جون مادرتون هر کی این برنامه رو داره ما رو در جریان بذاره
جون مادرتون هر کی این برنامه رو داره ما رو در جریان بذاره
babatesh pool ham midam
سلام
خواهشا فنگلیش تایپ نکنید و فارسی درخواست های خودتون رو عنوان کنید
دوست عزیز شما این نرم افزاری رو که میخواین منظورتون اینه که مجانی براتون شارژ کنه؟
اگه منظورتون اینه باید بگم اگه جایی چنین چیزی رو شنیدید و کسی بهتون همچین حرفی زده اصلا باور نکنید اگه اینطوری بود که مخابرات باید جمع مکرد و میرفت
موفق باشید![]()
نه اقا نرم افزاری که بتونه خریذ شارژ رو خودکار انجام بده
خرید شارژ خودکار نداریم که شما باید به سایت همراه اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بری و بعد اونجا اقدام به تهیه شارژ کنی
به نرم افزارهای تو این زمینه اصلا اطمینان نکن مگه اینکه از طریق خود سایت همراه اول ارائه بشه
اونطوری که من خودم دارم میگیرم ولی جدیدا نرم افزاری واسه این کار طراحی شده و دارن شارژ میگیرن که قیمت بازار رو هم بد جوریییییی شکوندن )-:
والا من یکی از این موضوع بی اطلاع هستم حالا شاید سایر دوستان اطلاع داشته باشن تو این زمینه و کمک میکنند حتما
ولی دیگه نمیتونن زیر قیمت خود همراه اول ارائه بدن که چون خودشون هم باید از ارتباطات سیار شارژ ها رو دریافت کنند
شما که اطلاع داری شارژ های 10 هزار تومان رو چند میشه با این نرم افزاری که میگی جور کرد؟
ولی این روش یکم مشکوکه حواستون رو جمع کنید دچار اشتباه نشید
با سلام
عزیز فکر کنم برنامه ای باشه که مدل ایرانسل و همراه اول رندوم کنه از این جور برنامه تو دست و بالتون دارین؟
اقا این نرم افزاری که من میگم که اینطوری نیست که ارزونتر یا گرونتر شارژ بده مثله یه روباته که اطلاعات کارتت رو میدی واست شارژ میخره 10 تومانی همراه اول هم رو سایت 9800 هستش تو سایتتون یه نفر هست که این برنامه رو داره که اسمش rahim206 هست
آقا من خودم تو این خط هستم . امکان نداره که چنین برنامه ای باشه چون اگر در صفحه دوم سایت MCI ببینی باید از روی عکس کد امنیتی وارد بشه و کدوم نرم افزار این کارو میتونه انجام بده . اگر بصورت تکست بود باز یه چیزی .
تنها راهش حوصله و سرعت عمل در تایپه . من خودم روزی 250 تا در میارم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)