تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 32

نام تاپيک: help فارسی 3ds max

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض help فارسی 3ds max

سلام دوستان
    بهترین آموزش 3ds max آموزش های زبان اصلی و help کامل خودشه که با نرم افزار نصب میشه
    من زبان انگلیسیم در حدی هست که کارم رو را بندازه و یه چیزای دست و پا شکسته بتونم برای خودم معنی کنم
    شرکت autodesk هم هیچ وقت نمیاد help فارسی به نرم افزارش اضافه کنه ( به دلیل تحریم ) فکر میکنم وقتش رسیده چندتا از دوستان یه فکری برای فارسی کردن help 3ds max کنن
    شاید یکم خنددار بنظر بیاد چون کار یکی دو نفر نیست کار باید گروهی استارت بخوره اگه دوستان جمع بشن یه فکر اساسی برای این مشکل کنن و این کار کنن شک نکنید که انقلابی میشه تو دنیای سه بعدی !!!
    من خودم 5 سال پیش تازه کامپیوتر گرفته بودم یه بار 3ds max 6.0 نصب کردم فقط تونستم ریجسترش کنم و بیارمش بالا حتی یک box هم نمیتونسم تو محیط مکس درست کنم یکم تو هلپش گشتم دیدم چیزی سر در نمیارم
    رفتم تو کنترل پنل کلکش رو کندم
    ولی حالا 1 ساله که با مکس کار میکنم غصه عمر گذشته و عمر رفته رو میخورم که چرا کسی نبود راهنماییم کنه
    فقط باید غصه وقت رفته بخورم چون اگه ادامه میدادم الان میتونستم اسم خودم رو 3ds max بزارم
    ولی اگه این کار که خیلی هم سخته اگه عملی بشه کسانی که در آینده به گرافیک و انیمیشن علاقه مند میشن نزاریم به همچین مشکلاتی بر بخورن
    تا حالا از خودمون پرسیدیم چرا ایران تو انیمیشن سازی پیشرفت آنچنانی نمیکنه ؟
    با این همه نرم افزار های پیشرفته که مجانیش ( کرک شده ) هم در اختیارمونه ولی باز ...
    بیایید انقلابی کنیم ...
    به امید روزی که ایران و ایرانیان ...

2. 7 کاربر از mehdi2008ooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Tamirat.laptop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تعمیرات لپ تاپ

پيش فرض

با سلام

عرضم به حضور خدمت جناب عالی دوست عزیز و محترم و پرتلاش و کوشش برای رسیدن به اهداف بلند

ببین عزیز از این بحث ها و نقل ها زیاد شده و همه ما هم میدونم که این کار خیلی خوبه و بقول شما انقلابی در ایران میشه درست

ولی عزیز قضاوت رو میذارم واسه خودت شما فرض کن حالا همچین تصمیمی رو هم بچه ها گرفتن خب بعد چی میشه اون بچه های

که می خوان بیان یه گروه رو تشکل بدن نیاز به همایت مالی دارن تازه با دست پا شکستگی هم نمیشه ترجمه کرد باید دقیق و

تخصصی باشه و درضمن هلپ مکس یه راهنماست برای اینکه شما بدونید با هر یکی از ابزار ها و … چه کاری رو میتونید انجام بدیدو

اونم در حد یه مثال دیگه اون بسته به خوده شما داره که به چه شکل کار کنید من الان سال هاست که اصلا به هلپ سری نزدم چون

در مقطع اول نیازی بهش ندارم و درمقطع دوم روشهام با روش های هلپ کاملا فرق داره می خوام بگم شما هم وقتی از هلپ کمک

گرفتی تا یه جایی جواب میده دیگه باید خودت برای خودت قانون بسازی… اصلا کسی تو زمینه گرافیک پیشرفت میکنه که کپی پست

نکنه و فقط خودش ، خودشو بکشه بالا… مثال دیگه راکتور ها ، در هلپ شما نگاه کن ببین چه یاد داده توابزارهای راکتور بعد برو تو وب

دونبال ریکتور بگرد ببین چه طرح های میبینی

خودم سرم درد گرفت چقدر حرف زدم

در نهایت بگم یه کار بی فایدست

تو همین انجمن از هر کسی 4 تا چیز یاد بگیری کلی تجربه میشه

که 100 سال هلپ مکس یاد نمیده

موفق باشی

4. 9 کاربر از Tamirat.laptop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    من چون تازه وارد این مبحث ها شدم یخورده کلی گویی میکنم حتما همینی که شما میگید درسته
    ولی اگر هلپ فارسی وجود داشت تو پیشرفت مکس ( برای ایرانیان ) خیلی موثر واقع میشد
    مشکل نیست تاپیک خوبی نزدم

6. 3 کاربر از mehdi2008ooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mehdi0936's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    یک جای ایران

پيش فرض

من حاضرم کمک کنم من زبانم عالیه

8. 3 کاربر از Mehdi0936 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

slm
    help farsi 3dmaxo dostan age dran ma ra age dar jaryan bezaran mamnon misham
    mail bande [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    age off ya mail konin mamnon misham

آخر فروم باز N O V A L I S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

slm
    help farsi 3dmaxo dostan age dran ma ra age dar jaryan bezaran mamnon misham
    mail bande [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    age off ya mail konin mamnon misham
    حالا که این تاپیک اومده بالا،
    اول خطاب به شما دوست عزیز:
    حتی المقدور سعی کنید فارسی تایپ کنید. اینجور زودتر جواب می گیرید. جواب شما هم اینه که بعید می دونم هلپ قابل استناد و درستی تا به حال ترجمه شده باشه.. به نظرم همون ترجمه های نیم بند کتاب های آموزش 3ds max که تا به حال چاپ شده برای شروع خوبه، ولی آروم آروم با پیشرفتی که کاربر می کنه به دریافت هایی که مترجم از متن اصلی داشته می خنده!
    من تو نرم افزارهای دیگه یکی دو مورد ترجمه ی خوب دیدم ولی تو مکس ندیدم.. تو اون ترجمه های موفق هم نویسنده کسی بوده که اولا زبان خیلی خوبی داشته و مهمتر رو اون برنامه تسلط بالائی داشته..

در هر حال به نظرم تو این تاپیک میشه روی موضوعات خاصی تمرکز کرد و
    هر کس در ترجمه ی Help یا Tutorial با ابهامی روبرو شد اونو مطرح کنه تا
    هم به جوابش برسه و هم یه بحث فنی رو باز کرده باشه..

من هم این اعتقاد رو دارم که Help مکس بهترین منبع یادگیریه این برنامه است، ولی ترجمه ی اون رو باید به کسی سپرد که سالها با این برنامه کار کرده..

11. 3 کاربر از N O V A L I S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 3d-meysam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام به بروبچ گل پی سی
    میبینم که دارید در مورد فارسی سازی هلپ صحبت می کنید. اما باید بگم که انجام ندید چون هومن اول کار پشیمون میشید. من این راه رو چند سال پیش طی کردم، یعنی خیلی همت کردم و تا نصف تمرینات هلپ مکس پیش رفتم که در خدمت بروبچ گذاشتم. ولی پشیمون شدم. چون وقت و حوسله زیادی میخواست. دو تا آموزش آدم ببینه بهتره تا کل هلپ رو ترجمه کنه. من با آموزش خیلی از گزینه های مکس رو یاد گرفتم که اون موقع خودم دنبالشون بودم و از روی هلپ میخوندم متوجه نشدم. فقط تو عمل میشه یاد گرفت. البته نمیگم کاری خوبی نیست ترجمه، ولی به زحمتش زیاده. یه مقداری که پیش رفتید خسته میشید. البته من چون تجربه این کار رو داشتم خواستم یه نظری بدم

13. 3 کاربر از 3d-meysam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    کرج - ایران

پيش فرض help فارسی

سلام
    اولا از دوستی که این بحث را مطرح کرده تشکرمی کنیم و تصور می کنم که نشانگر نگاه عمیق ایشان به مسئله آموزش و بخصوص آموزش درست وکامل نرم افزار های رایانه ای باشد.
    بااینکه هرنرم افزاری را می شود با چند جلسه آموزش خصوصی یا با حضوردرکلاس های مربوطه یادگرفت، ولی باید توجه داشت که دراین مراحل همه مبانی و اصول حاکم بر برنامه مطرح نمی شودو اطلاعاتی که به این روش حاصل می گردد، صرفابه عنوان نقطه شروع و آشنایی اولیه برای ایجاد ارتباط با نرم افزار می تواند موثر باشد. درست مثل هرکارو تخصص دیگر.
    یک پزشک یا مهندس، به محض اتمام دوره دانشگاهی نمی توانندتوانایی های کامل و کافی برای طبابت یا ارائه یک طرح مهندسی و علمی را داشته باشندوتازه بعداز اتمام این مراحل است که باید با مطالعه و تحقیق و فعالیت عملی به درجات موردنظر برسند.
    فایل های help نرم افزارها کامل ترین مرجع برای آشنایی با تمام توانمندی هاو امکانات آن نرم افزار هستند و قطعا هیچ مرجع دیگری نمی تواند جای آنرا بگیرد، چون سازنده نرم افزار موظف است تمام اطلاعات مربوط به عملکرد نرم افزاررادراین فایل ها مطرح کرده و تاآنجا که امکان دارد، راهنمایی های موردنیازرا ارائه کند. هرکتابی هم که بصورت آزاد توسط اشخاص دیگر درمورد نرم افزارنوشته می شود، درواقع بیان همین مطالب در قالب های مختلف است. به اضافه اینکه این فایل ها صرف نظراز به همراه داشتن تمام مطالب مورد نیاز، دارای ساختار سازماندهی شده و قابل مدیریت هستند که یافتن جواب مورد نظر درمورد هرمطلبی را بسیار سریع و راحت می کنند.
    واما پاسخ این دوست عزیر و دوستانی که علاقمندبه موضوع هستند:
    خوشحالم به اطلاع شما برسانم که این توصیه یا به عبارتی آرزوی شماجامع عمل پوشیده و کاری که 5 سال پیش با همین هدف، یعنی ترجمه کامل فایل Help فارسی 3dsmax شروع شده بود، به مراحل پایانی خود می رسد و انشاالله دراوایل سال 90 یعنی چندماه دیگر دراختیار علاقمندان و کاربران این نرم افزار قرارخواهد گرفت. درحال حاضر فایل های Help بخش آموزش( tutorial) نسخه های 3dsmax8 تا 3dsmax2011 آماده شده اند. همچنین فایل های Help مرجع اصلی نسخه های 3dsmax8 تا 3dsmax2009 هم آماده هستند و فعلانسخه های 2010 و 2011 مقداری کاردارندکه به احتمال زیاد درتاریخی که عرض کردم آماده می شوند. پس چند ماه صبر کنید.
    این فایل ها دقیقا به شکل همان فایل help اصلی تهیه شده اند و به راحتی می توانندجایگزین فایل انگلیسی شده و همراه نرم افزار کارکنند.
    برای اینکه متوجه حجم کار هم بشوید، عرض می کنم که اگر مطالب ترجمه شده را بصورت کتاب های موجود صفحه بندی کرده و چاپ کنیم،حدود 10000 صفحه خواهد شد. یعنی 20 جلد کتاب 500 صفحه ای!! وبدون دلیل نیست که ترجمه این فایل ها از 5 سال پیش یعنی با نسخه 3dsam8 شروع شده و با نسخه 2011 به انتها می رسد. البته تمام ترجمه توسط یک نفر انجام شده و این هم می تواند دلیلی برای طولانی شدن کار باشد.
    خوب امیدوارم بااین خبر خیال شما و دوستان علاقمند و هنرمند دیگرم راحت شده باشد.
    فعلا تاارائه جزئیات بیشتر وخبرهای جدیدتر، بدرود.

15. 7 کاربر از aagah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 3d-meysam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خوب خوشحالم که بالاخره یکی تلسم رو شکوند میشه حالا یه دمویی از کارشو ببینیم؟

17. 4 کاربر از 3d-meysam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam 3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

حوصله شما بیشتر قابل تحسینه ماهم امیدواریم که موفق بشین و تلاشتون نتیجه بگیره . بالا خره بعد از سال ها یه کار اصولی و پایه ای برای زبان فارسی انجام شد البته اساتید باید روش نظر بدن.

19. 2 کاربر از meysam 3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •