تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 46

نام تاپيک: راهنمايي پيرامون بهترين مارك دوربين ديجيتالي

داره خودمونی میشه setayesh_mj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

9 راهنمايي پيرامون بهترين مارك دوربين ديجيتالي

با سلام و آرزوي بهترينها براي تمامي شما عزيزان
    از همه دوستان آشنا به دوربينهاي ديجيتالي تقاضا دارم بهترين و معروفترين مارك دوربينهاي ديجيتالي را براي من در اين پست قرار بدهند. البته صرفه نظر از قيمت واقعا مي خواهم بدونم پر فروشترين و بهترين ماركهاي دوربين ديجيتالي كدام هستند؟ لطفا آنها را به ترتيب اولويت در اين پست قرار بدهيد.

پيشاپيش از همكاري و همراهي شما دوستان خوبم تشكر ميكنم.

شاخه گل رزي که درزمان حيات به کسي مي دهيد ، به مراتب بهتر ازيک دسته گل ارکيده اي است که روي سنگ قبر او مي گذاريد

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

2

بابا چيزه سختيه كه نخواستم؟!؟! يعني هيچ كس نيست جوابه منو بده؟

يه كلام به من بگين Sony Cybershot بهتره يا Panasonic Lumix ؟

فقط همين!!!!

شاخه گل رزي که درزمان حيات به کسي مي دهيد ، به مراتب بهتر ازيک دسته گل ارکيده اي است که روي سنگ قبر او مي گذاريد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سونی که نه..
    کانن یا لومیکس

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بهترین مارک ؟ ... یعنی منظور یه مدل خاص نیست و فقط بهترین Brand ؟ ...

این سوال خیلی کلیه ... "بهترین کمپانی ماشین سازی کدومه؟" ، "بهترین مارک موبایل چیه ؟ " ... اینا سوالهایی هستن که واقعا یه جواب قطعی ندارن ؛ چون پارامترهای دخیل در مساله واقعا زیاد هستن ... بنابراین شاید بشه گفت هیچ مارکی برنده قطعی نیست و صرفا ترجیحات ماست که یکی رو بالاتر و یکی رو پایین تر میاره ..

بهرحال اگه قرار باشه جوابی داده بشه (هرچند کلی) به نظرم باید در قالب دسته بندی های مختلف باشه ... مثلا سونی توی compact ها و ultra compact ها قوی عمل می کنه ... در مدلهای بزرگتر هم به نظرم Canon ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بستگی داره چی بخواهی وتاچه قیمتی؟
    کنن ازهمه پشتیباتیش ازلحاظ قطعه وتعمیرات بیشتره مثل نوکیا تو موبایل.
    سونی معمولا بستگی به امکاناتش قیمتش معمولابالاتراست ازبقیه است توهمه چیزازتلویزیون بگیرتالب تاب. پاناسونیک امکاناتش با توجه به قیمتش بهتره.
    من دربندرعباس زندگی می کنم اینجا اصلا پاناسونیک نمیارن چی برسه به فوجی فقط سونی و کنن! می گن خدمات ندارن !مجبورشدم کنن بخرم SX1 ISخریدم بدون گارانتی راضی هم هستم. شایدهم راست میگن مثلا اگه 2سال دیگه دوربین قطعه خواست

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

9

با سپاس و تشكر از شما عزيزان

من ساكن اصفهان هستم و اينجا هم sony و هم panasonic نمايندگي دارند، پس از اين لحاظ مشكلي نيست.من دوربيني كه عكاسان حرفه اي استفاده ميكنند و به طبع قيمتشون هم بالاست نميخواهم، دوربيني خوش دست براي عكاسي شخصي( يعني همون فشرده و كوچك يا compact). از هر كسي سوال ميكنم يه چيزي ميگه! يكي ميگه Sony عاليه Panasonic خوب نيست ، يك ديگه ميگه Panasonic بهتره Sony بده!!!!
    والا ديگه موندم؟ حالا جداي قيمت چه تفاوتي ميتونه بين اين دو مارك از لحاظ كمي و كيفي باشه كه يكي نسبت به ديگري ارجحيت داشته باشه؟ (البته در مدلهاي Compact ) مثله گوشيهاي نوكيا (البته اصل) كه نسبت به گوشيهاي مثلا سوني اريكسون اولويت بالاتري دارند.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    همون طور که دوستان گفتن سوالت خیلی کلی بود. ولی اگه قرار باشه فقط بین دوربین های کامپکت سونی و پاناسونیک مقایسه کنیم شاید بشه گفت پاناسونیک بهتره. البته باز هم بستگی به مدل داره. ممکنه یه مدل سونی از پاناسونیک بهتر باشه یا برعکس.
    هر دو برند دوربین هاشون خوبه و معتبر هستند. سونی در همه ی رده ها دوربین تولید میکنه و در ساخت سنسور تجربه ی زیادی داره. پاناسونیک هم مخصوصا تو این دو سال اخیر خیلی متحول شده و تونسته بازار دوربین های کامپکت و سوپرزوم رو به دست بگیره.
    قبلا نویز عکس های پاناسونیک خیلی زیاد بود ولی جدیدا در این زمینه از سونی و کنان جلو افتاده.
    به طور کلی به نظر من دوربین های سونی از نظر باتری و فلاش و فوکوس خوب عمل میکنند.
    و دوربین های پاناسونیک از نظر نویز و کیفیت کلی عکس (مخصوصا در حساسیت های بالا) خوب عمل میکنند و لنز بهتر و قوی تری نسبت به بقیه دارند.
    البته به طور کلی گفتم و ممکنه استثناهایی هم وجود داشته باشه.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

1

با تقدير و تشكر فراوان

خوب ، حالا سر جمع با همه اين توضيحاتي كه داديد ميشه چند تا مدل خوب هم از sony و هم از panasonic برام نام ببريد .( با حسگر بالاتر از 10 مگاپيكسل) البته بين 200 تا 300 هزار تومان باشه، براي تولد خواهرم ميخوام. هرچه زودتر منو راهنمايي كنيد ازتون ممنون ميشم

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خوب ، حالا سر جمع با همه اين توضيحاتي كه داديد ميشه چند تا مدل خوب هم از sony و هم از panasonic برام نام ببريد .( با حسگر بالاتر از 10 مگاپيكسل) البته بين 200 تا 300 هزار تومان باشه، براي تولد خواهرم ميخوام. هرچه زودتر منو راهنمايي كنيد ازتون ممنون ميشم
    به نظر بنده از همه مهمتر اينه كه شما به كدوم يكي از اين برندها علاقه داريد . عده اي هستن كه روي يه مارك خاص تعصب دارن و با اين حال باز هم سوال مي كنن و در آخر ميرن سراغ هموني كه از اول مد نظر داشتن . پيشنهاد بنده دوربين Canon SX110 . البته ميگم فقط پيشنهاد . به خاطر بالا بودن كيفيت عكس ، ماكروي عالي ، زوم مناسب 10 برابر ، فيلمبرداري خوب ، قيمت در خور توجه ، جمع و جور و شيك و ...
    اگه شما بخواي تخصصي تر بدوني اون وقت بحث فرق مي كنه .

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

پيش فرض

canon هم خوبه ، اما من بيشتر تاكيدم بين دو برنده sony و panasonic است ، براي اينكه دسترسي به

نمايندگيها و همينطور خدمات پس از فروش اين دو مارك براي من آسونتره . به همين دليله كه تاكيدم روي اين دو مارك خاصه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •