سلام
من نرم افزار ساخت وب که اسمش هست Flash یا Action Script و زبان برنامه نویسی هم HTML هست و برای
مقطع سوم کامپیوتر استفاده میشه رو میخواستم .
ممنون میشم کمک کنید .![]()
سلام
من نرم افزار ساخت وب که اسمش هست Flash یا Action Script و زبان برنامه نویسی هم HTML هست و برای
مقطع سوم کامپیوتر استفاده میشه رو میخواستم .
ممنون میشم کمک کنید .![]()
ببینید دوست عزیز تو این زمینه نرم افزار زیاده
Micromedia Flash
Dreamweaver
Visual Studio
....
و 10 ها نرم افزار دیگه تو این زمینه وجود داره
شما اسم اون نرم افزار رو اگه بگید ما بهتر میتونیم راهنمایی کنیم وگرنه با همه این ها میشه طراحی وب کرد و Html رو هم در برمیگیره
من زیاد با زبان html آشنا نیستم ولی شما لطف کنید لینک دانلود برای Micromedia Flash بزارید .ببینید دوست عزیز تو این زمینه نرم افزار زیاده
Micromedia Flash
Dreamweaver
Visual Studio
....
و 10 ها نرم افزار دیگه تو این زمینه وجود داره
شما اسم اون نرم افزار رو اگه بگید ما بهتر میتونیم راهنمایی کنیم وگرنه با همه این ها میشه طراحی وب کرد و Html رو هم در برمیگیره
ممنون![]()
لینکهاش رو براتون قرار میدم ولی اگه تا حالا باهاش کار نکردید به نظر من از نرم افزارهای دیگه و ابتدایی تر مثل Front Page و یا همون Dreamweaver که یکم حرفه ای تره استفاده کنید چون طراحی سایت ها اونم با Adobe Flash کار خیلی راحتی نیست و باید خیلی حرفه ای باشید من خودم رشته دانشگاهیم نرم افزار بوده و کارهای طراحی وب رو انجام دادم و بنا بر تجربه این حرف ها رو میزنم اگه صلاح دیدید بهش عمل کنید
===
لینک ها خدمت شما
Adobe Flash CS4 Professional l 1 GB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدMirror :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید===کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید من میخوام 3 کامپیوتر بخونم ، اگه رشتتون از دبیرستان کامپیوتر بوده میتونید بگید که کدوم یک از زبانهای وبینکهاش رو براتون قرار میدم ولی اگه تا حالا باهاش کار نکردید به نظر من از نرم افزارهای دیگه و ابتدایی تر مثل Front Page و یا همون Dreamweaver که یکم حرفه ای تره استفاده کنید چون طراحی سایت ها اونم با Adobe Flash کار خیلی راحتی نیست و باید خیلی حرفه ای باشید من خودم رشته دانشگاهیم نرم افزار بوده و کارهای طراحی وب رو انجام دادم و بنا بر تجربه این حرف ها رو میزنم اگه صلاح دیدید بهش عمل کنید
نویسی رو در سوم دبیرستان داریم ؟؟؟
ممنون![]()
والا من هم رشتم کامپیوتر ود تو هنرستان ولی زبان تحت وب چیزی نداشتیم سال 83 بود فکر کنم که هنرستان بودم , اون زمان درس برنامه نویسی تحت وب نداشتم و اکثرا برنامه نویسی با پاسکال و Quick basic بودش حالا سرفصل دورس رو دقیق نمیدونم چی هست احتمالا عوض شده, همون بهتر هم که عوض بشه چون واقعا دروس قدیمی و بیکاربردی بودند در دنیای امروز برای طراحی وب به نظر من برو دنبال Visual Studio و طراحی رو با اون آغاز کن چون خیلی حرفه ای و عالی هستش تو این زمینه ASP.NET رو کار کنی از همه این ها بهتره و میتونی از زبان برنامه نویسی ویژوال بیسیک و یا C# و زبانهای دیگه که داره برای کدنویسی صفحات استفاده کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)