سلام.
نمي دونم تا الان چند نفر این بازی مهیج به سبک شوتر جنگ جهانی دوم را بازی کرده اند؟ البته مطمئن هستم بسیاری از افراد نگارش دیگر این بازی یعنی بازگشت به قلعه ولفن اشتاین را بازی کرده اند. چون این بازی بسیار دلهره آور است و آدم را شیفته خودش میکند.
نگارش آنلاین بازی ولفن اشتاین به نام سرزمین دشمن را هزاران نفر در سراسر دنیا به صورت شبانه روز بازی میکنند. این نگارش هیچ ربطی به نگارش اصلی بازی نداشته و دارای 6 مپ استاندارد و بیش از 20 مپ اضافی می باشد. تمامی مپ های بازی و جنگ و جدل در اروپا - شمال آفریقا و آمریکا اتفاق می افتد.
نکته قابل تاسف اینه که من چند ماهی میشود که این بازی را انجام میدهم ولی هیچ کسی از ایران در بین تیم های جنگی را ندیده ام! نمیدانم چرا از ایران کسی این بازی را انجام نمیدهد در حالی که افراد بسيار زیادی از آسیا – اقیانوسیه - اروپا – آمریکا و آلمان در این بازی حضور دارند. حتی کاربران اسراييلي هم در این بازی وجود دارند که فقط هم برای متفقین بازی میکنند. خیلی دلم میخواهد یک تیم از ایران تشکیل میشد میشد پوزشون رو میزدیم!!
از دوستانی که طالب جنگ به سبک جنگ جهانی دوم هستند تقاضا میکنم این بازی مهیج را نصب و بازی کنند. سرورهای این بازی امکان بازی کردن تا 50 نفر همزمان را میدهند که معمولا بعضی از سرور ها هم همیشه پر است!
مهمات هم تماما متعلق به زمان جنگ جهانی دوم است
از سلاح هایی مثل مسلسل های ام پی 40 – تامپسون – K43 دوربین دار و سلاح های تک تیر انداز ها گرفته تا تیربار و خمپاره انداز و نارنجک های شیمیایی و مین ضد نفر و تانک در این بازی وجود دارند
از همه کسانی که از این بازی خوششون آمد تقاضا میکنم که در همین تاپیک یک سرور را بعنوان پاتوق ایرانی ها انتخاب کنن که همگی در همون جا جمع بشيم. حتما هم اسم ایرانی برای خودشون بزارن تا همدیگرو بشناسیم