و اما تابع AccessPoint (اشتباه نکنین که اسم تابع با اسم شاخه درخت برابر چون این نام اختیاریه) و اما این تابع 6 تا ارگومان قبول میکنه و پارامترهای mac, name, channel, signal, noise, snr (که بازم اینا اختیاریه) رو با این ارگومانها برابر میکنه
و اما تابع parseFile که کار اصلی رو میکنه من فقط میخوام در مورد کار تابع توضیح بدم ما دوباره در اینجا یک ارایه
تعریف میکنیم که مقدار nodeValue هر شاخه فرعی اخری رو در خودش ذخیره میکنه (البته من در مورد حلقه های تکرار بحث نمیکنم چون میدونم در اینجمن زیاد در موردش بحث شده ) همونطور که میدونین هر حلقه تکرار باید یه مقدار رو از یه بازه شروع و در یه جای بهش خاتمه بده حالا ما این حلقه رو اینطور تعریف میکنیم از از مقدار a = 0 شروع و به مقدار شاخه های درخت تموش کنه (3 تا شاخه داریم) و اما در مورد
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این خط به ما میگه که درخت ما چندتا شاخه داره و در خط بعدی (b)میگه هر شاخه چندتا شاخه کوچیک داره ( همون mac, name, channel, signal, noise, snr )
کد:
خوب بعدش ما این حلقه رو 3 بار برای هر شاخه بزرگ و 6 بار برای شاخه های کوچیک انجام میدیم و مقادیر هر شاخه رو برای ارایه temp[b] ذخیره میکنیم حالا در خط بعدی با تابع AccessPoint که تعریف کردیم ارگومان های این تابع رو برای مقادیر ذخیره شده ارایه temp میذاریم که به وسیله این کد این مقادیر رو برای ارایه که در اول کار تعریف کردیم مچسبونیم
حالا کار تموم شد ما میتونیم با حلقه ای که در اخر تعریف کردیم مقدار رو برداریم و باهاش کار کنیم من در اینجا این مقادیر رو در هر textfield نشون میدم و این نمونه کار (بنا به درخواست دوستان)
اینم نمونه :
کد: