تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: چگونگی دو زبانه بودن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض چگونگی دو زبانه بودن؟

سلام به همگی .
    من سایتی طراحی کردم که به زبان فلرسی هستش وتمام اطلاعات از بانک آورده می شه (sql database)می خوام که صفحات رو به صورت انگلیسی هم بتونم نشون بده .لطفا بگید که چه جوری میشه این کارو کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای Bill Gates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    @ Company

پيش فرض

سلام
    کله سایت که نمیشه دیتابیس رو باید طرف خودش یکی جدا انگلیسی ثبت کنه یکی هم فارسی اگر هم نمیتونه مترجم گوگل استفاده کنید راحت !

خوب برای استفاده میتونید یک فایل درست کنید به نام Language.php و از شیوه کار با آرایه استفاده کنید منظور :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و حالا با روش های برنامه نویسی شناسایی کنید جاهایی رو که منظور ok هستش و مقدار Ok رو در آرایه یافت و نمایش بدید جاش .
    انگلیسی هم همین

کلا یه خورده کد نویسی داره

تشکر//
    Last edited by Bill Gates; 29-06-2009 at 18:09.

پروفشنال boy_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tehranpars

پيش فرض

سلام
    کله سایت که نمیشه دیتابیس رو باید طرف خودش یکی جدا انگلیسی ثبت کنه یکی هم فارسی اگر هم نمیتونه مترجم گوگل استفاده کنید راحت !

خوب برای استفاده میتونید یک فایل درست کنید به نام Language.php و از شیوه کار با آرایه استفاده کنید منظور :

کد:
    و حالا با روش های برنامه نویسی شناسایی کنید جاهایی رو که منظور ok هستش و مقدار Ok رو در آرایه یافت و نمایش بدید جاش .
    انگلیسی هم همین

کلا یه خورده کد نویسی داره

تشکر//
    عزیز یه نمه میشه بیشتر توضیح بدی ... میشه برای فروم هم دوزبانه کرد .... در مورد گوگل هم توضیح بده .

ممنون

حـــــرفـه ای Bill Gates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    @ Company

پيش فرض

سلام
    نمیدونم چقدر با برنامه نویسی آشنایی داری واسه همین کم و زیاد میکنم میگم

• منظورم Google Translate هستش که میتونی اگر یه سایت خبری یا ... داری متن فارسی یا هرزبان دیگه رو بهش بدی و خروجی ازش بگیری حالا به فارسی یا چیز دیگه این تا اینجا

• فروم دوزبانه ؟ میشه ولی فکر نکنم نیاز به اینجور کارا باشه من اینی که گفتم برای سیستمی هست که خودت نوشته باشی در غیره اینصورت این راه شدنیه ولی پیشنهاد نمیشه و فقط میگم دوزبانه جدا فاییده نداره توی فروم و مچ شده باشند بهتره

• بعد دوزبان بودن خودکار هم تنها میتونی کلمات کلیدی و بعضی چیز های از قبل تعیین شده رو تغییر ایجاد کنی
    در مورد کد زیر :
    کد:
    ببین به عنوان مثال توی صفحه جدا یا صفحه index ات این رو بالای صفحه میزاری و قبل از بارگزاری میای محتوای این آرایه مثلا ok رو جستجو میکنی و جایگزینش رو قرار میدی که همون قبول هستش حس کد نویسی نیستش بگردی مثال زیاده ولی اگر با برنامه نویسی آشنایی نداری پیشنهاد نمیشه

پروفشنال boy_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tehranpars

پيش فرض

سلام
    نمیدونم چقدر با برنامه نویسی آشنایی داری واسه همین کم و زیاد میکنم میگم

• منظورم Google Translate هستش که میتونی اگر یه سایت خبری یا ... داری متن فارسی یا هرزبان دیگه رو بهش بدی و خروجی ازش بگیری حالا به فارسی یا چیز دیگه این تا اینجا

• فروم دوزبانه ؟ میشه ولی فکر نکنم نیاز به اینجور کارا باشه من اینی که گفتم برای سیستمی هست که خودت نوشته باشی در غیره اینصورت این راه شدنیه ولی پیشنهاد نمیشه و فقط میگم دوزبانه جدا فاییده نداره توی فروم و مچ شده باشند بهتره

• بعد دوزبان بودن خودکار هم تنها میتونی کلمات کلیدی و بعضی چیز های از قبل تعیین شده رو تغییر ایجاد کنی
    در مورد کد زیر :
    کد:
    ببین به عنوان مثال توی صفحه جدا یا صفحه index ات این رو بالای صفحه میزاری و قبل از بارگزاری میای محتوای این آرایه مثلا ok رو جستجو میکنی و جایگزینش رو قرار میدی که همون قبول هستش حس کد نویسی نیستش بگردی مثال زیاده ولی اگر با برنامه نویسی آشنایی نداری پیشنهاد نمیشه

عزیز ممنون با گوگل کار کردم اما یه مشکل داره یعنی کلمه به کلمه ترجمه میکنه مثلا اگه یه کلمه انگلیسی bboy ترجمه میکنه ب پسر ولی من نمی خوام که اینجوری باشه نمیشه یه نمه هوشمند تر عمل کنه .....

در مورد دوم همی من کم php بلدم در حد ناچیز ....

یه مشکلم دارم در مورد EnginSite Editor for PHP ... نمی دونم چه طوری میشه خورجی اسکریپت ها رو بگیرم و توی سرویس دهنده ببینم .... از منوی run هر کاری کردم گزینه هاش روشن نمیشه علت چی میتونه باشه ؟

ممنون ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض دو زبانه کردن درasp.net

من با asp.netاین سایت رو کار کردم.لطفا کمک کنید

آخر فروم باز فاطـمه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

فکر می کنم باید از rrs استفاده کنی...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض rrs????????????//

میشه بگین چه ارتباطی با هم دارن؟
    من میخوام صفحاتم دوزبانه باشن.

آخر فروم باز فاطـمه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

...............
    Last edited by فاطـمه; 04-07-2009 at 09:29.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saghishab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

ميشه مثلا كاربر يه متن رو فارسي تايپ كنه و با چند تا نرم افزار مترجم اونو به زبانهاي مختلف ترجمه و در جدول هاي مختلف

ذخيره كرد؟؟چنين نرم افزار هايي وجود داره؟ يا بايد يك سايت را ولا 2 بار طراحي كرد فارسي و انگليسي و بعدش در پنل ادمين

هم فارسي رو تايپ كنيم و هم انگليسي و در جدول مورد نظر ذخيره بشه درسته؟ روش خاصي هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •