من cs4 extended دانلود کردم و نصب کردم اما حالا متوجه شدم که در نسخه me میشه مستقیما فارسی نوشت ، راهی داره که با دانلود یک سری فایل کم حجم یا .... تبدیل به me بشه که بتونم فارسی نویسی کنم ؟
من cs4 extended دانلود کردم و نصب کردم اما حالا متوجه شدم که در نسخه me میشه مستقیما فارسی نوشت ، راهی داره که با دانلود یک سری فایل کم حجم یا .... تبدیل به me بشه که بتونم فارسی نویسی کنم ؟
سلامم..نه عزیز دل مثل اینه که بخوای ویندوز XP Home Edition را به XP Professional تبدیل کنی که نشدنیه..
راهش اینه یدونه هزاری تانخورده از جیبت دربیاری یه CD نسخه ی Middle Eastern را تهیه کنی.. قیمتش خارج از ایران بالای یک و نیم میلیون تومنه و فرنگیها توی خواب شبشون آرزو میکنن این را داشته باشن.. لینک دانلودش هم که همه جا هستش![]()
ok مرسی ، مجبورم دوباره دانلود کنم![]()
یه راهی هستش
اونم اینکه یه PSD داشته باشی که توش فارسی نوشته شده باشه ، شما با تغییر آن نوشته میتونی هر چقدر که دلت بخواهد فارسی بنویسی
متون تایپ شده قبلی را پاک کن و متن خود را به زبان فارسی تایپ کن . تنها دقت کنید که زبان ویندوز بر روی فارسی تنظیم شده باشد.
سلامم..واسه فارسی نوشتن توی فوتوشاپ معمولی روشهای مختلفی هستش..
ولی ایشون چیز دیگه ای پرسیده بود..>>تبدیل فوتوشاپ معمولی به Middle Eastern
از برنامه های فارسی نویس هم میتونی استفاده کنی!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز فتوشاپ CS4 همون طور که گفتم این قابلیت را دارد که تنها با یک فایل PSD که توش فارسی نوشته شده باشه به نسخه Middle Eastern تبدیل بشه
یه امتحانی بکنید خودتون متوجه میشید
سلامم..ببین دوست جان.. برو داخل همون فوتوشاپیت که میگی تبدیلش کردی به نسخه ی ME .. از منوی Help روی About Photoshop کلیک کن تا تصویری مثل عکس زیر بیاد و یه شات ازش بگیر بذار اینجا.. اگه مثل عکس زیر بودش اونوقت یعنی ME هستش.. به احتمال 99.99 درصد میگم اشتباه میکنی و اینی که گفتی فقط یه ترفند فارسی نویسی تووی فوتوشاپه.. نه اینکه تبدیلش کرده باشی به نسخه ی ME ..
حالا..>>>>
فوتوشاپت را پاک کن و دوباره از فایل اصلیش نصبش کن.. حالا همون مسیری که گفتم را برو و نگاه کن ببین ننوشته باشه Middle Eastern.. یه شات بگیر و save کن..
حالا همون روشی که خودت گفتی واسه تبدیل به ME را اجرا کن و دوباره به اوون مسیر برو و یه شات دیگه بگیر ببینم چطور ممکنه با وارد کردن یه PSD به نسخه ی ME تبدیل شده باشه.. هر دو شاتی که گرفتی بذار اینجا تا صحت صحبت شما را با چشممون ببینیم..
>>>>
![]()
Last edited by avecina.ir; 29-06-2009 at 00:01.
عزیز دلم منظور منم ترفند بود نه اینکه بتونیم نسخه عوض کنیم
اون دوست عزیزی که میخواست فارسی بنویسه تنها از این طریق میشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)