سلام دوست عزیز:
قابلیت های جوملا نامحدود هستند ...
جوملا، میتواند به سادگی در کنترل تمامی قسمت های وب سایت، از اضافه کردن محتوا و تصویر تا بروز رسانی کاتالوگ محصولات و یا رزرواسیون آنلاین استفاده شود.
- سایت های تجارت الکترونیک(فروشگاه های آنلاین )بسیار قوی
- انجمن های گفتگو(فروم)
و...
البته الحاقات رایگان و بسیار پیشرفته ای هم براش طراحی شده است .(گالری عکس که با تلکنولوژی آجاکس کار میکند و ....) که می توانید بر اساس نیاز سایت تان به جوملا اضافه کنید.
درمورد سوال:"ایا قالب های فارسی خوبی برای این سیستم وجود داره ؟" من خودم به شخصه قالب فارسی خوبی پیدا نکردم ولی بهتر هست که سفارش داده بشه.(چون در قالب ها ی رایگان معمولا قالب های انگلیسی رو بسیار ناشیانه ترجمه می کنند)
"برای طراحی قالب اختصاصی چقدر باید هزینه کنم ؟" برای قیمت ها من یک سایت خوب در این زمینه معرفی می کنم که پشتیبانی هم میکنه، از نظر قیمتی هم می توانید با خودشون مشورت کنید. من از قالب هاشون استفاده کردم.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد این سوالتون هم"چند تا سایت که با همین جوملا ساخته شده اند و توانسته اند قدرت جوملا رو به نمایش در بیارن اگه میشه بهم معرفی کنین"
کد:
کد:
در سایت
کد:
که مراجعه کنید هم جوملا فارسی رو می توانید دانلود کنید ،هم اطلاعات کاملی دارد .یک قسمت هم در انجمن اش داره که سایت هایی که با جوملا طراحی شده است رو معرفی کرده .می توانید اطلاعات کاملی برای شروع کار با جوملا پیدا کنید.
اگه باز سوال در زمینه جوملا داشتید ما در خدمتیم .