سلام به تمام امدادگران بخش اورژانس فروم P30World :
دوستان من چند وقتی است که گرفتار یک ویروسی شدم. البته کار خاصی انجام نمیده و الان بعد 3 ماه هیچ مشکلی ندارم(یکبار با system restore این مشکل حل شد ولی دوباره برگشته.). این ویروس که ابتدا فکر میکردم کاظم غیض هست(کسپر اینطور شخیص داده بود) ولی انگار کلا علائم اش با اون متفاوت هست.
وقتی فلش مموری(فلش و مموی موبایل) رو با Usb به کامپیوتر میزنم و بدون دابل کلیک واردش میشوم. میبینم که از کلیه پوشه های فلش یا مموری موبایل ام یک پوشه همنام درست کرده که پسوندشان exe است و حجم کلیه پوشه ها هم 1.44 Mb است.و پوشه های اصلی رو پنهان کرده .اگه هم فلش خالی باشه سه تا فایل با همون مشخصات به صورت شکل زیر درست میکنه.
کلیه بخشهای اورژانس که در پست اول زدید رو خوندم و انجام دادم (مثل چک کردن درایوها با hide extensions for known file type و hide protected operating system files[Recommmended) هیچ پوشه ای مشکوک در درایو هام و حتی system32 نبود.
آنتی ویروس هم که کسپر اینترنت سکیریتی بود عوض کردم و Nod32 گرفتم چون سرعت ها این چند وقت خیلی کم بوده هربار که کانتکت میشدم کامل آپدیت نشده .
شک کردم که کسپر تشخیص داده بود کاظم قیضه با MSHKillKazmegheyz هم چک کردم چیزی نشون نداد.
راستی آفلاین میشه Nod32 رو آپدیت کرد،که چک کنم؟؟!! قبل از Nod32 هم یکبار با کومودو کل درایوها رو چک کردم چیزی پیدا نکرد.
حالا موندم این چه ویروسی ه، بچه ها میگن چون اجراش نکردم هنوز کامل نصب نشده.
الان یعنی کل کامپیوترم ویروسیه؟؟!! چی کارکنم؟؟؟![]()