تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: هارد اکسترنال و دستگاه های بخش USB

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    f

پيش فرض هارد اکسترنال و دستگاه های بخش USB

سلام یه سئوال فنی داشتم
    میخاستم بدونم هاردهای اکسترنال با درگاه USB رو میشه مثل فلش مموری در دستگاه هایی مثل تلویزیون های LCD دستگاههای پلیر خانگی و مودلاتور و .... البته اونایی که از درگاه USB پشتیبانی میکنن رو میگم وصل کرد و از اطلاعات اونا استفاده کرد

هدف من اینه که یه هارد اکسترنال بگیرم و و پرش کنم از فیلم و موزیک و ... و به تلویزیون اسکارلت ال جی یا پلیر DVD که USB هم میخونه وصل کنم میخاستم بدونم میشه یا نه

لطفا کمک کنید

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

سلام یه سئوال فنی داشتم
    میخاستم بدونم هاردهای اکسترنال با درگاه USB رو میشه مثل فلش مموری در دستگاه هایی مثل تلویزیون های LCD دستگاههای پلیر خانگی و مودلاتور و .... البته اونایی که از درگاه USB پشتیبانی میکنن رو میگم وصل کرد و از اطلاعات اونا استفاده کرد

هدف من اینه که یه هارد اکسترنال بگیرم و و پرش کنم از فیلم و موزیک و ... و به تلویزیون اسکارلت ال جی یا پلیر DVD که USB هم میخونه وصل کنم میخاستم بدونم میشه یا نه

لطفا کمک کنید
    دوست عزیز

امکان اینکه هارد های 2.5 اینچی اکسترنال با دستگاه های مد نظر شما هماهنگی نداشته باشند زیاده ، چون این هارد ها برق مورد نیازشون رو از طریق پاور سیستم تامین میکنند.
    اما هارد های 3.5 اینچی منبع تغزیه ی جداگانه دارند(آداپتور) ، فقط باید بررسی کنید که دستگاهی که قصد اتصال هارد به اون دارید از استوریج ها پشتیبانی میکنه یا نه

موفق باشید

3. این کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •