به نظر شما برای کار های زیر کدام توضیع لینوکس بهتره ؟
1- اینترنت
2- شبکه های داخلی (lan)
3- اجرای برنامه های تحت ویندوز
اگه برای هرکدام از موارد فوق بک نسخه را پیشنهاد می کنید ، بهتره که به ترتیب بنویسید
Mandriva
openSUSE
Fedora
Parsix
Sharif Linux
به نظر شما برای کار های زیر کدام توضیع لینوکس بهتره ؟
1- اینترنت
2- شبکه های داخلی (lan)
3- اجرای برنامه های تحت ویندوز
اگه برای هرکدام از موارد فوق بک نسخه را پیشنهاد می کنید ، بهتره که به ترتیب بنویسید
Last edited by blue2006; 26-06-2009 at 18:46.
سلام خدمت دوستان عزیز
دوست عزیز
چرا گزینه sabayon رو توی گزینه ها قرار ندادید؟
تکلیف من که از این توزیع استفاده میکنم چیه؟
دوستان لطف کنید از باز کردن تاپیکها با موضوع تکراری خودداری کنید.
سپاس از همکاریتون.
تاپیک های مشابه به این تاپیک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از راهنمایی شما دوست عزیز .
فکر کنم الان بهتر شد
در مورد اينترنت و شبكه و كلا : امكان تنظيمات سيستم به صورت گرافيكي و راحت؛ بين 4-5 توزيعي كه من تا حالا كار كردم، اپن سوزه ازهمه بهتر و كامل تره ، بعد ماندريواست و بعدش فدورا و اوبونتو . البته تنظيمات تو اوبونتو از همه ساده تر هست ولي خيلي محدوده.
از لحاظ اجراي برنامه هاي ويندوز ، مهم اينه كه برنامه wine رو نصب كرده باشي حالا روي هر توزيعي.
اما اگر منظور شما نصب برنامه (از جمله همون wine) هست، ماندريوا و اپن سوزه راحت تر هستند.تو اوبونتو هم به وسيله cd هما خيلي از برنامه هاي ضروري رو ميشه يك جا و سريع نصب كرد . راستي چرا اوبونتو تو ليست نظر سنجي نيست؟
سلام
من میخوام وارد کنم ولی نمیدونم چطوری به لیست اضلفه کنم ؟
شبکه فقط سری های دبیان بیس
مالتی مدیا نظر من ماندریوا
چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما چرا تو گزینه های نظرسنجی ابونتو رو نذاشتی . به نظر من ابونتو خیلی باحاله البته من با فدوراکور هم کار میکنم ولی ابونتو یه چیز دیگس.![]()
در مورد شبکه ، با توجه به اینکه کمپانی ناول اپن سوزه رو تولید کرده ، امکانات شبکه اون بسیار عالیه و اصلا نقطه قوتش محسوب میشه !
راستی خدمت تمامی دوستانی که طرفدار اوبونتو هستن عرض کنم ، به جای اوبونتو از لینوکس مینت استفاده کنید.
mint یه توضیع بر اساس اوبونتو هست که یه سری امکانات اضافی داره. یعنی از اوبونتو بهتره!
1. تمامی امکانات اوبونتو رو داره + چندتا نرم افزار اختصاصی کاربردی
2. همه کدک ها نصب شدن
3. برنامه های اوبونتو روش نصب میشه
4.بعضی از درایور ها رو داره
5. یک سری از باگهای اوبونتو رو رفع کرده
6. و ظاهر زیباتری داره
امتحان کنید پشیمون نمیشید![]()
البته اگر از نسخه های 6 به بعد منظورتونه دیگه با نام فدورا کور شناخته نمیشه ( از اونجایی که مخازن با هم یکی شدن) و fedora شناخته میشه ...البته من با فدوراکور هم کار میکنم
فکر نمیکنم تو بحث شبکه توزیعی قوی تر از Centos و مخصوصا redhat enterprise باشه !شبکه فقط سری های دبیان بیس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)