با سلام
سیستم من از وقتیکه آنتی ویروس nod 32 ورژن 4.437 رو نصب کردم، به محض وصل کردن فلش یا گوشی مدام آنتی ویروس پیغام میده و هرچی پاک میکنم دوباره پیغام میده.
کلافه شدم دیگه.چکار کنم؟
با سلام
سیستم من از وقتیکه آنتی ویروس nod 32 ورژن 4.437 رو نصب کردم، به محض وصل کردن فلش یا گوشی مدام آنتی ویروس پیغام میده و هرچی پاک میکنم دوباره پیغام میده.
کلافه شدم دیگه.چکار کنم؟
سلام
چرا پیغامش رو اینجا نمیزاری بینیم چی پیغام میده؟!!!
سلام دوست عزیز
این به این خاطر هست که ویروس تو سیستمت نشسته !!!!
تنها راه اینه که ویندوز رو یه بار عوض کنی بعد آنتی ویروس نصب کنی و بعد که گوشیت رو اسکن کردی مشکل حل میشه!
سیستم خوده من هم همین طوری بود و گوشی پی 990 من هم همین طوری میشد ویندوز رو عوض کردم مشکل حل شد
فقط دقت کن که ویندوز رو عوض کردی و آنتی ویروس رو نصب کردی آجازه نده که گوشیت آتوران شه و اول مموری رو اسکن کن(منظورم اینه که اون با زدن گوشی به سیستم یه صفحه آتوران باز میشه اون رو cancel کن)
من فکر می کردم autorun.inf یک آنتی ویروس هست , نیست؟
آنتی ویروس نیست عزیز بلکه یک نوع ویروسه که معمولا روی فلش مموری ها میشینه و بعد از وصل شدن به سیستم روی تک تک درایو ها هم قرار میگیره و یک راه مناسب برای رهایی از این ویروس نصب Kaspersky Internet Security 2009 هست که بخوبی در مقابل این ویروس عمل میکنه
یعنی راهی جز تعویض ویندوز وجود نداره؟
سلام
تا اونجایی که ما میدونیم.....نهع!
30 دقیقه بیشتر نیست!![]()
تنها راه اینه که ویندوز رو یه بار عوض کنی بعد آنتی ویروس نصب کنی و بعد که گوشیت رو اسکن کردی مشکل حل میشه!سلام دوستان.30 دقیقه بیشتر نیست!![]()
میخواستم پیغامت رو ببینم تا بتونم دقیقتر راهنماییت بکنم.
به هیچ عنوان توصیه نمیشه ویندوزت رو عوض کنی!!
دوستان اینجا میان که ویندوزاشون رو عوض نکنن!!
1- اینو دون و اجرا کن بعد عکسه درایو D رو اینجا بزار.
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم همین مشکلو داشتم
از وقتی اینو پیدا کردم دیگه مشکلی ندارم
دانلود کن و از حالت فشرده خارج کن و بعد هم اجراش کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)