تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: خرید سیستم کامل

داره خودمونی میشه rezariza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض خرید سیستم کامل

لطفا مشخصات قطعات لازم برای یک سیستم کامل( با مانیتور و اسپیکر ) با محدوده قیمت 450 الی 500 تومن (قیمت های روز تهران) رو معرفی کنید ترجیحا با سی پی یوی اینتل.ضمنا بیشتر برای بازی هستش گرافیکش قوی باشه.
    با تشکر از اساتید این بخش.
    Last edited by rezariza; 28-06-2009 at 12:21.

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چیزه خوبی نمیشه برای بازی باید بودجه رو ببری بالاتر !

3. این کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

لطفا مشخصات قطعات لازم برای یک سیستم کامل( با مانیتور و اسپیکر ) با محدوده قیمت 450 الی 500 تومن (قیمت های روز تهران) رو معرفی کنید ترجیحا با سی پی یوی اینتل.ضمنا بیشتر برای بازی هستش گرافیکش قوی باشه.
    با تشکر از اساتید این بخش.
    مونیتور 65 تومن CRT ببند!
    35 تومن کیبرد و موس :
    400 تومن :
    Main:ECS-G31 48T
    Ram:2x2GB Patriot 43T
    VGA:Biostar HD4670 512MB 85T
    PSU:Green 380W 29T
    CPU:Intel E5200 65T
    Case:Green Magnum
    HDD:250GB Samsung 16MB 45T
    DVD Rw : Liteon 22X Sata 30T
    موفق باشید.

5. این کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

همین که آرمان گفت خوبه زیاد نمی تونی ازش انتظار داشته باشی متوسط+ هست یا مثلا هارد رو 160 و مدل ارزون و رم رو دو گیگ بگیری که یه 9600GTیا بالاترش بشه گرفت پردازنده رو تا 3.2 اور کن حالشو ببر باید برای بهتر از این بودجه رو زیاد کنی

7. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

نه دیگه برادر کیا.
    اگر بخواد 9600GT/4830 ....بگیره خداقل یک PSU حدودا 480W میخواد که سوکت6Pin داشته باشه برای تغدیه گرافیک که دیگه هزینه سر به فلک میکشه.!

9. این کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اگر بخواد 9600GT/4830 ....بگیره خداقل یک PSU حدودا 480W میخواد که سوکت6Pin داشته باشه برای تغدیه گرافیک که دیگه هزینه سر به فلک میکشه.!
    برادر رم دو گیگ میگیره 20 تومن رو میزاره 9600 میگیره هارد رو هم 160 کیس و رایتر هم ارزونتر راحت یه گرین 480 می تونه بخره دیگه!!البته چون گفت برای بازی و گرافیک قوی !

11. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با تشکر از همه دوستان
    اگه AMD بهتره سیستم با AMD هم لطفا پیشنهاد بدین (من آدم یه دنده ای نیستم !!)
    این سیستم که برادر کیا (اگه اسمشون اینه ) پیشنهاد کرد به نظر من خوبه (من خیلی وقته کامپیوترم رو آپگرید نکردم ولی از اینترنت یه چیزهایی در مورد این قطعات پیدا کردم) ضمنا آقای ارباب سایه ها به نظر من هارد 160 خیلی کمه رم 2 هم که زیاد خوب (مد!!) نیست . اگه این سیستم آقا کیا بازی های مهم و جالب (من خودم اصلا با کامپیوتر گیم بازی نمیکنم این سیستم رو هم برای خواهرزاده هام میخوام بگیرم ) رو باز نمیکنه من همون 9600 GT رو ببندم؟؟؟؟؟ تو اینترنت خیلی در مورد این 9600 GT تعریف میکنن. فقط لطفا به من بگید این سیستم آقا کیا میتونه چند در صد بازی های بازار رو رو ساپورت کنه؟؟ ضمنا اگه من بخوام LCD بذارم چقدر هزینه تفاوت میکنه؟
    با تشکر از اساتید این بخش
    Last edited by rezariza; 29-06-2009 at 09:43.

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

LCD بخوایید ببندید که اصلا سیستم جالبی برای Gaming نمیشه!
    گه AMD بهتره سیستم با AMD هم لطفا پیشنهاد بدین (من آدم یه دنده ای نیستم !!)
    نه AMD تو این رده به درد شما نمیخوره.
    با تشکر از همه دوستان
    این سیستم که برادر کیا (اگه اسمشون اینه ) پیشنهاد کرد به نظر من خوبه (من خیلی وقته کامپیوترم رو آپگرید نکردم ولی از اینترنت یه چیزهایی در مورد این قطعات پیدا کردم) ضمنا آقای ارباب سایه ها به نظر من هارد 160 خیلی کمه رم 2 هم که زیاد خوب (مد!!) نیست . اگه این سیستم آقا کیا بازی های مهم و جالب (من خودم اصلا با کامپیوتر گیم بازی نمیکنم این سیستم رو هم برای خواهرزاده هام میخوام بگیرم ) رو باز نمیکنه من همون 9600 GT رو ببندم؟؟؟؟؟ تو اینترنت خیلی در مورد این 9600 GT تعریف میکنن. فقط لطفا به من بگید این سیستم آقا کیا میتونه چند در صد بازی های بازار رو رو ساپورت کنه؟؟ ضمنا اگه من بخوام LCD بذارم چقدر هزینه تفاوت میکنه؟
    خوب اگر اینحوریه پس همون HDD بالاتر و همون گرافیک HD4670 با برند Biostar بهترین راهه.
    البته این کارت رو هم دسته کم نگیرید!

14. این کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با تشکر از همه دوستان
    با تشکر از اساتید این بخش
    amd رو تو این رنج فراموش کن!

lcd رو با این بودجه فراموش کن.تفاوت قیمت بستگی داره چند اینچ و چه مدلی بخوای؟

برادرشو رو اینا میگن کیانوش هستم!اگه 160 کمه و دو گیگ همچنین بهترینش همونیه که آرمان گفت دو تا دو گیگ و 4670+250 گیگ ولی هارد و رم رو برادر بعدا با یه هزینه مختصر میشه ارتقا داد ولی اختلاف 4670 و 9600 مخصوصا برای بازی و اور پذیری چشمگیره.همه بازی ها رو راحت ساپورت می کنه البته با تنظیمات مدیوم+ چه رزولوشنی؟

خواهش

16. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

[quote=D3vil_hsa2w;3907967]LCD بخوایید ببندید که اصلا سیستم جالبی برای Gaming نمیشه!

شوخی می کنی؟؟ مگه کاتدی ها تصاویر HD رو ساپورت میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟
    حتما باید LCD باشه کاتدی رو بچه ها نمی پسندند !!!

من هارد 160 و رم 2 رو برمی دارم گرافیک هم همون 4670 رو برمی دارم ولی لطفا یه LCD به من پیشنهاد بدین که با این مشخصات کیس از 500 تومن تجاوز نکنه !! (با اسپیکر)
    اگه رم 2 بردارم با ویستا وبرنامه های که تحتش اجرا میشه مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟؟
    با تشکر
    Last edited by rezariza; 30-06-2009 at 09:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •