سلام دوستان و خسته نباشيد
من مي خواستم يك cpu بگيرم برام مهم نيست اينتل باشه يا اي ام دي فقط مي خوام تو رنج قيمت 150-180 بهترين باشه شما چي پيشنهاد مي ديد(ترجهآ واسه گيم)...
پيشاپيش ممنونم....
سلام دوستان و خسته نباشيد
من مي خواستم يك cpu بگيرم برام مهم نيست اينتل باشه يا اي ام دي فقط مي خوام تو رنج قيمت 150-180 بهترين باشه شما چي پيشنهاد مي ديد(ترجهآ واسه گيم)...
پيشاپيش ممنونم....
برای گیم الان باید بری سراغ دوهسته ای های اینتل که تو این رنج قیمت e8500 هست حدود 180
ولی به نظر من اگه اهل اورکلاک هستی برو سراغ چهار هستهای چون در اینده کمتر دچار مشکل میشی که تو این رنج قیمت q8200 هست با فرکانس 2.33 که بدرد بازی نمیخوره و باید حتما اور کلاک بشه
راستی مادربوردتون چیه
هنوز انتخاب نكردم گذاشتم اول CPU رو انتخاب كنم بعد مادربرد رو....
من خودمم از E8500 خوشم مياد اما اين حرف شما من و دو دل كرد ميشه يكم بيشتر توضيح بدي كه چرا با مشكل رو به رو مي شم.....
چون بازیهای آینده برای CPU های چهار هسته ای بهینه میشوند!هنوز انتخاب نكردم گذاشتم اول CPU رو انتخاب كنم بعد مادربرد رو....
من خودمم از E8500 خوشم مياد اما اين حرف شما من و دو دل كرد ميشه يكم بيشتر توضيح بدي كه چرا با مشكل رو به رو مي شم.....
آخه هر بازي رو نمي رم تو كارش بيشتر فوتبالو , كال آف ديوتيو ,نيد فور اسپيد و از اينجور بازيا مي كنم (و صد البته فتوشاپو اديتهاي ويديويي انجام مي دم)يعني با خريد q8200 راحت اينارو اجرا ميكنه.....
فرق نمیکنه چه بازی میکنی.در اینده همه بازیها با cpuهای 4 هسته ای بهتر جواب میدم.بله با خرید q8200 راحت اینارو انجام میده و بهتره اورکلاکش هم بکنی
با تشكر از دوستان خوبم حالا شما چه مادربردي براي q8200 پيشنهاد مي ديد كه حداكثر تا 150 قيمت داشته باشه(ترجيهآ گيگابايت باشه)
من به شما Gigabyte EP45-UD3R/Biostar T-Power I45/Asus P5Q اولی دومی بهتر از P5Q هستند.
دوست من به نظر من مین حدود 90-100 بگیرید و پردازنده قوی تر.
راستش قسمت دومش درسته ولی هیچ منبع دقیق و مطمئنی برای اثبات قسمت اول نیست هرچند پیشبینی ها اینطور بود که نشد!فرق نمیکنه چه بازی میکنی.در اینده همه بازیها با cpuهای 4 هسته ای بهتر جواب میدم.بله با خرید q8200 راحت اینارو انجام میده و بهتره اورکلاکش هم بکنی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)