سلام دوستان
بهترین آموزش 3ds max آموزش های زبان اصلی و help کامل خودشه که با نرم افزار نصب میشه
من زبان انگلیسیم در حدی هست که کارم رو را بندازه و یه چیزای دست و پا شکسته بتونم برای خودم معنی کنم
شرکت autodesk هم هیچ وقت نمیاد help فارسی به نرم افزارش اضافه کنه ( به دلیل تحریم ) فکر میکنم وقتش رسیده چندتا از دوستان یه فکری برای فارسی کردن help 3ds max کنن
شاید یکم خنددار بنظر بیاد چون کار یکی دو نفر نیست کار باید گروهی استارت بخوره اگه دوستان جمع بشن یه فکر اساسی برای این مشکل کنن و این کار کنن شک نکنید که انقلابی میشه تو دنیای سه بعدی !!!
من خودم 5 سال پیش تازه کامپیوتر گرفته بودم یه بار 3ds max 6.0 نصب کردم فقط تونستم ریجسترش کنم و بیارمش بالا حتی یک box هم نمیتونسم تو محیط مکس درست کنم یکم تو هلپش گشتم دیدم چیزی سر در نمیارم
رفتم تو کنترل پنل کلکش رو کندم
ولی حالا 1 ساله که با مکس کار میکنم غصه عمر گذشته و عمر رفته رو میخورم که چرا کسی نبود راهنماییم کنه
فقط باید غصه وقت رفته بخورم چون اگه ادامه میدادم الان میتونستم اسم خودم رو 3ds max بزارم
ولی اگه این کار که خیلی هم سخته اگه عملی بشه کسانی که در آینده به گرافیک و انیمیشن علاقه مند میشن نزاریم به همچین مشکلاتی بر بخورن
تا حالا از خودمون پرسیدیم چرا ایران تو انیمیشن سازی پیشرفت آنچنانی نمیکنه ؟
با این همه نرم افزار های پیشرفته که مجانیش ( کرک شده ) هم در اختیارمونه ولی باز ...
بیایید انقلابی کنیم ...
به امید روزی که ایران و ایرانیان ...