با سلام!
دوستان من يه LG KF755 Secret دارم كه رم MicroSD ميخوره-
الان ميخوام يه رو 2GB براش بخرم, ميخواستم ببينم الان بهترين و پر سرعت ترين رم تو بازار چيه بگيرم
اگه ميشه يه فروشگاه آنلاين بهم معرفي كنيد كه اصليشو سفارش بدمThanks
با سلام!
دوستان من يه LG KF755 Secret دارم كه رم MicroSD ميخوره-
الان ميخوام يه رو 2GB براش بخرم, ميخواستم ببينم الان بهترين و پر سرعت ترين رم تو بازار چيه بگيرم
اگه ميشه يه فروشگاه آنلاين بهم معرفي كنيد كه اصليشو سفارش بدمThanks
سلام
رم ها تو بازار همه چینی هستن کم اورجینال پیدا میشه،من خودم ADATA خریدم تایوان و کلاس 6 سرعتشم توربو هست،کلا سعی کن یه کلاس بالا بگیری که تو ریختن فایل رو مموری و خوندنش اگه حجمشون زیاد شد کند نشه گوشیت،سرعت ریختنش 9 مگ هست و سرعت خوندنش 15 مگ واسه همینم کند نمیشه هر چقدر که پر باشه،البته قبلا روی کوکی ال جی بود.
من خودم براي Nokia 6110 Navigator ترنسند 4GB كلاس 6 گرفتم 15تومان خوب بود~
ولي براي اين گوشي احساس ميكنم 2GB كافي هستش و يه رم بهتر از قبليم ميخوام!![]()
Last edited by Hamed Shams; 25-06-2009 at 02:07.
الان رم 16 کلاس 6 تو علائدین هست 55 تومن ...
دوست من 2 گیگ دیگه پرید ، الان بنظر من 4 بگیر بگردی 10 تومنم پیدا میکنی ، ترنسند تقریبا عالیه ، و مارک توشیبا ( اسمشو عوض کرده یادم رفت ) دیگه عالیه که مال ژاپنه 2 گیگشو پارسال 18 تومن خریدم .
مشكل پولش نيست, الان 4GB دارم ولي پر كه ميكنم سرعت گوشيم پائين مياد و بخاطر همين 2GB ميخوام بگيرماگه پيدا كنم 2GB Toshiba ميگيرم- اگه نشه كه همون Transcend ميگيرم.
آها ، بنظرم پول نده برای 2 گیگ ، این همه نوکیا رو گوشیاش 2 گیگ انداخت اکثرا مردم گذاشتن کنار ، مموری های خوبی هم هستن ، بگرد تو فامیل پیدا میشه ...
ترنسند با توشیبا فرقی نداره ، مگر تو سرعت و طول عمر ، سرعت که عملا تو گوشیا معنی نمیده چون گوشیها ماکزیمم بتونن 3 مگابایت برثانیه برن ... که روی بدترین رم این 5 مگابایته ، و طول عمر میمونه که ترنسند مادم العمر گارانتی داره ، منم تاحالا یه بار عوض کردم ( 4 گیگم سوخت )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)