امروز ييهو dvd-rw و cd-rom من غيب شدن.
تو my computer نيستن. تو Device manager هستن ولي ميگه نصب نشدن!
تا همين 2 ساعت پيش درست بودا ولي يهو.
خواهشن كمك بنماييد
امروز ييهو dvd-rw و cd-rom من غيب شدن.
تو my computer نيستن. تو Device manager هستن ولي ميگه نصب نشدن!
تا همين 2 ساعت پيش درست بودا ولي يهو.
خواهشن كمك بنماييد
Last edited by hamidras; 27-06-2009 at 23:53.
كجايند مردان بي ادعا؟:دي
همینجایند!:بهمن
برادر تو صفحه بایوس میشناسه؟کابل دیتا و برقش رو چک کن بعدش جای دیتاش روی مین رو عوض کن چراغش روشن میشه؟بیرون میاد؟از اد ریموو هاردور هم یه تست بکن
همه چيو امتحان كردم. سالم سالمه. ولي تو ويندوز نميشناسش.برادر تو صفحه بایوس میشناسه؟کابل دیتا و برقش رو چک کن بعدش جای دیتاش روی مین رو عوض کن چراغش روشن میشه؟بیرون میاد؟از اد ریموو هاردور هم یه تست بکن
از اد ريمو و هم 300 بار تست كردم نشد.
خب میگی تو دیوایس منجر علامت زرد داره؟آنیستالش کن بعد سیستم رو ریست کن اگه نه برو سایت سازنده یا بسرچ فریم ورش رو دان کن البته زیاد توصیه نمی کنم!گارانتی داره؟همه چيو امتحان كردم. سالم سالمه. ولي تو ويندوز نميشناسش.
از اد ريمو و هم 300 بار تست كردم نشد.
نشد!آنیستالش کن بعد سیستم رو ریست کن
دارماگه نه برو سایت سازنده یا بسرچ فریم ورش رو دان کن البته زیاد توصیه نمی کنم!نشد!آنیستالش کن بعد سیستم رو ریست کن
دارم واسه dvd دان ميكنمdvd dru-830 sonyاگه نه برو سایت سازنده یا بسرچ فریم ورش رو دان کن البته زیاد توصیه نمی کنم!
ولي واسه cd-rom پيدا نشد!asus crw-5232
خيلي وقته تموم شده!گارانتی داره؟
كار ويروسي چيزي نيست؟
نترس عزیزم ! منم همچین مشکلی برام پیش اومده ! فقط بهت اطمینان میدم که هیچ کدومشون نسوختند ، من تونستم با تعویض ویندوز دوباره بیارمشون
من راستش با انتی ویروس هم همون موقع چکش کردم ویروسی پیدا نکرد ولی اگر کار ویروس هم باشه و شما ویروس رو پاکش کنی چون ویروس اثرش رو گذاشته باید ویندوزت رو عوض کنی
تاثيري نداشت(اصلن نصب نشد!!)اگه نه برو سایت سازنده یا بسرچ فریم ورش رو دان کن البته زیاد توصیه نمی کنم!
اينو كه خودم متوجه شدم! cd ويندوزو موقع بوت ميخونه.فقط بهت اطمینان میدم که هیچ کدومشون نسوختند
من 1.5 سال از آخرين ويندوز ريختنم ميگذره:دي ميخواستم از فايلا يه بك آپ بگيرم بعد وينروزو عوض كنم و بعضي قطعاتو ارتقا بدم.از شانس نحسمون اول بسم ا... به فلاكت افتاديم!!!من تونستم با تعویض ویندوز دوباره بیارمشون
نصب نشد چرا؟تاثيري نداشت(اصلن نصب نشد!!)
اوه پس اوضاع ویندوزت زیاد نباید جالب باشه!اگه بوت می خونه که سالمه و از ویندوزت هست عزیز ! برای اطمینان می تونی روی یه سیستم دیگه چک کنی گفتی جای کابلشو عوض کردی؟من 1.5 سال از آخرين ويندوز ريختنم ميگذره:دي ميخواستم از فايلا يه بك آپ بگيرم بعد وينروزو عوض كنم و بعضي قطعاتو ارتقا بدم.از شانس نحسمون اول بسم ا... به فلاكت افتاديم!!!
نه خوب كار ميكنه فقط هاردم پره! كيسو 1.5 ساله باز نكردم:دي اصلن انگولك نكردم.اوه پس اوضاع ویندوزت زیاد نباید جالب باشه!اگه بوت می خونه که سالمه و از ویندوزت هست عزیز ! برای اطمینان می تونی روی یه سیستم دیگه چک کنی گفتی جای کابلشو عوض کردی؟
ميگفت درايوتو مشخص كن منم كه اصلن درايوي ندارم كه مشخص كنم!نصب نشد چرا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)