سلام خدمت دوستان من نمی دونم چطور بلو پرینت رو بیارم تو مکس
سلام خدمت دوستان من نمی دونم چطور بلو پرینت رو بیارم تو مکس
سلام عزیز
خب 2 روش کلی داره
1 با استفاده از زمینه نماها
2. با استفاده از یکی از اجسام باکس یا پلن که توی این روش با پلن بهتره
اما اگه نظر منو میخوای من خودم بیشتر با زمینه نما ها کار میکنم اینجوری راحتتر و دقیقتره
روش استفادشم به این شکله که خب اول باید که بلوپرینتت یه تیکست با یه برنامه مثل فتوشاپ اونو جدا کنی و سیو کنی
بعد وارد مکس بشی و کلید ترکیبی alt + b رو در هر نما بزنی یه پنجره باز میشه که از اونجا گزینه فایل رو میزنی و بد عکس ها ی
که سیو کردی رو وارد میکنی
و اما به روش پلن تو این روش باید با دقت پلن ها رو میزون کنی وگرنه توی کار با مشکل برخورد میکنی
به این عکس نگاه کن بهتر متوجه میشی
اگه باز متوجه نشدی بگو تا با عکس توضیح بدم
موفق باشی
من از دو روش تونستم وارد کنم بلو پرینتها رو
یکیش اینکه به واسطه ایجاد یک باکس و سپس متریال دهی به ان
دوم به صورت ترکیب کلید های که زحمت کشیدید گفتید
من یک مشکل دیگر دارم برای شروع کار می خوام مراحل بعد از وارد کردن بلو پرینت رو عنوان کنید
مثلا در فایل اموزشی که دارم وقتی که بلوپرینت را از روش متریال دهی وارد کردم باید یک صفحه روش بزنم و با استفاده از کلید راست با استفاده از نقطه ها کار رو اغاز کنم ولی مشکلم همین قسمت هست از زمان شروع ساخت صفحه تا به نقطه ممنون میشم در این مورد راهنمایی بفرمایید
سلام مجدد
دوست عزیز متوجه نشدم منظورتو ...اول از همه شما بفرماید با بلوپرینتی که دارید ،میخواید چه بسازید یعنی نگفتید که شروع به
ساخت چه چیزی هستید بعد اگر امکان داره یه عکسی چیزی بذارید تا من یا دوستان بهتر بتونیم راهنماییت کنیم حالا من نمی دونم
منظور از نقطه ها .... ورتکس ها هستند ؟ بعد من نمی دونم شما تو چه مرحله ای هستید آیا دارید پروژه ای رو میسازید یا مشکل
اصلی بلوپرینت هست ... یکم واضح تر و اگر امکان داره عکسی بذارید تا بهتر راهنماییتون کنم
موفق باشید
خوب دوست من من تازه شروع کردم و می خوام با استفاده از بلوپرینت ماشین مدل درست کنم و شروع به ساخت کنم مشکل من هم بعد از وارد کرد بلوپرینت ادامه کار هست که زمانی که شما بر روی بلوپرینتت راست کلیک کرده و برای مدل سازی میرید در فایل بهتر توضیح داده شده است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسیار خب اول از همه باید بگم شما اگه دارید همین ماشین audi R8 رو میسازید برای شروع چندان توصیه نمشه
این ماشین یعنی audi R8 یه مقدار سخته و درست کردنش چندان کار ساده ای برای شما که تازه شروع میکنید اونم
از روی آموزش pdf چندان کار جالبی نیست یعنی زده میشد وسط کار چون معمولا آموزش های بصورت pdf توضیح
کامل ندادن و بعد وسط کار گیر میکنید و زده میشد
اما در رابطه با مشکل شما ... اینطور که معلومه شما از صفر شروع کردید درسته؟ آفرین به تلاشتون برای رسیدن به سطح مناسب
ببینید اگه الان بخوام همینطوری توضیح بدم باید با عکس باشه چون شما الان خیلی چیزا رو نمیدونید و توضیح دادن بدون عکس سخته
ولی اگه از من میشنوی اول یه آموزش مقدماتی برای خودت را بنداز من و دوستان هم سیع میکنیم تا جایی که لازمه کمکت کنیم
اینطوری که شما یدفه بیاید شروع به ساخت ماشین کنید مثل این میمونه که شما شنا بلد نیستید پریدید تو دریا خب اینجوری خودتون
از برنامه خسته میشید چون برای ریز ریز ترین جاهای ساخت ماشین براتون سوال پیش میاد بعد نمی دونید چکار کنید
ولی اگه می خواید بقول گفتنی کیلوییی یاد بگیرید که چشم من یا دوستان بهت میگیم چطور ماشین بساز
موفق باشی
خوب من نمی دونم از کجا شروع کنم حداقل بگید برای استارت زدن باید چکار کنم چی درست کنم
من تا حدی با اون قسمت کار کردم ولی نتونستم کاری درست از پیش ببرم
سلام
خب ببین بیشتر دوستان اول با یه آموزش یا یه کتاب یا هر چیزی دیگه ای مثل سی دی های آموزشی شروع به کار می کنن اونا بهتر
توضیح دادن که از چی شروع کنی الان من بهت بگم برو از مدل زدن شروع کن بعد برو مثلا یه کوزه بساز امکان داره بیش از 10 سوال برات
پیش بیاد ولی وقتی خودت از روی کتاب یا سی دی آموزش ها رو نگاه کنی دیگه دست میاد چیزای مقدماتی رو چطوری درست کنی
متریال دهی کنی حرکت بهشون بدی بعد وقتی مسلط شدی بیا هر سوالی واسط پیش اومد از من و دوستان سوال کن تا جواب بدیم
ولی اینجوری فقط یکی باید بشینه و تمام سوال های ریز و درشت شما رو جواب بده ناگفته نماند اگه به من و دوستان باشه به تک تک
سوالات جواب میدیم ولی خب بهترین کار همونی که در چند خط بالا گفتم
موفق باشید
قصد خرید رو دارم و از دوستی عزیز مشاوره گرفتم و بزودی خرید رو انجام می دم
سلام عزیز
آفرین کار خوبی انجام میدی
ببین دوست من... هیچ وقت سیع نکن عجولانه تصمیم به یادگیری کنی چون اون وقت میشی مثل من
یه عمری کار کردم دیگه توی این یه عمر خودبخود ابزارها و روش ها و تجربیات رو برای خودم ساختم اینا رو میگم که عمرت مثل من
تلف نشه یعنی بیای کیلویی از هر چیزی یاد بگیری بعد آخر سر ببینی همچی بلدی ولی در کل هیچ کاری نمیتونی انجام بدی
البته اون زمانم که من شروع به کار کردم سال 1378 بود کمتر کسی دونبال مکس بود خیلی ها هم که سنشون قد نمیده
بیاد ندارن می خوام بگم ابزارها و امکاناتش مکس انقدر کم بود که نمیدونستی چکار بکنی اصلا کتابی نبود یا اگه بود ما ندیده بودیم
اما الان دیگه اینجوری نیست سایت ها و مقالات و آموزش های خوبی توی بازار هست بگیر انشالا که موفق میشی
انشالا بعد از مسابقه شماره 8
سیع میکنم توی قسمت تمرینات و مباحث آموزشی یه تاپیک بزنم و آموزش های مقدماتی خوبی بذارم برای دوستانی که تازه شروع
به کار می کنن
موفق و سربلند باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)