعاد بزرگ تر هزینه بیشتر پرداخت کنید.
در ضمن برنامه هایی مثل Corel و FreeHand و Illustrator رنگ های نزدیک به کار چاپ شده را نمایش میدن و طراحی ویزیت آسون تره در این برنامه ها...
موفق باشی.
اضافه میشه :
Mode رنگ برای طراحی ویزیت و سایر پروژه های چاپی باید حتما روی CMYK باشه یعنی از منوی Image > Mode > CMYK رو انتخاب کنید
سعی کنید حد المقدور از رنگ های جیغ و افکت های تو در تو کمتر استفاده کنید
سادگی کار به چشم نواز بودن طرحتون کمک می کنه
و قسمت جامع برای استفاده از نرم افزار : بهترین روش برای طراحی کارت ویزیت و سایر پروژه های چاپی اینه که شما لوگو و قسمت های قابل طراحی رو با نرم افزار های وکتور مثل Illustrator یا Corel Draw یا نهایتا ابزار Pen در فتوشاپ انجام بدید ، حالا طراح رو وارد محیط فتوشاپ یا نرم افزار پیکسلی دیگه مثل Photo Impact کنید و روی بک گراند و سایر جزئیات کار کنید تا از حالت خشک محیط های وکتور در بیاد
با تشکر از همه ی دوستان . !!!
واقعا ممنون . شرمنده ام کردید .
خیلی مفید بود .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)