سلام.
من در درجه اول میخوام گوشیم mp3player باشه با کیفیت پخش آهنگ بالا و عالی. از 150 تا 200 تومان.
خودم از اریکسون k750 یا k800 رو در نظر دارم. نظر شما چیه ؟
سلام.
من در درجه اول میخوام گوشیم mp3player باشه با کیفیت پخش آهنگ بالا و عالی. از 150 تا 200 تومان.
خودم از اریکسون k750 یا k800 رو در نظر دارم. نظر شما چیه ؟
سلام
خوب این دو گوشی مخصوص موزیک نیستن به نظر من گوشی های سری دبلیو سونی اریکسون هم هدفون های خوبی دارن هم باطری مناسب برای موزیک،البته من زیاد موزیکی نیستم .
Sony Ericsson W910
Sony Ericsson W580
Nokia 5320 XpressMusic
Nokia 5220 XpressMusic
Sony Ericsson W980
Sony Ericsson W595
اگه دوستانم کمک کنن از بین اینها کدوم خوبه ممنون یا پیشنهاد خودتون چیه!
سلام دوست عزیز. من یه گوشی سامسونگ M3510 از سری Beat دارم. از کیفیت پخششم راضیم. قیمتشم 125 هزار تومنه.![]()
سامسونگ m3510 هم خوبه
سوکت 3.5 میلیمتری
سنسور شتاب سنج
فناوری صوتی dnse
دوربین 2
- Motion Play shake control
- Auto EQ - automatic equalizer
- Find Music recognition service
تا 19.5 ساعت موزیک پخش میکنه
Last edited by hasanmotori; 25-06-2009 at 10:05.
متشکر. ترجیحا از سامسونگ نمیگیرم. همون نوکیا یا اریکسون. البته چون اکثرا هم هدفون میخوام به نظرم همون سری دابلیو ها خوب باشند.
5310 نوکیا
![]()
من این دو تا رو پیشنهاد میدم ، با 5310 هم کار کردم گوشی خوبیه ، مخصوصا اینکه جک 3.5 داره :
Nokia 5310 XpressMusic
w980
W910 که گزینه ی خیلی خوبی هستش.w980 بیشتر از 200 تومنه
از لحاظ امکانات موزیک یادم نیست تو کدوم تاپیک گفتم ولی سونی اریکسون نوکیا رو قورت میده
دوباره من امکانات موزیک نوکیا و سونی اریکسون رو بگم
shake control نوکیا نداره
sleep mode نداره
mood نداره
Rating نداره
Present نداره
در واقع همه جوره بهتره واسه موزیک سونی اریکسون بخری
این سامسونگه هم که دوستان میگن شنیدم واسه موزیک خیلی امکانات خوبی داره ولی دقیق نمیدونم چیه
ولی سونی اریکسون یک مشکلی داره که از جک 3/5میلی متری استفاده نمیکنه برای اتصال هدفونش و pop port داره.تجربه نشون داده پاپ پرت احتمال خرابی داره ولی جک 3/5 میلیمتری هیچوقت خراب نمیشه.تو جیب شلوار یا بر اثر اتصال زیاد یا فشار ممکنه خراب بشه.البته مثلا طی 1-2 سال
بین w910 و k800 موندم . فقط کیفیت پخش آهنگ و هدفون برام مهمه. بقیه امکانات پخش آهنگش مهم نیست. از این نظر خیلی با هم فرق دارند ؟ میخوام ببینم میارزه از دوربین k800 بگذرم ؟ از طرفی رم خور w910 هم 4 گیگ هست ولی بازم نمیدونم میارزه از دوربین k800 بگذرم یا نه . نظرتون چیه ؟
به نظر من w910 چون : شیک تره / واکمن هست / شتاب سنج داره / قیمتش هم الان خوبه کلا خیلی سر تره !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)