سلام
من میخواست یک گوشی برای پدرم بخرم که خصوصیات زیر رو داشته باشه
1- سقف قیمت 180
2- صفحه نمایش بزرگی داشته باشه و فونت های اون بزرگ باشه
3- نرم افزار های مذهبی رو هم پشتیبانی کنه
سلام
من میخواست یک گوشی برای پدرم بخرم که خصوصیات زیر رو داشته باشه
1- سقف قیمت 180
2- صفحه نمایش بزرگی داشته باشه و فونت های اون بزرگ باشه
3- نرم افزار های مذهبی رو هم پشتیبانی کنه
من k800 رو پیشنهاد می کنم. چون جاواست کار کردن باهاش راحته. قیمتش حدود 160 تا 170 (بدون گارانتی).صفحش 320*240 . دوربینش 3.2 .2 گیگ رم هم ساپورت می کنه.
همونطور که گفته شدرزولوشن تصویر 320×240 هست ، ولی 2 اینچ هست فقط ، چندان بزرگ نیست ، به نظرم بهتره حداقل 2.2 باشه ، W910 به نظر من خوبه ، درسته واکمن هست ، جاوا هست و همونطور که این عزیز گفتند کار با این هم ساده هست ، صفحه اش هم 2.4 اینچ هست و 320×240 ، قیمت رو دقیق نمی دونم ، ولی زیر 180 هست و هر روز هم کمتر میشه ...
LG ke970-shine چطوره ؟ فکر کنم حدود 120-130 باشه
بفرمایید اینهم چند تا پیشنهاد :
این گوشی خیلی خوبیه به همراه کیبورد کامل و صفحه 2.4 اینچیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این شاین هم خوبه ولی شارژ کم نگه میدارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه بخای دسته دو بگیری ان 73 یا حتی ان 95 هم گیرت میاد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخه دوستان ایشون میگه نرم افزار های مذهبی هم میخواد ساپورت کنه .
نرم افزار های مذهبی جاوا هستن ؟
چون بیشتر گوشی های سونی اریکسون سیستم عاملشون جاواست .
پس بهتر یه سیمبیان باشه که بتونه نرم افزار های بیشتری رو پشتیبانی کنه .
من تاحالا نرم افزار مذهبی ندیدم که سیمبین بخواد. چون معمولا این برنامه ها کتاب ها و دعاهای مختلف هستن، اصلا نیازی به سیمبین ندارن. این نکته رو هم باید در نظر بگیریم که گوشی رو برای پدرشون می خوان. چون جاوا کار کردن باهاش خیلی راحت تره من جاوا رو پیشنهاد دادم.
آخه دوستان ایشون میگه نرم افزار های مذهبی هم میخواد ساپورت کنه .
نرم افزار های مذهبی جاوا هستن ؟
چون بیشتر گوشی های سونی اریکسون سیستم عاملشون جاواست .
پس بهتر یه سیمبیان باشه که بتونه نرم افزار های بیشتری رو پشتیبانی کنه .شما ندیدی دلیل نمیشه که نباشه.اتفاقا برنامه هاس سیمبین خیلی امکانات بیشتری دارن خصوصا مذهبیاشون ولی با با 180 فقط میشه 5320 گرفت که اصلا گوشی جالبی نیست.من تاحالا نرم افزار مذهبی ندیدم که سیمبین بخواد. چون معمولا این برنامه ها کتاب ها و دعاهای مختلف هستن، اصلا نیازی به سیمبین ندارن. این نکته رو هم باید در نظر بگیریم که گوشی رو برای پدرشون می خوان. چون جاوا کار کردن باهاش خیلی راحت تره من جاوا رو پیشنهاد دادم.
6300 ...........................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)